Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kaculi-moc gratuluju ![]()
Jinak holky,diky za odpoved s balkonem.My bydlime v cistem meste,kousek od domu mam les,reku,dycha se tu super.
A taky me mrzi,co prozivate s kocourky.Musim rict,ze me to i mirne ovlivnilo a i kdyz beru vzdy zvireci zeny(kdyz je navyber),tak ted i na tom trvam(Lakyncin problem uz ctu od zacatku..)Jak cekame dlouho na kotatko,tak porad se nam ta spravna kocicka nerodi,uz mi pani rikala,leda kocourka,ale my cekame dal.-navic,naz mladej to ma jako podminku ![]()
Any a na jakou koc icku cekate? ![]()
ja teda jdu do kocourka, teda jestli se dockam, chci od holky kam jsme chodili nakryvat, od toho kluka a aod kocicky co ma ona doma
ale ja si na to klido pockam, chci totiz chovneho kocourka, protoze mame docela problem sehnat kvalitniho chovneho kocoura a tady na tohodle se nam oplati cekat ![]()
jasterica píše:
Any a na jakou koc icku cekate?
ja teda jdu do kocourka, teda jestli se dockam, chci od holky kam jsme chodili nakryvat, od toho kluka a aod kocicky co ma ona domaale ja si na to klido pockam, chci totiz chovneho kocourka, protoze mame docela problem sehnat kvalitniho chovneho kocoura a tady na tohodle se nam plati cekat
cekame na bri ns 22 64
tedy na britskou cerne stribrite mramorovou se zelenyma ocima.Loni jsme o stejnou prisli
,syn (koneckoncu i my
-i kdyz ja bych brala asi jakoukoliv
)si preje naprosto stejnou kocicku,tak proste cekame
.Zatim se nam rodi budto mramorovy kocourci ci kocicky,ale ty zase teckovane..
jeste dotaz, britky muzou mit zelene oci? to jsem nevedela, ja myslela ze jen oranozove, jantarove… ![]()
jasterica píše:
jeste dotaz, britky muzou mit zelene oci? to jsem nevedela, ja myslela ze jen oranozove, jantarove…
nojo no jo,ta nase jo,proto je tak uzasna ![]()
a dekuju ![]()
no zas vim neco noveho
ja doted zila v tom ze maj proste jen do zluteho zbarveni ![]()
a zelena je jen pro rusandy ![]()
jasterica píše:
jeste dotaz, britky muzou mit zelene oci? to jsem nevedela, ja myslela ze jen oranozove, jantarove…
Náš měl jako kotě úplně modro šedé očka,už má oranžové,a má 2 roky,ani nevím kdy se mu vybarvili,ale měl je modré určitě do roku a půl,už jsem myslela,že mu to zůstane,a najednou na mě čučí těma oranžovíma.
vsechny mladatka se rodi s modrymi a az pak se jim vybarvuji ![]()
nase meli v cca tech 12 tydnech kdy jsem je mohla dat novym majitelum uz trosku dozelena, ale do roka se maj cas vybarvovat ![]()
Kačuli gratuluji!!!! Jsi hvězda!
![]()
Jinak holky, koukám, že to tady s těma číčama berete tak povážnu
. To já mám doma jednu mícu ze sklepa a druhou z ulice. A jsou pro mě ty nejnejnej! ![]()
Holky, chtěla jsem se ještě zeptat. Koupila jsem si dneska kytku - pachiru. Neví někdo, zda není jedovatá? Zatím ji nechávám schovanou před číčama, ale ráda bych si ji někam vystavila. Pokud tedy bude jedovatá, tak poputuje do jiné domácnosti:).
enula vazne, no jak se to veme, ja si rekla ze kdyz uz kocku do bytu tak papirovou a rusandy byly vzdy muj sen, ale nez k nam dorazila, tak jsme prichylili nalezence z ulice ![]()
a pozdeji jsem si rekla, ze kdyz uz mam papirovou potvoru, vzdy jsem ji chtela doprat kotatka, tak uz jsem si rekla, at to stoji za to a je to ze vsim vsudy ![]()
a ty kotatka stali za to, byly neskutecny a i kdyz jsem se klepala at uz vypadnou, nez mi zdemoluji byt, tak uz si zas rikam, ze bych brala dalsi ![]()
jo a kytka jedovata neni, dokonce ma jedly plody ![]()