Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kakika píše:
Dámy, buďte rády, že vám vyžírají obsah pytlíků. Mít doma mého Tazmána…to je teprv kočičí škola života. Ten igelity žere. Žere gumičky, seřzal nohu gumové aportovací kachně pro psa (veterina - skoro 5 tis.). Když koupím pro dítě balík plín, on je u nich první a hned slastně olizuje obal
Prostě poklad
Kakiko,
dej mu prosím tě najíst.....
![]()
Ty brďo, takže abys byla neustále v pozoru a vše klidila před Tazmíkem do bezpečí… to musí být fakt mazec. ![]()
KačuliKačka píše:
Kakiko,
dej mu prosím tě najíst.....![]()
![]()
Ty brďo, takže abys byla neustále v pozoru a vše klidila před Tazmíkem do bezpečí… to musí být fakt mazec.
Kakika píše:KačuliKačka píše:
Kakiko,
dej mu prosím tě najíst.....![]()
![]()
Ty brďo, takže abys byla neustále v pozoru a vše klidila před Tazmíkem do bezpečí… to musí být fakt mazec.
![]()
hups..kočka potřebuje taky jíst?
No, nejde to uhlídat pořád, občas ještě kus něčeho najdu v bobečku (kousky gumiček do vlasů apod.), ale zase se nemůže stát, že by něco takového snědl Luky, když je to pořád schované
Aspon, že dítko je v bezpečí… třeba to Tazmánek dělá proto, aby chránil malého… blbost, co???
Ale chápu tvé strachy o něj, když je to takový „úleťák“. Jak tu tak čtu lumpárny těch našich chlupatých miláčků, nejednou si spravím náladu a fakt se od srdce zasměju ![]()
Kačuli, to máš pravdu…lumpárny pobaví vždycky. U vlastních to tedy bývá občas s odstupem času
, ale cizí lumpárny - na ty je spoleh. Hlavně, když nejde o zdraví ![]()
Kakika píše:
Kačuli, to máš pravdu…lumpárny pobaví vždycky. U vlastních to tedy bývá občas s odstupem času, ale cizí lumpárny - na ty je spoleh. Hlavně, když nejde o zdraví
Přesně tak, zpětně se i zasměju lumpárnám našich koček, ale ted TOP historka je tak s kousnutím - tos psala Ty, ne???
![]()
A hlavně jsem ráda, že nejsem sama, kdo je tak praštěný a miluje kočky stejně jako by to byly další děti, at už vyvádějí jakékoliv lumpárny ![]()
„sežral nohu gumové kachně“
(ta pálka za veta pak už teda tak vtipná není…). Pane jo, tak to je fakt šílený. A to já tady hysterčím, když mi naše Dadula sežere kus nitě… Holky, pro všechny případy máme doma Smektu a jistí to ještě olej - jak něco holky slupnou, tak dostanou lžičku oleje, nabumbat smekty a čeká se.
Jinak se teda snažím schovávat uplně všechno, protože mám hrůzu z toho, že by se těm našim babulám mělo něco stát. Teď řeším, že bych jela s manžou na víkend pryč, tak by ségra hlídala kočky - ovšem jestli od nich zvládnu odjet, to nevím. Když jsme odjížděli na svatební cestu, tak jsem brečela ![]()
KačuliKačka píše:
A hlavně jsem ráda, že nejsem sama, kdo je tak praštěný a miluje kočky stejně jako by to byly další děti, at už vyvádějí jakékoliv lumpárny
Kakika aportovaci kachna me teda taky pobavila ![]()
My zname jenom ty rozcupovany pytliky a rohliky po cele kuchyni ![]()
Joo, holky, teď už se i té kachně smějeme, ale tehdy jsem byla akorát těhu, pořádný břuch, pořádně rozhozené hormony, tak jsem na veterině řvala jak blbá, že mi umře
Ještě, že mě tam znají moc dobře (v podstatě doktorka od mých možná 6ti let, chodila jsem tam i na brigády a praxe). No a pak pitvání obsahu, co to vlastně bylo a v tom celý prstík gumové kachny
Jsem si tam připadala jak trubka
Kocoura naštěstí řezat nemuseli..uspali a tahali to sondou vrchem - dolem a povedlo se uvolnit.
A placení u veta? Ptala jsem se na cenu, že to tedy zaplatím druhý den, doktorka soucitně s ohledem na můj stav špitla částku a že to klidně můžu postupně splácet. Tak jsem jí řekla, že si ještě rozmyslím, jestli se zadlužím u ní nebo u našich
Tehdy jsem měla ty hrozné výdaje kvůli Berrynkovi. Naši už mě nechápali, prý že by ho radši vzali lopatou a našli si normálního kocoura
![]()
Kačuli, kousací historky budou určo moje, zatím jsem tu nepostřehla dalšího takového lumpa ![]()
Eňule, já už nejezdím nikam bez kocourů
Kam nemůžou kocouři, tam nemůžu já. Když jsme byli u tchánovců velkou dodávkou, protože jsme kus od nich vyzvedávali naši velikou postel, tak musela hlídat kocoury mamka…chápejte..3× denně naběhnout k nám, pomazlit kocoury (a ona se chudák v té době Berryho bála a on jí to dával sežrat, jednou jí nechtěl pustit ze záchoda
), nasypat tunu mlsek a okamžitě volat..holky, ona jim musela dávat telefon k uchu, abych se jim mohla pokaždé omluvit, že je to naposled, co zůstali doma beze mě
Naštěstí jsem byla těhu a to mě omlouvalo
takže to mamku ani nijak nevykolejilo, byla ráda, že je nemusela jezdit v 10 večer uspávat pohádkou o pejskovi a kočičce a že jsme byli pryč jen 2 noci ![]()
teda ty tvoje historky s kočkama tady fakt vedou
![]()
Tak já i přesto, že všechny tři miluju až nevím kam, tak klidně o víkendu odjedu a nechám je doma. Krom Samuela totiž ti dva neradi cestují… hlavně Lota to dost blbě nese. A Charlieho od jeho nemoci raději taky nee, jen byl s námi v únoru na horách, abychom mohli dávat léky a operativně řešit zdravotní stav.
A platby jsme taky řešili, až jsem měla, takže jsem tam dlužila jednou i 5,5 tisíce, než mi došla výplata. ALe náš vet. nás taky zná, chodila tam i mamka s kočkama a psy. Je fakt skvělý jak veterinář, tak člověk ![]()
A obyč kočka???? Já si říkala - malej je obyč kocour, tak to bude bez problémů… a prd!!!! Plíce nemocné, ten měsíc stresů, pozorování,hlídání, lékování než se mu ulevilo, to bylo fakt snad za trest. Vet.dr. se nelíbí,ž e už neroste aje takový „záprtek“, jak řekl pan dr.
![]()
Hele, ale pohádka na dobrou noc, tak to je fakt srandovní
Máš skvělou mamču ![]()
Když jste se zmínili o těch spacích polohách … tohle je sice starší fotka, ale lehává tak často a rád. Mám tušení že to okoukal od segry psa ![]()
Aju
![]()
Tak hlasim, ze verejne zachodky v porovnani s nasi domacnosti hadra
![]()
Pani dr. mela do jiste miry pravdu…rikala, ze se to bude postupne zlepsovat. Tak mam pocit, ze uz neucurava uuuplne nevedomky. Ted si tu vzdycky vybere nejaky roh a zadrepne
Doufam, ze to je porad jeste v norme…ze nechodi na zachod, ale po byte
Uz jsme si i rikali, jestli mu to nejak plynule neprechazi do znackovani
Ale to by asi praktikoval jinak, ne?
tak značkování, to bys měla si počůrané i skřínky, gauč, obleční, kabelku, knížky… takhle značkoval kocour kamarádky.
Snad už se to těmi „zadřepnutími v koutě“ brzy přesune na záchůdky a bobínek bude zase v pořádku. Chce to fakt asi pevné nervy, to věřím! Držíme Vám oběma palečky, co to jde!!! ![]()
Aji, tak to je dobrá placatá pozice
Náš Samík spí zase do „vývrtky“, že pak pátrám, kde má vůbec hlavu a kde zadek
Jo a děsně u toho chrápe,fakt jak starý chlap
A jeho posed ála „prostitutka“, to je taky věc ![]()