Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte ![]()
Ja myslim, ze kdyz uz by kocka mela toxoplazmozu, tak jedine jako kote, ne? Teda aspon jsem to nekde slysela
Ze to muzou prenaset kotata…a to pouze jednou…nijak dlouhodobe…pokud si to nepletu ![]()
My mame kocici granule nahore kvuli pesine. A psi granule byly jeste donedavna taky oblibeny
Nastesti to nase stekaci tele tak rychle basti, ze Sofi nema sanci nic uzmout
Ted teda mame oblibenou cinnost, ze nosi v kelimku ze spajzu pesine do misky (no nedej boze, kdyz zapomenu a jdu ji to vysypat sama…to je pro malou uplna katasrofa, ze ji to nemohla dat ona). Driv si nezapomnela po ceste k te miste zobnout (jak si nese ten kelimek plnej granuli)…ted uz ji to nebere
Ted ma spis oblibeny premistovat misky
Pes kolem ni skace natesenej na jidlo a ona chnapne misku a jde s ni pryc…a nasype to do ni treba v kuchyni ![]()
A zachodek jsme taky poridili zakrytej. Protoze to nas mainak se na ten normalni uz spatne vesel a pak byl pisek vsude kolem
Jinak ho teda mame schovanej v takovym vyklenku za zavesem ![]()
ahoj holky, tak s tou kastrací to bylo těsný to vám řeknu, o týden později tak budu mít zbouchlou kočku
ta mladá černá mi začla dnes mrouskat, kocour byl na kastraci v pátek
takže kdyby mi nepoznačkoval obličej mám se nač těšit ![]()
dada-tak kdyby bylo batolatko nenechave,tak bych treba zauvazovala koupit kryty zachod.My mame ten a je super
..
jinak ted mam trosku kocici smutek
,jak cekame na nove kotatko,tak dnes se chovatelce narodily ctyri a to pate nase umrelo
.Budem cekat dal,to nevadi,jen je mi toho drobecky lito..
Viky, byli jsme nechávat kastrovat psa a za 14 dní fena hárala. Pes se s ní normálně spojil a my samo hned letěli na veterinu, jestli ho opravdu vykastrovali pořádně, když má pořád chutě. Doktora jsme pobavili, prý to byla jen nakopnutá vzpomínka, že tohle můžou provozovat ještě dlouho
Za asi 14 dní nebo 3 týdny jsme byli u naší vetky a tak jsme jí řekli, jak jsme jejího doktora pobavili a ona, že zas tak klidná by nebyla, protože v „trubkách“ stále trocha spermatu zůstat může a na oplodnění by to stačilo.
Takže.....možná bych preventivně zavolala na vet, jak je tomu u koček ![]()
jo,potvrzuji Kakiku,tohle jsem cetla i o kastrovanych kocourech,jen nevim,jak dlouho to trva..tak 14dni az mesic?
Any, teď dočítám…jéé, to je škoda. Už jste byli určitě natěšení a koťátko zemřelo. Ale zase..určitě stojí za to, počkat si na další. Nebo je pořád taky možnost, že někdo z těch 4 odřekne a pak by jste ho mohli získat vy, ne?
Kakika-my uz jsme na seznamu od podzimu..oni se ted narodili tri teckovani a jeden mramor,ale kluk.My chcem mramor a holku
(kvuli synovi,jak nam loni zemrela tahle kocicka,tak jsme mu slibili uplne stejnou…takze trosku potiz),takze z tohodle vrhu fakt nic..Jsem to ted rikala manzelovi,ze leda kluka,mu je to jedno,mne vpodstate taky,ale slib je slib..
Ahoj holky,koukám co jste popsaly stánek
Dneska jsem byla se Samíkem na poslední injekci atb, tak doufám že bude mít zase na chvilku pokoj.Trápí ho ledviny,ale zatím jsme vždy krizi zažehnali atb. Jak psala Lakynka, že jí kočičák čúrá do postele, tak nám to taky občas dělá a to víme,že ho trápí čůrání . Skoro vždy nám na to pomůže pasta. Ale jednou za čas má takové problémy,že dva dny nejde na záchod a to je potom chudák celej umňoukanej a skoro nemůže chodit.Tak musíme k vet na atb v injekcích a na uvolňovací,aby mu to šlo.
Máme taky krytej záchod,ale oni stejně fůru písku vyhrabaj ven.Dokud byl Sam sám tak po sobě pečlivě zahrabal, ale co máme Bastinu tak se od ní naučil hrabat tak urputně až to lítá ven
To by jste nevěřily co ta kočka je schopná na tom záchodě vyvádět.Někdy tam vydrží hrabat i půl hoďky,a někdy hrabe tak,že zadek má v záchodě a hrabe venku okolo a kocour se po ní opičí a dělá to taky,to by mě nenapadlo,že se od ní naučí takový ptákoviny.Třeba i pít z kohoutku má od ní.
Holkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hlásím, že KONEČNĚ JE MIOUŠ tak nějak ZRAVÝ. Tedy že výsledky moči jsou konečně dobré. žádná bílkovina, ph konečně supr. Jupííííí… Ale sám dr uznal, že už dost smrdí:D. To jsem zvědavá, co s tím..
Any, tak zkus promluvit se Sebíkem. Jestli by opravdu toužil po kočičce, nebo by mu kocourek nevadil. Třeba od té doby názor změnil, zvlášť, kdyby měl naději, že kocourek by mohl přijít dřív
Ale určitě bych proti slibu nešla…bez jeho souhlasu, nebo kdybych viděla, že souhlasí s kocourkem, ale radost z toho nemá, tak bych taky radši počkala.
Buraku, po dvou dnech, kdy bych nemohla čurat, bych asi vypadala taky dost zoufale
Chudinka malá, to musí být docela náročné hlídat, jak čůrá, když máte kočičáky dva. S jedním by to bylo jasné, při čistění záchodku to vidíš, viď? Ale u dvou už je to větší sranda.
Zahrabávání je u nás taky sranda. Tazmán dělá to samé, co Samík…sice je v záchodě, ale hrabe všechno okolo, trhá ze záchodku ten zahnutý rantl (máme kočičí wc ukryté v kuchyňské lince právě za těmi dvířky, kterými Luky na fotce prolézá
) a on pořád pinká do těch dvířek a dělá neuvěřitelný kravál. Nakonec to stejně nedokáže zahrabat, takže okamžitě po něm nastupuje Berry a zahrabe to za něj. Fakt sranda s těmi zvířaty. Jen Tazmán už by se na to hrabání mohl rovnou vys.at, když se to nenaučil do teď, tak už asi nikdy ![]()
Lakynka píše:Lakyyyy, tý jo, to je až neuvěřitelná zpráva!!!!!! Nechce se mi tomu ani věřit, po tom všem, že už by to mohlo být v pohodě, ale hrozně moc vám to oběma přeju. To je super nejlepší zpráva a hned se mi bude líp spát, když se před spaním dozvím něco takhle super pozitivního
Holkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhlásím, že KONEČNĚ JE MIOUŠ tak nějak ZRAVÝ. Tedy že výsledky moči jsou konečně dobré. žádná bílkovina, ph konečně supr. Jupííííí… Ale sám dr uznal, že už dost smrdí:D. To jsem zvědavá, co s tím..
tak to je vynikající zpráva, že je Mio na tom s výsledky dobře. Mooooc gratuluju a držím palce, at se to už jen a jen lepší
![]()
Buráku,
tak naše Lota je na hrabání expert. Vykoná potřebu, vyleze ven, pak předníma packama začne hrabat a všechen písek je venku… i do vzdálenosti cca 50 cm !!! Samuel zase „hrabe“ na stěně, takže máme stěnu za nekrytým záchůdkem doškrábanou. Malý Charlie hrabe taky občas ven a úúúúplně nejlepší je náš králík Bubla, ten je hraboš největší, naučil se kočkám chodit čůrat do písku (bobky sbírám všude ale), ale on se tam blbeček i válí, háže si písek do kožichu, takže my máme u záchůdků stabilně lopatku se smetáčkem a nejméně 3× denně musím zametat
![]()
Laky, nevím, co tvému kocourkovi bylo (nebo je), ale taky se přidávám ke gratulaci
.
Holky chtěla jsem se zeptat, zda-li náhodou některá nevíte - včera jsem si přinesla z práce takovou kytku s dlouhýma lístkama (podobné palmě), zelené a uprostřed bílé. Je to taková jemná kytička, roste jakoby do tru… nevíte náhodou (pokud můj popis někomu připomněl něco, co zná), jestli není jedovatá? Já jsem si ji chtěla potom, až pustí kořínky někam zasadit, kde na ni moje kočky nedošáhnou, chvilku jsem ji dala na sluníčko a než jsem se otočila, tak mi moje milá drahá želvovinová kóča ožrala tři listy
. Teď stresuju, jestli to není jedovatý. Zatím kočka vypadá spokojeně, tak snad ne ![]()
Právě nemáme krytý záchod,ten otevřený,a kocourek je na něj zvyklý od malička.Právě už to,že jsem přestěhovala žrádlo,ho dost naštvalo,tak už mu nic stěhovat nechci,hlavně není kam.
Ale jsem klidnější,když jeden stráví i slepičince,tak sem tam když si ďobně,snad se nic nestane.Skusím ho dát teda ještě vyšetřit.Děkuju
KAKIKA - TA FOTKA JE ODZBROJUJÍCÍ!!!!!