Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1859
6.10.11 19:47

Lakynko obě jsou nádherný, vůbec ti to rozhodování nezávidím, musí to těžké, určitě vybereš dobře a zase bude mít jedna kočička krásný domov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
6.10.11 19:51

Já ještě na žádný výstavě nebyla :( děti by to nevydržely :-?

Kačko: naše kočka už taky chodí do vany pít :D jak se vykoupem čeká až odteče voda a šup tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.10.11 19:52

tak až teď jsem si všimla této diskuze :oops: :oops: :oops: ráda bych vám představila naší kočku, olinu, papírově albu, měla i koťátka a pět let jsme ji měli v bytě, před dvěma měsíci jsme se přestěhovali na dědinu a ona se asi zbláznila a je to venkovní kočka, já myslela, že se na zahradě bude třepat jako osika a naopak, má už tady svoje teritorium, provokuje psi a na noc je doma, jediné, čeho se bojím je, aby ji nepřejelo auto, cesta je sice dál, ale i tak :-( :-( :-(
posílám vám pár fotek :wink: j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.10.11 19:53

a tady jsou její potomci, snad jsem vám moc nenarušila rozjetou diskuzi :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
6.10.11 19:58

j.s.vítej! Kočička je nádherná a koťátka taky má úžasný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
6.10.11 20:07

už jsou dávno pryč, je to tři roky zpět…už je bobinek vykastrovaná, je hodně náruživá a měla šílené mrouskání :zed: :zed: :zed: :zed:
jinak já se nemůžu dívat na inzeráty, a jak se mě někdo na dědině ptá, jestli nechci koťátko, utíkám…já neumím odolat a manžel by mě zabil :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
6.10.11 20:11

vítám tě j.s a Olino :)

moc pěkná míca a koťátka jsou krásně zbarvená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
6.10.11 20:13

j.s. : teda, krásné zbarvení:). No to chápu, taky jsem kočkomilka a do budoucna se vidím se spoustou kočkama v bytě a je mi jedno, jak to kdo vezme :lol:

zatím převažuje kotě, protože se bojím, aby po 5-ti letech klidu se starým pánem neměla Luisa šok z dětského pištění a řevu:(. Aby spíš netrpěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.10.11 21:46

Ahoj j.s. :kytka:

máš kráásnou kočenku :palec:
Ony ty naše bobátka se venku chovají úplně jinak… náš Samík jednou utekl na střechu, vyklepaný jako ratlík… jinak miluje cizí prostory, cestování a tak. Alekdyž jsem ho s kšandama chtěla pustit na trávu, ani nevystrčil nos z přepravky :mrgreen: :mrgreen:

Jinak nejmladšího čeká taky kastrace, a asi hooodně brzy :cert: Hajzlík mi dneska poch*al raketu na badminton, no jsem zuřila… fuj, ten smrad, i když jsem to umyla a utřela :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.10.11 07:20

no u nás olinka vyrůstala se stafordkou aguš, byla to skvělá dvojka a kdyby jste to někdy viděly :zed: :zed: :zed: olina jak nitka hubená, v hubě aguš a stačilo udělat křup křup, ale olča, ta nás už jako kotě postavila všechny do latě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.10.11 07:23

pak přišly koťátka, na krytí jsme jeli k paní k brnu, já tam olču nechala tři dny, jak jsem si pro ni přijela, bečela jsem, to byl děs, paní ji ušmikala drápy, byla dožraná, hubená, vypelichaná…měli jsme dva pokusy, ale já se zapřísáhla, že když to nevýjde, už tam nejedu…pak jsem se dozvěděla, že aby něco bylo, musí se kocour zažrat kočce za krk…jsem to vůbec nevěděla :oops: :oops: :oops: mívali jsme kočky spíše venku, olču mi dovezl manžel, jako dárek :huban:
a pak to začalo, snad tyhle fota nikomu nebudou dělat :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.10.11 07:26

zvládla to sama, bez pomoci, placenty snědla, takže až na pár fleků, všechno si uklidila a byla vzorná máma :srdce: :srdce: :srdce: koťata byl záhul, doma všechno pocrbané, posrané, podrápané, manžel měl dost :-P :-P :-P :-P a pak už jsem byla těhotná já a olina měla tak šíléné mrouskání, že se nechala vykastrovat, chtěla jsem ještě koťátka, ale v bytě, se to s mimi nedalo…a já navíc byla zase brzo těhotná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.10.11 07:27

a tak je to teď :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.10.11 08:02

J.s.

ty fotky jsou skvělé :palec: Ony kočenky bývají velké osobnosti a dokážou si sjednat pořádek s velkým psem :lol: Ony drápky jsou hrozná zbraň :wink:
Vy nestříháte Olince drápky??? Já jo, i když mají škrabadlo, tak cca jednou za měsíc všichni tři mají ostříhané drápky - jednak proto, aby mi někde nezůstali viset, když nejsem doma, a pak taky proto, že se často perou tak aby se nezraňovali navzájem ;-)

Mimochodem, dnes v noci jsem měla opět vrnící chlupatou „šálu“ na krku :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
7.10.11 08:08

no já nestříhám, olča je má v pohodě a teď je venku a lítá i postromech…

největší sranda byla, že já tady na ní volávám večer olino a já zjistila po týdnu, že naše sousedka starší paní se jmenuje taky olina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale vzala to dobře..prý, volejte na ni aspoň olinko :-P :-P :-P

mě láká taky ještě nějaká kočena, nějaký dobrý skutek, alemusím zpracovat chlapa, aby povolil…psa už povolil, to snad na jaře přibude bordoaux. doga, a pepinu morče jsem koupila teď malému na narozeniny, takže pomalu ale jistě doma zařizuju zvěřinec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný