Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
5.4.11 22:42

Kakika
JJ byla inteligentní a vlezla do prázdného hrnce. S tím povídáním u mainek máš pravdu Bastina vrká pořád,dělá to svoje vrrm pořád dokola :mrgreen: A to lezení do čehokoliv jí zůstalo dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
6.4.11 08:52

Burak ja to asi spatne napsala. Ja myslela, ze to jak to dela ta vase chovatelka je logicky…ze da rodokmen az po potvrzene kastraci. Ta moje mi ho poslala postou po par dnech…takze ted ani nemuze nijak zkontrolovat, jestli jsme ho vazne vykastrovali. Tak jsem to jako myslela :nevim:

A vrkani u mainek. No me bavi jak se vsude pise, jak mainky prijemne povidaji. To nase jelito kdyz zacne zvanit, tak to je mazec :mrgreen: Ale je fakt, ze se s temahle kockama da povidat…to je bozi :pankac: My pred Matesem meli nalezence, ale on byl faaakkkt hodne podobny na Mainku…jenom mu chybeli stetinky na usich :mrgreen: A s tim jsem si fakt popovidala, jak krasne odpovidal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
6.4.11 10:07

Babička si povídá i se svou kočkou a to je čistokrevná mixka všech ras :mrgreen: Zejména, když má kočka hlad, tak to buzeruje i mě a opravdu tam slyším intonaci skoro vyhrožování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.4.11 10:10

Naše Lotka jen tak občas udělá „mňah, mňah“ když na ji zavolám, občas ani hlásek nevydá, jen pohne líčkama a fouskama ;-)

Zato Charlie - ten mňauká pořád - když má hlad, když si s ním žádný z dospěláků nechce hrát :lol:

Mumu vztekle vříská,když má prázdnou misku granulí nebo vyžaduje kočičí dobrůtky - přesně ví, kde jsou schované v krabičce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
6.4.11 10:22

Tak u nas Cherrynka vzdy brblala,kdyz tahla nejakou mys-hracku,ci nejlepe svou prachovku na hrani,byla desne dulezita,rvala na cely barak,dotasila prachovku do obyvaku,polozila nam k noham a jeste parkrat zabrblala a lehla vytezoslavne vedle :-D .Kecala se mnou,hlavne kdyz si chtela hrat ci chtela masicko 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
6.4.11 11:06

Co já bych dala za tichou kočku :mrgreen:. Náš Pufín nadává furt a na všechno. Stačí se na něj jen kouknout a štěkne na mě. Nevím čím bych ten zvuk napodobila, ještě u toho jakoby mlaskne. Dělá to vždycky na mouchy a občas i na nás. I když na mě mňouká je to spíš takový výhružný, tvrdý, jak kdyby mi nadával. Mamky kočka třeba mňouká sladce, tiše, což u nás vůbec nehrozí :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.4.11 11:19

Mouchy a můry - to je kapitola sama pro sebe :lol: Už máme koupené síto do okna, at ten nejmladší neháže šipky z okna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
6.4.11 11:37

Náš kocourek vždycky sáhodlouze vykládá, že (už poněkolikáté ten den) opravdu umírá hlady :lol: A pak ještě vždycky s krásně provinilým výrazem přijde oznámit nějaký průšvih :-D
Ale občas mám pocit, že vážně rozumí. Nedávno jsem v polospánku vnímala, že někde zvrací - měl čerstvou travičku, tak mě to nepřekvapilo a rozhodně jsem neměla sílu vstávat. No a ráno jsem se ho ptala, kde blinkal a on mě k otmu místu opravdu dovedl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.4.11 11:49

Samík, když něco vymamlasí, tak se pak aspon na hodinu ztratí, aby nedostal do kožuchu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
6.4.11 12:32
KačuliKačka píše:
Mouchy a můry - to je kapitola sama pro sebe :lol: Už máme koupené síto do okna, at ten nejmladší neháže šipky z okna :mrgreen:

Kaculi-joo sitky jsou vdecne(u nas nutne,bydlime v 5.patre),ale taky se po nich dobre splha,kdyz je tam mura a musi se chytit :twisted: ,pak jsou tam i sem tam dirky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.4.11 13:24
Any píše:
KačuliKačka píše:
Mouchy a můry - to je kapitola sama pro sebe :lol: Už máme koupené síto do okna, at ten nejmladší neháže šipky z okna :mrgreen:
Kaculi-joo sitky jsou vdecne(u nas nutne,bydlime v 5.patre),ale taky se po nich dobre splha,kdyz je tam mura a musi se chytit :twisted: ,pak jsou tam i sem tam dirky..

tak vy jste kočičáky připravili o takovou zábavu? :lol: Já mám tedy taky sítě v oknech, ale nejsou proti hmyzu, nýbrž proti kočkám :lol: (6.patro) , mají větší oka, takže můry mají dveře (tedy okna) k nám otevřená a kocouři je pak s nadšením loví :mrgreen: Přítel tedy supí, když mu kocouři v zápalu lovu šplhají div ne po hlavě, ale jinak souhlasí s přírodou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.4.11 13:39

Kakiko,

tak my máme síto jen ve velkém okně, kvůli kočkám, aby nevypadly z okna ven, bydlíme hned u cesty a naši micánci jsou čistě bytové a gaučové kočky ;-)

Ale střešními okny k nám nalítá much a můr, k mému vzteku i komárů, takže o zábavu rozhodně ochuzeny nejsou.. ale hrají si v bezpečí domova :palec:

Mladej už zmerčil mezi orchidejkama první mouchu, no to bylo pozdvižení :lol: Kytky šly z okna pryč, at si mohl řádit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.4.11 13:43

Kačuli, neměla sis vůbec dělat námahu, dřív nebo později by ti ty kytky sundal sám :mrgreen: Komáři mě štvou, to je jediný lítací hmyz, který kocouři odmítají chytat. Takže mouchu, můru apod. doma běžně neuvidím, protože jí komando zlikviduje, ale komárům se tu fakt daří :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.4.11 14:00
Kakika píše:
Kačuli, neměla sis vůbec dělat námahu, dřív nebo později by ti ty kytky sundal sám :mrgreen:

Jéé, tak to už přestal dělat, za shazování květináčů dostal x-krát na zadek, takže se už poučil… otázka je co vyhraje, zda slušné vychování a strach z výprasku nebo touha po lovu :lol:
Je to totiž jediné okno, kde je parapet a kde můžu míto orchideje. Pak máme totiž už jen střešní okna :-(
Ale ted má novou zábavu - bud lozí do dřezu a pije vodu z čehokoliv (pro jistotou nedávám už do ničeho jar) a taky si umí vlézt pod obrácený škopek (když je pouze položený, občas mi tam načůrá Samík). Jenže on schovaný pod tím škopkem cestuje po celém bytě… takže máme pohybující se škopek, pod ním kotě a naráží do čehokoliv co má po cestě, v 6 ráno s ním lítá po naší malé ložnici, naráží do skříněk, postele… a loví zpod něj ostatní kočičáky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
6.4.11 20:48
KačuliKačka píše: … takže máme pohybující se škopek, pod ním kotě a naráží do čehokoliv co má po cestě, v 6 ráno s ním lítá po naší malé ložnici, naráží do skříněk, postele… a loví zpod něj ostatní kočičáky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný