Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
971
26.9.11 16:36

a tady ta se mi moc líbí .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
26.9.11 16:40

s touhle se musím pochlubit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
26.9.11 16:43

další spinkání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
26.9.11 16:47

a poslední :mrgreen:

Jéé jak se hezky Monty válí vedle bafíka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.9.11 16:56
elisbetka píše:
a poslední :mrgreen:Jéé jak se hezky Monty válí vedle bafíka :)

Bože, ten je tak sladký!!!!!! Ááááách jo, ale 4 mít doma fakt nemůůžuuuuuuuu :zed:
Máš úžasné fotky toho vašeho kočičáčka… hlavně jak spí na zádech, čumáček zapíchnutý na hrudníčku, to nemá chybu :lol: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
26.9.11 17:01

Děkuji, jj Amaya je úžasná :) přemýšleli jsme i o druhé :D Ale jedna stačí. :lol: Hrozně jsem se smála,když jsem uviděla tu spící polohu :D honem jsem potichoučku mazala pro foťák, to mi nemohlo uniknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.9.11 18:33
elisbetka píše:
Děkuji, jj Amaya je úžasná :) přemýšleli jsme i o druhé :D Ale jedna stačí. :lol: Hrozně jsem se smála,když jsem uviděla tu spící polohu :D honem jsem potichoučku mazala pro foťák, to mi nemohlo uniknout :)

Náš Mumu je nejstarší, ale ty jeho pozice kolikrát… občas koukám, kde má zadek a kde čumák, jak se dokáže proměnit v jednu velkou chlupatou kouli :mrgreen: a to pak chrápe jak starý chlap :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
26.9.11 18:58

jejda ten je hezoučkej :) :huban: je to mazec ty jejich polohy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.9.11 19:50

… no o tom bychom tady mohli vést dlouhosáhlé diskuse :lol:

Ale jsou to naše sluníčka, že? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
26.9.11 19:55

ježiš, to je taky hezoučký :)

a to máš pravdu o tom by se debatovalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
26.9.11 19:55

Vítám nové kočkomilky, krásné fotečky.

Taky se musím pochlubít jednou nedělní z vycházky. A taky už jsem přemýšlela jestli Perfíkovi nepořídit sestřičku nebo bratříčka aby se moc nenudil když jsem v práci, příšerky s cvrčkama ho moc nezabaví… Tak uvidíme jak dlouho budu odolávat a jestli to bude zase Ragdoll…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.9.11 19:57
elisbetka píše:
ježiš, to je taky hezoučký :)a to máš pravdu o tom by se debatovalo :D

No to je náš nejmladší, má rok a čtvrt, díky nemoci neroste a má jen 2,9 kg… překrmený králík má 2,8 kg :lol: :lol: :lol:
Předevčírem tady byl takový šrumec, že během kočíčí chumelenice vylili litrovou konev vody se štávou na zem… přehnali se přes gauč a konferák jak vichřice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
26.9.11 19:57

a k těm jejich polohám.. no jsou k sežrání… přikládám jednu očistnou… zrovna si čistil ocásek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.9.11 19:59

Nitetis,

ten je krááásnýýý…

Já tomu našemu nejmenšímu hajzlíkovi pořád slibuju, že najdu na půdě ty naše kšandy a půjde taky ven, at se ukáže jaký je hrdina… ale jak na potvoru kšandy jsou k nenalezení, takže má smůlu… zatím řádí doma jak tajfun :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
26.9.11 20:03

Kačko, to mi povídej :D Jak Máju chytne amok, tak taky vše lítá… často se mi válí na zemi sušák s prádlem… květináče už ji naštěstí přešly, ale v ložnici chodí okusovat rolety…tak má zákaz. i kdyby nebyly rolety,tak by za nama nemohla. Vidí jak se pohne peřina už útočí,tak jsem byla pořád vzhůru…

Nitetis - taky parádní fotečka :D :palec:

Příspěvek upraven 26.09.11 v 20:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný