Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
13.4.11 14:07
Kakika píše:
Dámy, buďte rády, že vám vyžírají obsah pytlíků. Mít doma mého Tazmána…to je teprv kočičí škola života. Ten igelity žere. Žere gumičky, seřzal nohu gumové aportovací kachně pro psa (veterina - skoro 5 tis.). Když koupím pro dítě balík plín, on je u nich první a hned slastně olizuje obal :zed:
Prostě poklad :lol:

Kakiko,
dej mu prosím tě najíst..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ty brďo, takže abys byla neustále v pozoru a vše klidila před Tazmíkem do bezpečí… to musí být fakt mazec. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.4.11 14:11
KačuliKačka píše:
Kakiko,
dej mu prosím tě najíst..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Ty brďo, takže abys byla neustále v pozoru a vše klidila před Tazmíkem do bezpečí… to musí být fakt mazec. :cert:
:mrgreen: :mrgreen: hups..kočka potřebuje taky jíst? :mrgreen:
No, nejde to uhlídat pořád, občas ještě kus něčeho najdu v bobečku (kousky gumiček do vlasů apod.), ale zase se nemůže stát, že by něco takového snědl Luky, když je to pořád schované :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.4.11 14:13
Kakika píše:
KačuliKačka píše:
Kakiko,
dej mu prosím tě najíst..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Ty brďo, takže abys byla neustále v pozoru a vše klidila před Tazmíkem do bezpečí… to musí být fakt mazec. :cert:
:mrgreen: :mrgreen: hups..kočka potřebuje taky jíst? :mrgreen:
No, nejde to uhlídat pořád, občas ještě kus něčeho najdu v bobečku (kousky gumiček do vlasů apod.), ale zase se nemůže stát, že by něco takového snědl Luky, když je to pořád schované :mrgreen:

Aspon, že dítko je v bezpečí… třeba to Tazmánek dělá proto, aby chránil malého… blbost, co???

Ale chápu tvé strachy o něj, když je to takový „úleťák“. Jak tu tak čtu lumpárny těch našich chlupatých miláčků, nejednou si spravím náladu a fakt se od srdce zasměju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.4.11 14:21

Kačuli, to máš pravdu…lumpárny pobaví vždycky. U vlastních to tedy bývá občas s odstupem času :lol: , ale cizí lumpárny - na ty je spoleh. Hlavně, když nejde o zdraví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.4.11 14:46
Kakika píše:
Kačuli, to máš pravdu…lumpárny pobaví vždycky. U vlastních to tedy bývá občas s odstupem času :lol: , ale cizí lumpárny - na ty je spoleh. Hlavně, když nejde o zdraví :palec:

Přesně tak, zpětně se i zasměju lumpárnám našich koček, ale ted TOP historka je tak s kousnutím - tos psala Ty, ne??? :mrgreen: :mrgreen:

A hlavně jsem ráda, že nejsem sama, kdo je tak praštěný a miluje kočky stejně jako by to byly další děti, at už vyvádějí jakékoliv lumpárny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
13.4.11 14:51

:-DA pak že se kočky bojí vody :-D :palec:

• Citovat
  • Upravit
1076
13.4.11 16:58

„sežral nohu gumové kachně“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (ta pálka za veta pak už teda tak vtipná není…). Pane jo, tak to je fakt šílený. A to já tady hysterčím, když mi naše Dadula sežere kus nitě… Holky, pro všechny případy máme doma Smektu a jistí to ještě olej - jak něco holky slupnou, tak dostanou lžičku oleje, nabumbat smekty a čeká se.
Jinak se teda snažím schovávat uplně všechno, protože mám hrůzu z toho, že by se těm našim babulám mělo něco stát. Teď řeším, že bych jela s manžou na víkend pryč, tak by ségra hlídala kočky - ovšem jestli od nich zvládnu odjet, to nevím. Když jsme odjížděli na svatební cestu, tak jsem brečela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
13.4.11 18:59
KačuliKačka píše:
A hlavně jsem ráda, že nejsem sama, kdo je tak praštěný a miluje kočky stejně jako by to byly další děti, at už vyvádějí jakékoliv lumpárny :lol:
:pankac: :pankac: :pankac: :palec:

Kakika aportovaci kachna me teda taky pobavila :mrgreen:

My zname jenom ty rozcupovany pytliky a rohliky po cele kuchyni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.4.11 20:08

Joo, holky, teď už se i té kachně smějeme, ale tehdy jsem byla akorát těhu, pořádný břuch, pořádně rozhozené hormony, tak jsem na veterině řvala jak blbá, že mi umře :lol: Ještě, že mě tam znají moc dobře (v podstatě doktorka od mých možná 6ti let, chodila jsem tam i na brigády a praxe). No a pak pitvání obsahu, co to vlastně bylo a v tom celý prstík gumové kachny :zed: Jsem si tam připadala jak trubka :mrgreen: Kocoura naštěstí řezat nemuseli..uspali a tahali to sondou vrchem - dolem a povedlo se uvolnit.
A placení u veta? Ptala jsem se na cenu, že to tedy zaplatím druhý den, doktorka soucitně s ohledem na můj stav špitla částku a že to klidně můžu postupně splácet. Tak jsem jí řekla, že si ještě rozmyslím, jestli se zadlužím u ní nebo u našich :mrgreen: Tehdy jsem měla ty hrozné výdaje kvůli Berrynkovi. Naši už mě nechápali, prý že by ho radši vzali lopatou a našli si normálního kocoura :mrgreen: :mrgreen:

Kačuli, kousací historky budou určo moje, zatím jsem tu nepostřehla dalšího takového lumpa :lol:

Eňule, já už nejezdím nikam bez kocourů :lol: Kam nemůžou kocouři, tam nemůžu já. Když jsme byli u tchánovců velkou dodávkou, protože jsme kus od nich vyzvedávali naši velikou postel, tak musela hlídat kocoury mamka…chápejte..3× denně naběhnout k nám, pomazlit kocoury (a ona se chudák v té době Berryho bála a on jí to dával sežrat, jednou jí nechtěl pustit ze záchoda :-P ), nasypat tunu mlsek a okamžitě volat..holky, ona jim musela dávat telefon k uchu, abych se jim mohla pokaždé omluvit, že je to naposled, co zůstali doma beze mě :oops: :oops: Naštěstí jsem byla těhu a to mě omlouvalo :mrgreen: takže to mamku ani nijak nevykolejilo, byla ráda, že je nemusela jezdit v 10 večer uspávat pohádkou o pejskovi a kočičce a že jsme byli pryč jen 2 noci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
13.4.11 22:15

Kakiko ty mas fakt bozi historky :mrgreen: :lol: :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.4.11 07:24

Kakiko,

teda ty tvoje historky s kočkama tady fakt vedou :-P :-P :-P

Tak já i přesto, že všechny tři miluju až nevím kam, tak klidně o víkendu odjedu a nechám je doma. Krom Samuela totiž ti dva neradi cestují… hlavně Lota to dost blbě nese. A Charlieho od jeho nemoci raději taky nee, jen byl s námi v únoru na horách, abychom mohli dávat léky a operativně řešit zdravotní stav.
A platby jsme taky řešili, až jsem měla, takže jsem tam dlužila jednou i 5,5 tisíce, než mi došla výplata. ALe náš vet. nás taky zná, chodila tam i mamka s kočkama a psy. Je fakt skvělý jak veterinář, tak člověk :palec:

A obyč kočka???? Já si říkala - malej je obyč kocour, tak to bude bez problémů… a prd!!!! Plíce nemocné, ten měsíc stresů, pozorování,hlídání, lékování než se mu ulevilo, to bylo fakt snad za trest. Vet.dr. se nelíbí,ž e už neroste aje takový „záprtek“, jak řekl pan dr. :lol: :lol:

Hele, ale pohádka na dobrou noc, tak to je fakt srandovní :lol: :lol: :lol: Máš skvělou mamču :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
14.4.11 08:48

Když jste se zmínili o těch spacích polohách … tohle je sice starší fotka, ale lehává tak často a rád. Mám tušení že to okoukal od segry psa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
14.4.11 09:06

Aju :lol: :palec:

Tak hlasim, ze verejne zachodky v porovnani s nasi domacnosti hadra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pani dr. mela do jiste miry pravdu…rikala, ze se to bude postupne zlepsovat. Tak mam pocit, ze uz neucurava uuuplne nevedomky. Ted si tu vzdycky vybere nejaky roh a zadrepne :pocitac: Doufam, ze to je porad jeste v norme…ze nechodi na zachod, ale po byte :evil: Uz jsme si i rikali, jestli mu to nejak plynule neprechazi do znackovani :roll: Ale to by asi praktikoval jinak, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.4.11 09:22

Brumlo,

tak značkování, to bys měla si počůrané i skřínky, gauč, obleční, kabelku, knížky… takhle značkoval kocour kamarádky.
Snad už se to těmi „zadřepnutími v koutě“ brzy přesune na záchůdky a bobínek bude zase v pořádku. Chce to fakt asi pevné nervy, to věřím! Držíme Vám oběma palečky, co to jde!!! :palec:

Aji, tak to je dobrá placatá pozice :lol: Náš Samík spí zase do „vývrtky“, že pak pátrám, kde má vůbec hlavu a kde zadek :-P Jo a děsně u toho chrápe,fakt jak starý chlap :lol: A jeho posed ála „prostitutka“, to je taky věc :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.4.11 09:32

Mumu a jeho posed… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie