Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
10.6.11 15:11

Mio Savo zbožňuje :lol: . Stačí, abych měla ruce od Savové vody a lísá se jako zdrogovanej:D.

No jo, chvíli si čas dám ;). Třeba se tam půjdu jen tak podívat a uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
10.6.11 15:37

tak ja mam asi divne kocky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
10.6.11 21:42

ahojky mam doma asi 2/3 mnesicni kotatko samo chodi na kocici zachod ale kdys kaka tak u toho breci nevite co by to mohlo byt? a mame jeste problem hrozne moc na nas utoci jak potrestat tak malou cicu opravdu se bojim sem cela pokousana a poskrabana mazlit se pride. nebo ji se nas mame ji uplne od malicka ale asi pred tydnem sme daly pric jeste 3 kotatka a jejich maminku :oops: :cry: us opravdu nevim jak to resit poradite mi???

• Citovat
  • Upravit
17050
10.6.11 22:14

zuzu: tak brzy dát koťátka pryč? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.6.11 22:26

zuzu-pokud ji neco boli,vem k veterinari.Ale nevim,jak place.
Na utoceni-hrani,to by ho prave pacifikovala ta maminka,jeste je male.Ale tak nejucinejsi je syceni.Proste sycis jak rozlobena kocka.(ja si tak zvykla,ze nekdy sycim i na deti :oops: :lol: :lol: )
Jsou chytry,brzo to pochopi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
10.6.11 22:30

Any: já vždycky syčím na Mia a on na mě jen švihá ocasem, ještě se uráží, ts :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.6.11 22:32
Lakynka píše:
Any: já vždycky syčím na Mia a on na mě jen švihá ocasem, ještě se uráží, ts :lol: :lol: :lol:

Laky,ja kdyz zasycim,tak skoci i soused o patro vys z gauce dolu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
10.6.11 22:33

Any :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
10.6.11 22:48
zuzukaa píše:
ahojky mam doma asi 2/3 mnesicni kotatko samo chodi na kocici zachod ale kdys kaka tak u toho breci nevite co by to mohlo byt? a mame jeste problem hrozne moc na nas utoci jak potrestat tak malou cicu opravdu se bojim sem cela pokousana a poskrabana mazlit se pride. nebo ji se nas mame ji uplne od malicka ale asi pred tydnem sme daly pric jeste 3 kotatka a jejich maminku :oops: :cry: us opravdu nevim jak to resit poradite mi???

jejda, vezmi ji rychle k veterináři, asi má koťátko nějaký problém.

Diskusi jsem objevila až teď… Aktuálně mám smutné období, přesně před týdnem jsme museli nechat uspat čičinku, bohužel byla otrávená. Měsíc jsme jezdili k veterináři, ale bohužel, měla už tak špatnou krev, že jí nerozváděla kyslík, udusila by se :-(
Jinak teda u našich máme 4 kočky, 3 kocoury a 1 kočičku, a když jsem se odstěhovala, tak jsme si pořídili modro-stříbřitě tečkovanou britku s oranžovýma očima. Ale je to potvora, skáče na linku, ožírá kytky, večer stále mňouká, mazlit se nepřijde (byla jsem zvyklá na mazlíky) :-( Jediné pozitivum je, že je krásná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.6.11 22:58

hamiko-to je mi moc lito :cry: ,to jste jako uspali tu britku?(jestli to chapu dobre..)..Fakt je mi to lito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
10.6.11 23:06
Any píše:
hamiko-to je mi moc lito :cry: ,to jste jako uspali tu britku?(jestli to chapu dobre..)..Fakt je mi to lito

Nene, britku ne, tu jsme si pořídili před rokem do bytu, ven nechodí, takže k otravě nemá jak přijít. Byla to jedna z čičin od našich, to jsou vesměs kočky přicestovalé, měli jich 5, teď už bohužel jen 4. V dobách „největší slávy“ jich mamka měla na starosti 8 :-) Ony ty potvůrky vědí, že je to kočičí máma a jak nějaké kotě přicestuje, tak si ho nechá :-) Tuto číču jsme našli u našich před domem před dvěmi a půl lety, i s bráškou. Brášku jsme dali hodným lidem a tuto si nechali, měla se fajn. Stalo se to asi tím, že někdo v okolí chtěl trávit myši/potkany a Bobča ho/ji sežrala… Na 14 dní jsem se tam přestěhovala i s malým, abych ji hlídala, krmila apod., ale bohužel. Mě to stálo 3 kg, nemohla jsem ani jíst (což mi teda po porodu prospělo, ale radši bych měla 5 navrch a zdravou kočku). Útěchou je mi, že netrpěla, dle veterináře je trávení potkanů nebolestivé, humánní a nebolí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
10.6.11 23:13

tohle je ta naše paneláková britka Viki, právě teď honí můru v kuchyni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.6.11 23:31

hamiko-cicinka je moc pekna :pankac: :pankac: .Jinac,jestli ji je teprv rok,tak ona se rozmazli :lol: .Moje britule kolem roku byla torpedo,ve dvou uz se i vic mazlila a ve trech to byl mazel nejvetsi.

Ja zas zazila otravu se psem,to jsme nastesti vybojovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
10.6.11 23:33
hamika píše:
tohle je ta naše paneláková britka Viki, právě teď honí můru v kuchyni :-)

Krááásná,se mi líbí jak je mourovtá :huban:

• Citovat
  • Upravit
1076
11.6.11 07:57

Hamiko, kočičky je mi moc líto. My jsme vždycky měli doma velký zvěřinec, takže podobných a jiných smutných zážitků jsme měli dost a dost. Naposledy jsme museli nechat uspat mladého hafana (taky byl nalezenec), který byl taky nejspíš otrávený. Pořád naříkal a naříkal. Máme kamarády veterináře, tak mu udělali uplně všechna možná vyšetření, ale na nic nepřišli :cry: . Vypadalo to, že se lepší, ale pak jednoho rána začal zase hrozně naříkat… :cry:
Zuzuko, co na to říct. Já mám doma taky divošku, byla divoška od malička, nikoho se nebála, všechny zmidlila - ať to byl veterinář, pes nebo návštěva. Vyskakovala si taky na mě, protože já jsem ji pořád bránila, manžel byl pro ni autorita, takže na toho si nedovolila. Teď už je klidná. Spravilo se to hlavně, když jsme si domů přinesli druhou kočiku - urazila se. Jinak bití fakt nepomůže. Max nějaký rozprašovač na vodu. A nemůžu se nevyjádřit k tomu, že jste si nechali kotě a „starou“ kočku dali pryč. Vždycky jak tohle někde vidím, tak mi roste adrenalin. A bohužel to takto lidi praktikují dost často. :-? Je to smutné.
Nicméně vám přeju - a to taky kvůli novému koťátku - aby se uklidnilo a bylo hodné a spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný