Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
elisbetka píše:
a posledníJéé jak se hezky Monty válí vedle bafíka
Bože, ten je tak sladký!!!!!! Ááááách jo, ale 4 mít doma fakt nemůůžuuuuuuuu ![]()
Máš úžasné fotky toho vašeho kočičáčka… hlavně jak spí na zádech, čumáček zapíchnutý na hrudníčku, to nemá chybu
![]()
Děkuji, jj Amaya je úžasná
přemýšleli jsme i o druhé
Ale jedna stačí.
Hrozně jsem se smála,když jsem uviděla tu spící polohu
honem jsem potichoučku mazala pro foťák, to mi nemohlo uniknout ![]()
elisbetka píše:
Děkuji, jj Amaya je úžasnápřemýšleli jsme i o druhé
Ale jedna stačí.
Hrozně jsem se smála,když jsem uviděla tu spící polohu
honem jsem potichoučku mazala pro foťák, to mi nemohlo uniknout
Náš Mumu je nejstarší, ale ty jeho pozice kolikrát… občas koukám, kde má zadek a kde čumák, jak se dokáže proměnit v jednu velkou chlupatou kouli
a to pak chrápe jak starý chlap ![]()
… no o tom bychom tady mohli vést dlouhosáhlé diskuse ![]()
Ale jsou to naše sluníčka, že? ![]()
ježiš, to je taky hezoučký ![]()
a to máš pravdu o tom by se debatovalo ![]()
Vítám nové kočkomilky, krásné fotečky.
Taky se musím pochlubít jednou nedělní z vycházky. A taky už jsem přemýšlela jestli Perfíkovi nepořídit sestřičku nebo bratříčka aby se moc nenudil když jsem v práci, příšerky s cvrčkama ho moc nezabaví… Tak uvidíme jak dlouho budu odolávat a jestli to bude zase Ragdoll…
elisbetka píše:
ježiš, to je taky hezoučkýa to máš pravdu o tom by se debatovalo
No to je náš nejmladší, má rok a čtvrt, díky nemoci neroste a má jen 2,9 kg… překrmený králík má 2,8 kg
![]()
Předevčírem tady byl takový šrumec, že během kočíčí chumelenice vylili litrovou konev vody se štávou na zem… přehnali se přes gauč a konferák jak vichřice ![]()
a k těm jejich polohám.. no jsou k sežrání… přikládám jednu očistnou… zrovna si čistil ocásek
ten je krááásnýýý…
Já tomu našemu nejmenšímu hajzlíkovi pořád slibuju, že najdu na půdě ty naše kšandy a půjde taky ven, at se ukáže jaký je hrdina… ale jak na potvoru kšandy jsou k nenalezení, takže má smůlu… zatím řádí doma jak tajfun ![]()
Kačko, to mi povídej
Jak Máju chytne amok, tak taky vše lítá… často se mi válí na zemi sušák s prádlem… květináče už ji naštěstí přešly, ale v ložnici chodí okusovat rolety…tak má zákaz. i kdyby nebyly rolety,tak by za nama nemohla. Vidí jak se pohne peřina už útočí,tak jsem byla pořád vzhůru…
Nitetis - taky parádní fotečka
![]()
Příspěvek upraven 26.09.11 v 20:06