Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
tak ted se tlemim jak magor, pes co omdli u pohledu na krev
![]()
kotatka sladounke ![]()
a jeste jedna pusinkova, samo ze mela pusu od svickove, nebo od rajske? uz poradne ani nevim ![]()
to kotě bylo ve vaně dobrovolně??? Bobíken, se muselo bát..
KačuliKačka píše:
to kotě bylo ve vaně dobrovolně??? Bobíken, se muselo bát..
jj dobrovolne, ono nevedelo do ceho leze, ale oni pak meli i na balkone bazen a tam za prdelkou dve taky lezli ![]()
Kakika píše:
Zuzu, to jsou slaďáčci…úplně k zulíbání![]()
Kočičky a kocourky poznáte? On to bývá u prťat problém, takže se vlastně nic neděje, když vědět nebudete, ale jen mě honí zvědavost
Kačuli, Berry zvládl holení packy a zavádění kanyly bez mrknutí oka, ale holení břicha…to už bylo na svářečské rukavice.
Jinak…sic kočičí diskuze…ale náš pes, německý ovčák, se složil při obdběru krve, když se podíval na packuJá jsem ho držela v sedu a najednou mi začal klouzat…myslela jsem, že si chce jen lehnout, ale byl úplně hadrovej. Já nevěděla která bije, první se vzpamatovala doktorka a řekla, že je to první zvíře, kterému vadí pohled na krev
![]()
Holky…k tomu omdlévajícímu psu…největší jobovka…to jsem Vám úplně zapomněla napsat..že on byl v programu dárcovství krve. 5× daroval krev, ale vždy to bylo akutní (příjemce ležel na sále v kritickém stavu), takže aby to bylo co nejrychleji, tak mu brali krev z krční žíly a to mu nikdy nevadilo…to tu krev neviděl
a pak najednou jedna maličká zkumavka a Arex se poroučel k zemi ![]()
Byl to můj miláček…holky, jak ten mi chybí ![]()
Ty mrnousci jsou nadherni
![]()
Ja bych rekla, ze to u nas videt je, jeden tam proste ma neco navic a druhej ne. Tipuju rezavy kocour a tmavy kocka
vychazim teda i z toho, ze rezavy kocky jsou pry celkem malo a abysme meli dve to by byla moc velka nahoda.
hojky holky, nestíhám dočíst..
Ale Miouš se zas počůrává vedle
a už pěkně smrdí, já se pooo…
jak to? Zase zhoršení nebo jen trucuje???? Snad se to brzy zlepší… bobínek malý ![]()
Já ted luxuju, takže pro přiští půlhodinu nemám doma ani jednu kočku
všichni tři se bojí vysavače, dupky moje ![]()
Jejda vy jste toho popsaly ![]()
Mate vsechny krasny fotky ![]()
U nas to vypada, ze se od vcerejsiho vecera uz snad necura mimo zachod…teda doufam
Ovsem smrad je tu porad. Tak ted nevim, jestli necim sudlat nebo jestli to casem vysmradne samo (dlazba, koberec) ![]()
Ten extra jemny Zverlit jsme taky zkouseli. A jako obrovsky plus bych rekla, ze neni videt po celym byte roznosena podestylka
Tim jak je to jemnounky, tak to chlupacovi tak nezustava na kocichu a vytrousi vetsinu hned u zachoda
Normalne pouzivame Cats best a to je fajn, ze hooooodne dlouho vydrzi a hezky prirodne voni. Akorat teda dlouhostrsty kocky to roznasi vsude ![]()
A chlap vs. zver
To bude vsude stejny. Taky mel komentare, ze zvirata nepatri do bytu (typicka vesnicka vychova
)…a ted se tu se vsema muchluje
![]()
brumla Jo tak ten muj je taky vychovanej „vesnicky“ ale kocku chtel dovnitr. Jenze… jak zacne moc mnoukat, jak prdi a smrdi, jak je cokoli ne presne dle jeho predstav o domaci kocce tak by ju okamzite stehoval ven, kotata - no, kdyby jich bylo moc deda to tady triskne o rantl chodniku
![]()
Laky
, to už to vypadalo tak nadějně. Není možné, že už začíná skutečně značkovat a nejedná se o zhoršení stavu? Napadlo mě to, když píšeš, že už fakt smrdí.
Brumlo, Cat best jsem měla taky…líbila se mi představa splachování do záchoda…ale je to fakt strašně lehoučké a Berry to vynášel neskutečným způsobem. V té době jsem uvažovala, že koupím ty nástavby na lidské wc a naučím kocoury chodit na náš záchod ![]()
Na ten smrad…u našich mamka používala tuším Odor..je to pohlcovač pachů a docela to šlo. Ale ani nevím, jestli se to pořád vyrábí. Jinak to bude asi chvíli trvat, než to vyčichne.
Hele…ale zvířata máte vychovaný. U nás obvykle každé zvíře jedno místo na sezení a my aby jsme seděli na zemi ![]()
Kakika píše:
Hele…ale zvířata máte vychovaný. U nás obvykle každé zvíře jedno místo na sezení a my aby jsme seděli na zemi
no to jenom tak vypada
Ono je vetsinou nebavi se mackat na jednom pidi gauci
Ovsem chlap zakrocil aspon v tomhle
Tak dlouho je vyhazoval z 3sedacky, ze uz tam radsi nelezou a spokojili se s 2sedackou a kreslem
![]()
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11652.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11652.gif
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8274.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8274.gif