Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
23.10.11 20:29
Sylvajs píše:
Kači -strašně moc…na chundelatou kuličku…mám obavy,že se budu o číču přetahovat dcerkou :think:

:-P No to určitě… ony jsou ty chlupaté bobátka tak úžasné, miloučké a sladoučké :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.10.11 20:30
Sylvajs píše:
Kači -přišla mě nabídka od chovatele na splátky… :pankac: …já se zblázním…sakra sakra… :dance: :dance: :dance:

No to je supééééééééér!!!!!!!!!!!!!! Takže tam jedete určitě hned zítra že jo???? :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
23.10.11 20:32

Kači -Galileo je k odběru až 12.12…tak jsem jmenuje…tak jsem paní písla jak si představuje ty splátky…já se picnu :palec: …ale stejně-není to moc na jednu chlupatou kuličku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.10.11 20:46
Sylvajs píše:
Kači -Galileo je k odběru až 12.12…tak jsem jmenuje…tak jsem paní písla jak si představuje ty splátky…já se picnu :palec: …ale stejně-není to moc na jednu chlupatou kuličku?

Není ;-) když máš rodokmen a jistotu zdravého broučínka :palec:
Co vím, tak chovné se prodávají cca kolem deseti tisíc :nevim:

Normálně se těším, až ji budete mít doma a budeš nás zásobovat historkama a fotečkama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
23.10.11 20:49

Kači -tak teď jsem na vážkách :think: …sakra sakra…ještě se musím poradit s přítelem…to je víc než půlka našeho nájmu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.10.11 20:53
Sylvajs píše:
Kači -tak teď jsem na vážkách :think: …sakra sakra…ještě se musím poradit s přítelem…to je víc než půlka našeho nájmu :roll:

NO jo, tyhle situace znám jak své boty, hlavně v posledním půl roce :zed:

MOc držím palečky, at to dobře dopadne a máte mrňouska doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
23.10.11 20:58
KačuliKačka píše:
Sylvajs píše:
Kači -tak teď jsem na vážkách :think: …sakra sakra…ještě se musím poradit s přítelem…to je víc než půlka našeho nájmu :roll:

NO jo, tyhle situace znám jak své boty, hlavně v posledním půl roce :zed:

MOc držím palečky, at to dobře dopadne a máte mrňouska doma :hug:

taky držím palečky, aby to vyšlo :hug: U nás by to neprošlo, ať je čičinta krásnější sebevíc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
23.10.11 21:00

děkuji děvčátka jste zlatíčka :kytka: …pokud to nebude tento kocourek jiný určitě ano!…teď to záleží čistě na mě…

Zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
23.10.11 21:03
Sylvajs píše:
děkuji děvčátka jste zlatíčka :kytka: …pokud to nebude tento kocourek jiný určitě ano!…teď to záleží čistě na mě…Zase…

Tak pokud by to opravdu záleželo na tobě, tak tu napíšeš, že si pro něj 12.12. jedeš :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.10.11 21:04
Sylvajs píše:
děkuji děvčátka jste zlatíčka :kytka: …pokud to nebude tento kocourek jiný určitě ano!…teď to záleží čistě na mě…Zase…

ROzhoduj se nejen rozumem, občas stojí zato trošku riskovat :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
23.10.11 21:06

zoubky -my jsem tak trochu ve finanční tísni…tedy budeme a mít doma kočičáka za 6 litrů je maso :lol: …já jsem taková spontání…rychle mluvím a píši než myslím :oops: …to příjde později a je problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.10.11 21:10

Sylvi,

ale tohle je investice do budoucna, do vynikajícího antistresu, miláčka, společné duše a kamaráda ;-)

Náš Charlie má nové místečko na spaní… ho hledám a blbec se ani neozve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
23.10.11 21:14
KačuliKačka píše:
ale tohle je investice do budoucna, do vynikajícího antistresu, miláčka, společné duše a kamaráda ;-)Náš Charlie má nové místečko na spaní… ho hledám a blbec se ani neozve :lol:

U nás klasika, volá, hledám a ona mezi knihami :cert: :lol:
Jednou jsem jí i omylem zavřela do skříně. A až za hodinu jsem si všimla, že jí nevidím po bytě 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.10.11 21:21
zoubky píše:
KačuliKačka píše:
ale tohle je investice do budoucna, do vynikajícího antistresu, miláčka, společné duše a kamaráda ;-)Náš Charlie má nové místečko na spaní… ho hledám a blbec se ani neozve :lol:
U nás klasika, volá, hledám a ona mezi knihami :cert: :lol:
Jednou jsem jí i omylem zavřela do skříně. A až za hodinu jsem si všimla, že jí nevidím po bytě 8-)

To na toto je expert Samuel… ted se tady rozvaluje na zádech a vrní jak střelený :mrgreen:

Už byl zavřený na starém bytě v komoře, protože jsem si vůbec nevšimla, že tam vlítl… pak ve skříni, pod postelí… takže tohle taky znám :mrgreen:
No a na baráku jsme ho hledali a frajer si po stropních schodech vyběhl na půdu a schoval se pod nedodělanou podlahou… :zed: jsem ho pak vylákala na dobrůtky a vypadal jako koule prachu, bince a skelné vaty :mrgreen: takže šupajdil rovnou do vany. Ale co otevřu schody, tak už mi stepuje za zadkem, Lota už taky a Charlie jak by smet… takže když jsem sama doma, musím je zavřít do pokojíku, at mi tam nezdrhnou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
23.10.11 21:22

Sylvajs: jééé, takhle o penězích nepřemýšlej. Můžeš mít třeba číču zadarmo, ale do roka do ní vrazíš třeba i 10tisíc, jako já :roll: . Sice Miouš stál 1500, ale pak dloooouhá léčba a spousta nepříjemností ;).

Koukla jsem Elí do těch uší a řekla bych, že ten svrab fakt má :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný