Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Laky tak jak na to koukam, tak ono by ten 9 tyden mohlo byt nejakych 700-xxxg, ze? Ale zase je to holka, tak ma narok byt takovy maly tintitko…a tim, ze je ted v tom divocicim obdobi, tak co zbasti asi hned zase vybeha
Tak to holt kdyztak dozene az se trosku zklidni ![]()
Brumlo taky pěkný loudilové ![]()
Tak to můj Perfík, mléčné výrobky bojkotuje i ty co jsou speciálně pro kočky, vůbec mu nejedou. Jinak přikládám fotečku z dnešního úklidu terária
A ještě jedna se škrabadlem, jé oprava ona je naležato.
Příspěvek upraven 15.10.11 v 19:49
nitetis: jééé, ta je tak krásnáá, taková dáma:)
krmení supr:D…
Tak druhý pokus
Laky tak to by se Perfík asi zlobil kdybych mu řekla že je dámička
ikdyž o kulky brzy přijde, mufínek můj
(no nic zase naležato, kruci)
Příspěvek upraven 15.10.11 v 19:53
nitetis: jééé promiň:D. Když mě tam fakt přišel jak ženská:D… Na té druhé fotce už je to lepší:)))…
Laky nic se neděje je to ještě koťě ještě musí pořádně zkocourovatět ![]()
Tedy ale když koukám jak to terárko zaplnil tak už je to hezkej macík (terárko je 40×60), bych homohla zkusti nějak poměřit ale on se pořád vrtí ![]()
Tak se mi nějak to přeměření povedlo, snad jsem to změřila tak jak se to asi měří:
od čumáčku ke kořenu ocasu cca 50 cm
od čumáčku ke špičce ocasu cca 80 cm (ještě 20 cm a dožene tatíka
)
teda Perfík je krasavec
Taky bych takového broučínka brala… já chtěla a místo něj mám prcka Charlieho ![]()
A škrabadla máte holky výstavní
Taky mám v plánu do budoucna něco takového… at se ti mí lumpíci vyřádí pořádně ![]()
Nitetis… ten je krásný…
Lakynko, my Macíka brali nějak v 7mi, 8mi týdnech a neměl ani půl kila. Tak neplaš, to micinka dožene=)
Dobré ránko kočky
Nitetis -bože ten je krásnej…jako ve výkladní skříni…jenom ho pomuchlovat miláčka…tichá závit
…
Začínám být zoufalá…moje touha po číče se stupňuje a asi nebudu čekat do prosince…a jak dáváte fotečky tak mě svrbí ruce na hlazení ![]()
Příspěvek upraven 16.10.11 v 09:34
Sylvajs píše:
Začínám být zoufalá…moje touha po číče se stupňuje a asi nebudu čekat do prosince…a jak dáváte foterčky tak mě svrbí ruce na hlazení
A co teprve kdyz se podivas na neco takovyho
Jako mozna jsem ujeta, ale to video je bozi ![]()
Brumlo to video je úžansný… jak se krásně mazlínkuje…
Sylvajs neboj určitě se brzy dočkáš, on i ten prosinec je v podstatě už za chviličku.