Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, já se zamilovala do jednoho koťátka… ![]()
Ale i do jedné dospělé kočičky. Pořád nevím, nevím… ![]()
http://img8.rajce.idnes.cz/…/Elinka2.jpg
obě jsou krásná
Ale ta černá, ta vypadá takový mazlínek ![]()
obě jsou krásná
Ale ta černá, ta vypadá takový mazlínek ![]()
Jak jsem četla info o té černé kočence, tak bych volila jí
čistotná, hodná, milá, mazlivá a klidná … ideální jak pro tebe, tak ty dva cvrčky co máš doma ![]()
Kačuli: noo, mě je to fakt jedno… U té dospělé mě hřeje samozřejmě ten pocit, že bych jí pomohla. Taky to, že vím jakou má povahu. ale to bych pomohla i tomu koťátku.
Je také z depozita.
synovi se nejvíc líbí to kotě. Teda on mi řekl, že se mu líbí obě:D. Pak teda že nejvíc Elinka ![]()
Lakynka píše:
Kačuli: noo, mě je to fakt jedno… U té dospělé mě hřeje samozřejmě ten pocit, že bych jí pomohla. Taky to, že vím jakou má povahu. ale to bych pomohla i tomu koťátku.Je také z depozita.
synovi se nejvíc líbí to kotě. Teda on mi řekl, že se mu líbí obě:D. Pak teda že nejvíc Elinka
Je to hrozně těžké rozhodování… člověk by bral obě, že????
No a já jsem ted honila kocoura po bytě… donesla jsem si z venku krásně zbarvené javorové listy, naaranžovala si je a zatížila kamenem… a Samik /zrz.peršan/ mi jeden ukradl a utíkal s ním do pokojíčku se schovat pod stůl
![]()
Lakynka píše:
tak tak
At už se rozhodneš tak, či onak, vím, že u tebe najde kočičák krásný, štastný a láskyplný domov
![]()
KačuliKačka píše:Lakynka píše:At už se rozhodneš tak, či onak, vím, že u tebe najde kočičák krásný, štastný a láskyplný domov
tak tak![]()
Jéé, no to děkuji.. Já si někdy vyčítám toho Miouška.. Ale ono to fakt tak dál nešlo.. On z toho čůrání taky musel mít psychiku v háji:(.. Teď chytá myšky a má kočičí kamarády, tak to takhle musím brát
…
Já stejně jednou skončím s hafo kočkama
![]()
o Miouškovi vím od začátku, takže jsem si naprosto jistá, žes udělal pro Mia maximum a tím, že je s ostatníma a má možnost se vyřádit, tak je štastný a spokojený
![]()
Vím, s jak těžkým srdcem jsi ho dávala paní, a o to krásnější je, jak báječně se mu tam daří a máš průběžné info a fotečky
![]()
Uvidíš, že tentokrát to bude v pohodě a budete si užívat kočičí kamarádky nebo kamaráda ![]()
lakynko To strakatý je úžasný
přeju pěkné vybírání - u nás byli vybírat známí s dětma a taky se ptali dětí a nakonec to dopadlo tak, že děti vždycky řekli jedno kotě, protože si zrovna parádně hrálo a za 5 minut zase jiné, protože se pěkně mazlilo
Takže nakonec stejně vybírali dospělí ![]()
to vybírání znám,taky jsem se ptala kluka, ale jemu se líbil jejich táta
byl obrovskej a krásně chlupatej
, tak jsme si ani nevybírali, protože jsme chtěli kočku a ta byla jedna
naštěstí v bravě jakou jsme chtěli až na oči teda, ty jsme chtěli tmavě modrý ne světlounky,ale co už
![]()
Já mám problém pokaždé, co jsem na výstavě koček, protože kdybych mohla, tak si odnesu všechny koťata
![]()
Mimochodem, tuším, že koncem října je v Ostravě další výstava
(ještěže jsem bez financí)
my se chodíme koukat i tady do kočíčího útulku. Tom mi vždycky říká, že se mu líbí ty flekatý kočky:). Takže se nedivím, že vybral Elinku.
Tak už jen přemýšlím, jestli do toho mám jít, nebo ne… Jestli není brzy z fin. hlediska.. Hlavně, že jsem darovala pytel granulí kotěcích:D…