Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
506
15.4.11 13:03

tak ted se tlemim jak magor, pes co omdli u pohledu na krev :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kotatka sladounke :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
15.4.11 13:05

a jeste jedna pusinkova, samo ze mela pusu od svickove, nebo od rajske? uz poradne ani nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.4.11 13:14

Jasterico

to kotě bylo ve vaně dobrovolně??? Bobíken, se muselo bát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
15.4.11 13:26
KačuliKačka píše:
to kotě bylo ve vaně dobrovolně??? Bobíken, se muselo bát..

jj dobrovolne, ono nevedelo do ceho leze, ale oni pak meli i na balkone bazen a tam za prdelkou dve taky lezli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
15.4.11 13:29
ahojky ano myslim ze sme to poznaly ale nejsem si ti jista mame jednoho kocourka…ten cerny a ostatni kocicky
Kakika píše:
Zuzu, to jsou slaďáčci…úplně k zulíbání :srdce: :srdce: Kočičky a kocourky poznáte? On to bývá u prťat problém, takže se vlastně nic neděje, když vědět nebudete, ale jen mě honí zvědavost :lol:Kačuli, Berry zvládl holení packy a zavádění kanyly bez mrknutí oka, ale holení břicha…to už bylo na svářečské rukavice.
Jinak…sic kočičí diskuze…ale náš pes, německý ovčák, se složil při obdběru krve, když se podíval na packu :mrgreen: Já jsem ho držela v sedu a najednou mi začal klouzat…myslela jsem, že si chce jen lehnout, ale byl úplně hadrovej. Já nevěděla která bije, první se vzpamatovala doktorka a řekla, že je to první zvíře, kterému vadí pohled na krev :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
16694
15.4.11 13:49

Holky…k tomu omdlévajícímu psu…největší jobovka…to jsem Vám úplně zapomněla napsat..že on byl v programu dárcovství krve. 5× daroval krev, ale vždy to bylo akutní (příjemce ležel na sále v kritickém stavu), takže aby to bylo co nejrychleji, tak mu brali krev z krční žíly a to mu nikdy nevadilo…to tu krev neviděl :mrgreen: :mrgreen: a pak najednou jedna maličká zkumavka a Arex se poroučel k zemi :lol:

Byl to můj miláček…holky, jak ten mi chybí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
15.4.11 13:51

Ty mrnousci jsou nadherni :srdce: :-D

Ja bych rekla, ze to u nas videt je, jeden tam proste ma neco navic a druhej ne. Tipuju rezavy kocour a tmavy kocka :mrgreen: vychazim teda i z toho, ze rezavy kocky jsou pry celkem malo a abysme meli dve to by byla moc velka nahoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.4.11 13:54

hojky holky, nestíhám dočíst..

Ale Miouš se zas počůrává vedle :zed: :zed: :zed: a už pěkně smrdí, já se pooo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.4.11 14:24

Lakynko,

jak to? Zase zhoršení nebo jen trucuje???? Snad se to brzy zlepší… bobínek malý :hug:

Já ted luxuju, takže pro přiští půlhodinu nemám doma ani jednu kočku :mrgreen: všichni tři se bojí vysavače, dupky moje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
15.4.11 17:37

Jejda vy jste toho popsaly :mrgreen:

Mate vsechny krasny fotky :palec:

U nas to vypada, ze se od vcerejsiho vecera uz snad necura mimo zachod…teda doufam :think: Ovsem smrad je tu porad. Tak ted nevim, jestli necim sudlat nebo jestli to casem vysmradne samo (dlazba, koberec) :nevim:

Ten extra jemny Zverlit jsme taky zkouseli. A jako obrovsky plus bych rekla, ze neni videt po celym byte roznosena podestylka :mrgreen: Tim jak je to jemnounky, tak to chlupacovi tak nezustava na kocichu a vytrousi vetsinu hned u zachoda :mrgreen: Normalne pouzivame Cats best a to je fajn, ze hooooodne dlouho vydrzi a hezky prirodne voni. Akorat teda dlouhostrsty kocky to roznasi vsude :cert:

A chlap vs. zver :mrgreen: To bude vsude stejny. Taky mel komentare, ze zvirata nepatri do bytu (typicka vesnicka vychova :pocitac: )…a ted se tu se vsema muchluje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
15.4.11 18:41

brumla Jo tak ten muj je taky vychovanej „vesnicky“ ale kocku chtel dovnitr. Jenze… jak zacne moc mnoukat, jak prdi a smrdi, jak je cokoli ne presne dle jeho predstav o domaci kocce tak by ju okamzite stehoval ven, kotata - no, kdyby jich bylo moc deda to tady triskne o rantl chodniku :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.4.11 22:19

Laky :cry: :cry: , to už to vypadalo tak nadějně. Není možné, že už začíná skutečně značkovat a nejedná se o zhoršení stavu? Napadlo mě to, když píšeš, že už fakt smrdí.

Brumlo, Cat best jsem měla taky…líbila se mi představa splachování do záchoda…ale je to fakt strašně lehoučké a Berry to vynášel neskutečným způsobem. V té době jsem uvažovala, že koupím ty nástavby na lidské wc a naučím kocoury chodit na náš záchod :mrgreen:
Na ten smrad…u našich mamka používala tuším Odor..je to pohlcovač pachů a docela to šlo. Ale ani nevím, jestli se to pořád vyrábí. Jinak to bude asi chvíli trvat, než to vyčichne.

Hele…ale zvířata máte vychovaný. U nás obvykle každé zvíře jedno místo na sezení a my aby jsme seděli na zemi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
16.4.11 19:40
Kakika píše:
Hele…ale zvířata máte vychovaný. U nás obvykle každé zvíře jedno místo na sezení a my aby jsme seděli na zemi :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no to jenom tak vypada :wink: Ono je vetsinou nebavi se mackat na jednom pidi gauci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ovsem chlap zakrocil aspon v tomhle :mrgreen: Tak dlouho je vyhazoval z 3sedacky, ze uz tam radsi nelezou a spokojili se s 2sedackou a kreslem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
16.4.11 19:48

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11652.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11652.gif

• Citovat
  • Upravit
zuzukaa
16.4.11 19:51

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8274.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8274.gif

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný