Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, to jsou krásné zprávy po ránu:-)
Dado, jsem moc ráda, že si můžeš oddechnout, že jsou testy v pořádku ![]()
Laky, to je super slyšet, že se ti daří skvěle
A držím taky palce, abys nějak dosáhla na ten příspěvek na bydlení, ať ti nepíšu do dvou diskusí ![]()
Lakynka píše:
Kačuli: jedním slovem: skvěle:)
Tak to mám opravdu radost, že se Tobě, dětem i Miovi daří tak skvěle
![]()
Moc nemám času psát, šprtám na státnice a termín se jaksi rychle blížííííí… ale nakukuju a čtu ![]()
Náš Mumu se takhle vyhřívá na sluníčku nebo jen tak se placatí večer v obýváku, je až legrační, že mu to nevadí, být tak rozplajznutý… ještě u toho šíleně nahlas vrní ![]()
dada1511 píše:
Kačuli,hned bych s ním měnila![]()
![]()
![]()
Jsem říkala, že v příštím životě chci být kočka u sebe doma
![]()
Jsem říkala, že v příštím životě chci být kočka u sebe doma![]()
Tohle říkám pokaždý, když vidím kolik toho náš Pufíno prospí ![]()
Tady můžete provnat, jak prťavý je ten náš mrňous… dneska je mu 10 měsíců, váha cca 2,6-2,7 kg a od včera blije ranní masíčko - pak by sežral kde co…
Dnes mi nad ránem spal na pravém rameni, takže prima ráno
Ale ještě že má jen těch 2,6 kg. Mít doma 7 kg Berouska, tak nevím nevím ![]()
Mizím se učit, dokud mi židli nezasedl nidko z chlupáčů ![]()
p.s.: ten větší kocour je od tchýně
kačuli Ty jsou nádherní
mě se rezavý hrozně líbí ![]()
A když už jsme u toho předvádění, tak toho obr ET na fotce dostala naše Eliška když se narodila (má iniciály E.T.), ale nevím zda ta plyš přežije nájezdy koček
mají z něho normální prolízačku ![]()
doriang píše:
kačuli Ty jsou nádhernímě se rezavý hrozně líbí
A když už jsme u toho předvádění, tak toho obr ET na fotce dostala naše Eliška když se narodila (má iniciály E.T.), ale nevím zda ta plyš přežije nájezdy koček
mají z něho normální prolízačku
Jééé, ten zrzeček je skoro jako Charlie, jen ten byl drobnější než váš bobínek ![]()
doriang píše:
kačuli Ty jsou nádhernímě se rezavý hrozně líbí
mají z něho normální prolízačku
No k zulíbání všichni tři
![]()
ahoj zas potrebuji radu dnes zacaly kocicky jist normalne konzervu sami papaji pijou vodu je jim 4tydny a neco.. a tet moje otazka neni to moc brzo? papat konzervu ? a chtela bych je davat us na kockolit ale mam problem jedna kocicka kdys ji tam dam tak ho ji ..neni to nebezpecny?
![]()
zuzko Asi by to jist nemely, ale ty nase uz taky lozi do zachoda, samy, dokonce uz tam i curaji ale taky ten pisek obcas oblizujou. Nevypadaji, ze by jim to nejak skodilo
ale je fakt, ze toho nesni nejak moc, spis tak jako ochutnaji a moc jim to nejede tak to nechaji.
tak náš pidi kocour začíná chytat asi rapl… včera hodinu škubal Lotku, tak že jsem ji nakonec zavřela do pokojíčku, at se holčička moje vyspí a má klid. Kraválu jako na lesi, všude lítaly chlupy… no je to hajzl neobádaný… katastrofa
![]()
Zvláštní je, že Samuela tak nezlobí, ale na Šarlotu jede, hryže ji, když spí, tak ji prostě vyruší a skočí na ní, škube ji..... a nedá si potvora říct. ![]()
A jak se jinak máte kočičkomilky??? Užíváte krásného a teplého počasíčka? ![]()
Kačuli, já dneska byla od jedné do čtyř vzhůru. Nemohla jsem zabrat a kocouři mi to vážně „ulehčovali“. Pořád se rvali na okně o přední místo (proč ten druhé nešel do kuchyně, měli by každý svoje okno stejným směrem
). Pak Tazmán provokoval Berryho, ten syčel a prskal jak pominutý, Tazi tedy šel do jiné místnosti a spustil řev mrouskající kočky, to Berryho vždycky přesvědčí. Tak se asi po pěti minutách řevu sebral a šel za ním a opět..syčení, bitka jak blázen, do všeho vráželi, něco popadalo (naštěstí nerozbitného), měla jsem chuť je oba přizabít. (škoda že nemám malou místnost tak daleko od ložnice, aby nebyli slyšet, jak tam řvou, jinak bych je tam fakt zavřela
). Když už se konečně přestali snažit urvat si navzájem hlavy, tak měli rozcouráno. Pořád do postele, pošlapat nás a dolů (z vysokého lůžka skákali do postele Lukymu, protože vzít to druhou stranou přes gauč se jim dneska nehodilo). Ve mě to vřelo, pokaždé, když se zvedli, že budou courat jsem startovala, že je z té postele zkopnu rovnou na zem
jenže s tím pupkem jsem neohrabaná a byli rychlejší
Nakonec jsem to vzdala a šla spát do kuchyně na matrace. ![]()