Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
9.6.11 08:42
jasterica píše:
Kaculi gratulace velika :kytka:

Děkujíííí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
9.6.11 09:20

Kaculi-moc gratuluju :kytka:

Jinak holky,diky za odpoved s balkonem.My bydlime v cistem meste,kousek od domu mam les,reku,dycha se tu super.

A taky me mrzi,co prozivate s kocourky.Musim rict,ze me to i mirne ovlivnilo a i kdyz beru vzdy zvireci zeny(kdyz je navyber),tak ted i na tom trvam(Lakyncin problem uz ctu od zacatku..)Jak cekame dlouho na kotatko,tak porad se nam ta spravna kocicka nerodi,uz mi pani rikala,leda kocourka,ale my cekame dal.-navic,naz mladej to ma jako podminku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.6.11 09:42

Any a na jakou koc icku cekate? :-)
ja teda jdu do kocourka, teda jestli se dockam, chci od holky kam jsme chodili nakryvat, od toho kluka a aod kocicky co ma ona doma :oops: ale ja si na to klido pockam, chci totiz chovneho kocourka, protoze mame docela problem sehnat kvalitniho chovneho kocoura a tady na tohodle se nam oplati cekat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
9.6.11 11:33
jasterica píše:
Any a na jakou koc icku cekate? :-)
ja teda jdu do kocourka, teda jestli se dockam, chci od holky kam jsme chodili nakryvat, od toho kluka a aod kocicky co ma ona doma :oops: ale ja si na to klido pockam, chci totiz chovneho kocourka, protoze mame docela problem sehnat kvalitniho chovneho kocoura a tady na tohodle se nam plati cekat :oops:

cekame na bri ns 22 64 :mrgreen: tedy na britskou cerne stribrite mramorovou se zelenyma ocima.Loni jsme o stejnou prisli :cry: ,syn (koneckoncu i my :wink: -i kdyz ja bych brala asi jakoukoliv :lol: )si preje naprosto stejnou kocicku,tak proste cekame 8-) .Zatim se nam rodi budto mramorovy kocourci ci kocicky,ale ty zase teckovane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.6.11 11:59

aha tak to jo :-) no tak at se zadari a necekate uz moc dlouho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.6.11 12:00

jeste dotaz, britky muzou mit zelene oci? to jsem nevedela, ja myslela ze jen oranozove, jantarove… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
9.6.11 12:10
jasterica píše:
jeste dotaz, britky muzou mit zelene oci? to jsem nevedela, ja myslela ze jen oranozove, jantarove… :-)

nojo no jo,ta nase jo,proto je tak uzasna 8-)
a dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.6.11 12:32

no zas vim neco noveho :-) ja doted zila v tom ze maj proste jen do zluteho zbarveni :-)
a zelena je jen pro rusandy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
9.6.11 13:20

no jooo,ruskou bych brala z fleku taky :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.6.11 13:44

tos mela rict drive :-D
tohle jsme meli presne pred rokem doma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
9.6.11 13:51
jasterica píše:
jeste dotaz, britky muzou mit zelene oci? to jsem nevedela, ja myslela ze jen oranozove, jantarove… :-)

Náš měl jako kotě úplně modro šedé očka,už má oranžové,a má 2 roky,ani nevím kdy se mu vybarvili,ale měl je modré určitě do roku a půl,už jsem myslela,že mu to zůstane,a najednou na mě čučí těma oranžovíma.

• Citovat
  • Upravit
506
9.6.11 13:55

vsechny mladatka se rodi s modrymi a az pak se jim vybarvuji ;-)
nase meli v cca tech 12 tydnech kdy jsem je mohla dat novym majitelum uz trosku dozelena, ale do roka se maj cas vybarvovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
9.6.11 21:18

Kačuli gratuluji!!!! Jsi hvězda! :palec: :potlesk:
Jinak holky, koukám, že to tady s těma číčama berete tak povážnu :wink: . To já mám doma jednu mícu ze sklepa a druhou z ulice. A jsou pro mě ty nejnejnej! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
9.6.11 21:26

Holky, chtěla jsem se ještě zeptat. Koupila jsem si dneska kytku - pachiru. Neví někdo, zda není jedovatá? Zatím ji nechávám schovanou před číčama, ale ráda bych si ji někam vystavila. Pokud tedy bude jedovatá, tak poputuje do jiné domácnosti:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.6.11 21:41

enula vazne, no jak se to veme, ja si rekla ze kdyz uz kocku do bytu tak papirovou a rusandy byly vzdy muj sen, ale nez k nam dorazila, tak jsme prichylili nalezence z ulice :-)
a pozdeji jsem si rekla, ze kdyz uz mam papirovou potvoru, vzdy jsem ji chtela doprat kotatka, tak uz jsem si rekla, at to stoji za to a je to ze vsim vsudy :-)
a ty kotatka stali za to, byly neskutecny a i kdyz jsem se klepala at uz vypadnou, nez mi zdemoluji byt, tak uz si zas rikam, ze bych brala dalsi :huban:
jo a kytka jedovata neni, dokonce ma jedly plody ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný