Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
6.10.11 09:44

Holky, já se zamilovala do jednoho koťátka… :oops:

Ale i do jedné dospělé kočičky. Pořád nevím, nevím… :oops:
 http://img8.rajce.idnes.cz/…/Elinka2.jpg

http://santakocici.cz/images/670.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.10.11 10:55

Lakynko,

obě jsou krásná :hug: Ale ta černá, ta vypadá takový mazlínek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.10.11 10:55

Lakynko,

obě jsou krásná :hug: Ale ta černá, ta vypadá takový mazlínek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.10.11 10:57

Jak jsem četla info o té černé kočence, tak bych volila jí :palec: čistotná, hodná, milá, mazlivá a klidná … ideální jak pro tebe, tak ty dva cvrčky co máš doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
6.10.11 11:03

Kačuli: noo, mě je to fakt jedno… U té dospělé mě hřeje samozřejmě ten pocit, že bych jí pomohla. Taky to, že vím jakou má povahu. ale to bych pomohla i tomu koťátku. :think: Je také z depozita.
synovi se nejvíc líbí to kotě. Teda on mi řekl, že se mu líbí obě:D. Pak teda že nejvíc Elinka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.10.11 11:34
Lakynka píše:
Kačuli: noo, mě je to fakt jedno… U té dospělé mě hřeje samozřejmě ten pocit, že bych jí pomohla. Taky to, že vím jakou má povahu. ale to bych pomohla i tomu koťátku. :think: Je také z depozita.
synovi se nejvíc líbí to kotě. Teda on mi řekl, že se mu líbí obě:D. Pak teda že nejvíc Elinka :think:

Je to hrozně těžké rozhodování… člověk by bral obě, že????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
6.10.11 11:36

tak tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.10.11 11:36

No a já jsem ted honila kocoura po bytě… donesla jsem si z venku krásně zbarvené javorové listy, naaranžovala si je a zatížila kamenem… a Samik /zrz.peršan/ mi jeden ukradl a utíkal s ním do pokojíčku se schovat pod stůl :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.10.11 11:40
Lakynka píše:
tak tak ;)

At už se rozhodneš tak, či onak, vím, že u tebe najde kočičák krásný, štastný a láskyplný domov :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
6.10.11 11:47
KačuliKačka píše:
Lakynka píše:
tak tak ;)
At už se rozhodneš tak, či onak, vím, že u tebe najde kočičák krásný, štastný a láskyplný domov :palec: :hug:

Jéé, no to děkuji.. Já si někdy vyčítám toho Miouška.. Ale ono to fakt tak dál nešlo.. On z toho čůrání taky musel mít psychiku v háji:(.. Teď chytá myšky a má kočičí kamarády, tak to takhle musím brát :nevim: …

Já stejně jednou skončím s hafo kočkama :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.10.11 11:56

Lakynko,

o Miouškovi vím od začátku, takže jsem si naprosto jistá, žes udělal pro Mia maximum a tím, že je s ostatníma a má možnost se vyřádit, tak je štastný a spokojený :hug: :hug:
Vím, s jak těžkým srdcem jsi ho dávala paní, a o to krásnější je, jak báječně se mu tam daří a máš průběžné info a fotečky :palec: :palec:

Uvidíš, že tentokrát to bude v pohodě a budete si užívat kočičí kamarádky nebo kamaráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
6.10.11 14:20

lakynko To strakatý je úžasný :mrgreen: přeju pěkné vybírání - u nás byli vybírat známí s dětma a taky se ptali dětí a nakonec to dopadlo tak, že děti vždycky řekli jedno kotě, protože si zrovna parádně hrálo a za 5 minut zase jiné, protože se pěkně mazlilo :lol: :lol: Takže nakonec stejně vybírali dospělí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
6.10.11 17:07

to vybírání znám,taky jsem se ptala kluka, ale jemu se líbil jejich táta :D byl obrovskej a krásně chlupatej :D, tak jsme si ani nevybírali, protože jsme chtěli kočku a ta byla jedna :D naštěstí v bravě jakou jsme chtěli až na oči teda, ty jsme chtěli tmavě modrý ne světlounky,ale co už :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.10.11 18:22

Já mám problém pokaždé, co jsem na výstavě koček, protože kdybych mohla, tak si odnesu všechny koťata :lol: :lol: :lol:

Mimochodem, tuším, že koncem října je v Ostravě další výstava :mrgreen: (ještěže jsem bez financí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
6.10.11 19:04

my se chodíme koukat i tady do kočíčího útulku. Tom mi vždycky říká, že se mu líbí ty flekatý kočky:). Takže se nedivím, že vybral Elinku.
Tak už jen přemýšlím, jestli do toho mám jít, nebo ne… Jestli není brzy z fin. hlediska.. Hlavně, že jsem darovala pytel granulí kotěcích:D…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný