Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
2.9.11 15:28

ZdeMac - to je teda „kocour“ … :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
2.9.11 18:34

Emilie moc díky. Je opravdu moc hezkej…taky se nám hned líbil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
2.9.11 18:36

A holky, vy máte kočičky v bytě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.9.11 18:38
Emilie píše:

U nás jsou kočičáci jen gaučoví, posteloví a bytoví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
2.9.11 18:44

Tak že já mám zvířata fakt ráda, ale nesmí mi přes práh … :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
2.9.11 18:48
Emilie píše:

Ano, taky tak jak píše KačuliKačka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.9.11 18:50
Emilie píše:
Tak že já mám zvířata fakt ráda, ale nesmí mi přes práh … :nevim: :think:

No, tak tady by to bylo komplikované - bydlíme v 1 patře baráčku, hned u něj hlavní a dost vytížená cesta, oba kocouři nemocní a kočička nedůvěřivka a strašpytel… takže než bych je našla na cestě přejeté nebo hledala po okolí ztracené, tak jsou doma v bezpečí s námi, čistouncí a spokojení ;-)

p.s.: a spí s náma v posteli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
2.9.11 18:58
KačuliKačka píše:
Emilie píše:
Tak že já mám zvířata fakt ráda, ale nesmí mi přes práh … :nevim: :think:

No, tak tady by to bylo komplikované - bydlíme v 1 patře baráčku, hned u něj hlavní a dost vytížená cesta, oba kocouři nemocní a kočička nedůvěřivka a strašpytel… takže než bych je našla na cestě přejeté nebo hledala po okolí ztracené, tak jsou doma v bezpečí s námi, čistouncí a spokojení ;-)

p.s.: a spí s náma v posteli :lol:

No tak to vůbec :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.9.11 18:55

prosím o radu

Ahojky kočkomilky.POtřebovala bych od vás moc poradit.Mám kocoura 2 roky starého a léčíse už 14 dní na močové kameny.Dostal antibiotika a pastu,to vše už dobral a výsledek moči byl v pořádku.Myslela jsem si ,že ho teď musíme nějak dostat do jeho záchodku ,ale nejde to a pořád močí jinde.Doktorka poradila nové stelivo,nový záchod a nebo noviny na místa ,kde všude močí.Potom dostal prášky na sklidnění a aby byl tak nějak v pohodě a nestresoval se .Močil stále dál a snad i víc.Dneska, ale začal tak hrozně u své potřeby ve svém záchodku,kam tedy chodí jen když jsem tam a nemá jinou možnost,tak strašně mňoukat jako brečet,asi ho to bolí?Nemáte někdo stím zkušenost?Nevíte co je sním ,když moč je ok?Byla bych opravdu moc ráda za jaké koliv zprávy.Děkuji moc Takhle ten čudla vypadá (náš Messi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
4.9.11 21:32

ahoj, mě napadá jedině jít s ním znovu k veterináři, nejlépe k jinému než doteď. Zřejmě to zas tak v pohodě nebude. Snad to bude brzy lepší! Chudáček, je moc hezký, podobného máme taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
4.9.11 22:47

lucik39
Pokud kocourek naříká při čůrání,tak to není dobré,buď má písek v moči a škrábe ho to anebo má tak moc podrážděné močové cesty z toho zánětu. Taky to měl náš kocour,strašně naříkal a jenom kapal. Chodila jsem s ním 3 týdny na injekce atb k tomu dostával injekci na bolest a ještě jednu na uvolnění tu dostával ob den,než jsme došli domů od vet tak se nám počůral v košíku. Nemocný močák je běh na dlouhou trať. Teď má kocour dietku a zatím (ťukám) od dubna má pokoj,jinak se mu to cca každý dva měsíce vracelo. Tak jestli naříká běžte znova k vet ,aby mu moč.cesty moc nenatekly pak by to bylo horší,hlavně to chce hlídat,abys věděla jestli čůrá aspoň trošku. Přeju ať je kocourkovi co nejdřív dobře a pevné nervy, já to těžko snášela, že jsme měli z bytu jedno velký kočičí wc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.9.11 08:57

Oběma vám moc děkuji za radu.pro nás je to první kočka ,tak si stím vším nevíme rady.Děkuji opravdu za každou pomoc.Díky lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
5.9.11 11:48

Ahojte ženy…

jsme zpět z dovolené, kočičáci hrozně za ten týden vyrostli :mrgreen: a otevřeli oči :mrgreen:
Jinak stále rozdáváme, takže pokud byste věděli o někom kdo by rád rezavého nebo rezavo-bílého kocoura, nejlíp z okolí Brna sem s ním :mrgreen:

Vítám nováčky, dočtu vás asi až večer, teď jedem do školky - prostřední měla dneska premiéru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.9.11 12:55

Koťátka už mám slíbený … ale jak tady čtu, vy jste spíš byťáci, já chci kočku venkovní …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
5.9.11 13:12

emilie My ty minuly rozdali taky na ven :wink: oni zas aspon umi na zachod, jak jdou z bytu a znami co maji jedno ji dali jeji pisek ven a chodi normalne na zachod i venku a nenechava bobky po zahrade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný