Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
7.4.11 07:17
Brumla píše:
KačuliKačka píše: … takže máme pohybující se škopek, pod ním kotě a naráží do čehokoliv co má po cestě, v 6 ráno s ním lítá po naší malé ložnici, naráží do skříněk, postele… a loví zpod něj ostatní kočičáky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

My se zprvu taky smáli, mám na facebooku vložené video, tady to bohužel nejde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
7.4.11 13:02
Kakika píše:
Any píše:
KačuliKačka píše:
Mouchy a můry - to je kapitola sama pro sebe :lol: Už máme koupené síto do okna, at ten nejmladší neháže šipky z okna :mrgreen:
Kaki-no jo pripravili :twisted: ,ale ono se to sem stejne nejak dostane,bud otevrenym balkonem,ci tema dirkama,co uz obcas kocicak udelal.A nebo ciha u site a jak na ni naleti mura tak splha po ni :lol: Site byly driv nez kocule,tak mame proti hmyzu.Ale premyslim nad zasitovanim balkonu..
Kaculi-joo sitky jsou vdecne(u nas nutne,bydlime v 5.patre),ale taky se po nich dobre splha,kdyz je tam mura a musi se chytit :twisted: ,pak jsou tam i sem tam dirky..
tak vy jste kočičáky připravili o takovou zábavu? :lol: Já mám tedy taky sítě v oknech, ale nejsou proti hmyzu, nýbrž proti kočkám :lol: (6.patro) , mají větší oka, takže můry mají dveře (tedy okna) k nám otevřená a kocouři je pak s nadšením loví :mrgreen: Přítel tedy supí, když mu kocouři v zápalu lovu šplhají div ne po hlavě, ale jinak souhlasí s přírodou :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.4.11 13:39

Tak jsem koooonečně stáhla fotky z fotáku, aspon část v práci ;-)

Takhle vypadá namočený a nasratý peršan :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.4.11 13:41

Náš Mumánek, pravým jménem Samson Lady Bijou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
7.4.11 13:48

Ahoj Holky!!!

Dlouho jsem tu nebyla,potřebuji radu.Malej mi začal lozit,a samozřejmě lozí kam nemá :roll: ,nejatraktivnější pro něj je kočičákův záchod,a kočičákovo žrádlo.Ať hlídám jak hlídám,občas stejně přijdu pozdě :-? .

To je asi blbost,že mě napadlo,aby od kočky,která žije pouze v bytě dostal toxoplazmózu,že?Jen mě to napadlo,bo naposled se to tam snažil ochutnávat :roll: Naštěstí se nedostal na stelivo,ale okusoval plastové okraje.Kočičí jídlo jsem přesunula úplně,bo mám strach aby nevdechl granule,kocour byl uražený,ale přežil to.Ale ten záchod nemám kam dát jinam.Tož co s tím?

Příspěvek upraven 07.04.11 v 13:50

• Citovat
  • Upravit
17162
7.4.11 13:48

A skoro-tchánova princezna Mášenka, která s námi jezdí na výlety do Beskyd 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.4.11 13:53

Dádo,

a nemáš možnost dát kocourkovi stelivo pod nějakou skříňku na nožkách nebo na skříňku, kam by kočičák vyskočil? Nebo do koupelny či na wc a sice zničit dveře výřezem pro kočku, ale ochránit prcka od „hraní“ si v písečku???

Já myslím, že čistě u bytové kočky je toxo fakt zázrak. Ale můžeš nechat pro klid duše vyšetřit bobek na veterině ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
7.4.11 14:00

Kačuli,dík,to mě ani nenapadlo,hodit ten poklad k veterináři :hug: ,jsi zlatá.Stejně tam musím na odčervovací prášek.

Právě to je problém,kam to dát :think: Do výšky ten záchodek nemám kam dát,a kdybych ho dala do obýváku,kde to sice je za co skovat aby tam batole nešlo,tak to asi vystěhuje mého muže :mrgreen:,v koupelně prostor taky není,na záchodě jsem ráda,že se vytočím,ach jo,paradoxně máme velký byt 3 + 1 ale záchod a koupelnu malou,asi to budu muset nějak vydržet,než se maloch naučí,že když se řekne ne-ne,tak se nesmí,snad to nebude déle jak 2 měsíce.

• Citovat
  • Upravit
17162
7.4.11 14:08

Dádo,

max. ti nezbyde, než x-krát denně čistit píseček aby malý nezbaštil náhodou nějaký bobeček :lol:

Nebo koupit takový ten zakrytý záchůdek. My máme jeden krytý a jeden jen misku.
Když byla v létě u mně kamarádka s dcerou 1,5 r., tak si malá Šarlotka sedla do písku (vyčištěného!!), že si bude hrát :lol: Jsme jí vysvětlily že to je písek na čůrání pro kočičky a dobrý ;-)

Kamarádka měla pidi koupelnu i s wc a měli písek pod umyvadlem. Otázka je, zda tam nemáš skříňku, že…

Tak držím pěsti, aby se výchova neminula účinkem a pevné nervičky s batolátkem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
7.4.11 14:11

dada-a mas kryty zachod? co se tyce toxo u ciste bytove kocky,tak to je fakt minimalne,pro jistotu si ji muzes nechat dat vysetrit,ale.....toxo od kocky z vykalu snad tri dny starych,ktere by jedl…kdo ma v byte kocku,minimalne jednou denne ten zachudek cisti..a druhak,toxo je vlastne nebezpecna pro vyvijejici se plod,tedy pro tehotne zeny,jinak u deti a dospelych probehne jako lehci chripka,ani nevis,ze ji mas…z toxo bych mela strach spis v restauraci ze spatne myte zeleniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
7.4.11 14:13

jo a granule-tech uz bych se vubec nebala :mrgreen: ,to me batole parkrat taky pojedlo(kocici ne,ty jdou dat vys,ale psovi to jaksi vys dat neslo :-P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.4.11 14:18

Dádo, chytit toxu od kočky je docela vzácnost (tedy od své). Ona ta toxa se totiž vylučuje jen velmi malé období. Můžeš nechat vyšetřit krev a tam zjistíš, jestli už kočka toxu někdy v životě prodělala, nebo zaneseš bobany a zjistíš, zda jí zrovna teď vylučuje. Ale ta pravděpodobnost je táááák malá, že ani já to nedělala.

S umístěním záchodu…radši bych moc nešoupala, kočka to může zhodnotit jako velké nepohodlí s plným močákem skákat do výšky a radši to pustí na zem. Pokud je možnost krytého, tak je to lepší, ale řídím se tím, že já žrala jako dítě slepičáky a taky žiju :lol: Samozřejmě, že mu nebudu servírovat stelivo na talířek, ale občas se nepovede uhlídat. Granule byli taky přechodnou dobu ve výšce, teď už jsou asi půl roku na zemi a občas tam Luky chodí užírat, tak dostane hubováno, ale asi jsou fakt dobré, protože jak má příležitost, tak ho tam načapu :mrgreen:

Jinak, všechny jsme šokovali, když bylo Lukymu cca 8 měsíců, když obdrželi mail…Luky už chodí na záchod (všichni nadšené z geniálního dítěte, dokud neotevřeli mail a neviděli tuto fotku :-P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
7.4.11 14:28

Kaki- :pankac: :pankac: jsem nevedela,ze jsme jako male mely stejne pochoutky :mrgreen: :lol:
jinac s tebou do puntiku souhlasim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.4.11 14:33
Any píše:
Kaki- :pankac: :pankac: jsem nevedela,ze jsme jako male mely stejne pochoutky :mrgreen: :lol:
jinac s tebou do puntiku souhlasim :pankac:

A teď by sis dala? :lol: Když si vzpomenu, co všechno jsem nastrkala do pusy, tak je mi mdlo (ano, něco si i pamatuju, takže to bylo asi doooost dlouhý období :oops: ), ale naši to tehdy neřešili, pokud jsem to nežrala doma a nedělala s tím bordel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
7.4.11 14:41
Kakika píše:
Any píše:
jinac s tebou do puntiku souhlasim :pankac:
A teď by sis dala? :lol: Když si vzpomenu, co všechno jsem nastrkala do pusy, tak je mi mdlo (ano, něco si i pamatuju, takže to bylo asi doooost dlouhý období :oops: ), ale naši to tehdy neřešili, pokud jsem to nežrala doma a nedělala s tím bordel :lol:

neneeeee nedala :twisted: a neresil to asi tehda nikde nikdo. :lol: moje mamka jen resila,kdyz jsem dosla od koni a cela jsem „smrdela“,musela jsem se prevlikat prede dvermi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný