Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Sylvajs píše:
Kači -strašně moc…na chundelatou kuličku…mám obavy,že se budu o číču přetahovat dcerkou
No to určitě… ony jsou ty chlupaté bobátka tak úžasné, miloučké a sladoučké ![]()
Sylvajs píše:
Kači -přišla mě nabídka od chovatele na splátky……já se zblázním…sakra sakra…
![]()
![]()
No to je supééééééééér!!!!!!!!!!!!!! Takže tam jedete určitě hned zítra že jo????
![]()
Kači -Galileo je k odběru až 12.12…tak jsem jmenuje…tak jsem paní písla jak si představuje ty splátky…já se picnu
…ale stejně-není to moc na jednu chlupatou kuličku?
Sylvajs píše:
Kači -Galileo je k odběru až 12.12…tak jsem jmenuje…tak jsem paní písla jak si představuje ty splátky…já se picnu…ale stejně-není to moc na jednu chlupatou kuličku?
Není
když máš rodokmen a jistotu zdravého broučínka ![]()
Co vím, tak chovné se prodávají cca kolem deseti tisíc ![]()
Normálně se těším, až ji budete mít doma a budeš nás zásobovat historkama a fotečkama ![]()
Kači -tak teď jsem na vážkách
…sakra sakra…ještě se musím poradit s přítelem…to je víc než půlka našeho nájmu ![]()
Sylvajs píše:
Kači -tak teď jsem na vážkách…sakra sakra…ještě se musím poradit s přítelem…to je víc než půlka našeho nájmu
NO jo, tyhle situace znám jak své boty, hlavně v posledním půl roce ![]()
MOc držím palečky, at to dobře dopadne a máte mrňouska doma ![]()
KačuliKačka píše:Sylvajs píše:
Kači -tak teď jsem na vážkách…sakra sakra…ještě se musím poradit s přítelem…to je víc než půlka našeho nájmu
NO jo, tyhle situace znám jak své boty, hlavně v posledním půl roce
MOc držím palečky, at to dobře dopadne a máte mrňouska doma
taky držím palečky, aby to vyšlo
U nás by to neprošlo, ať je čičinta krásnější sebevíc ![]()
děkuji děvčátka jste zlatíčka
…pokud to nebude tento kocourek jiný určitě ano!…teď to záleží čistě na mě…
Zase…
Sylvajs píše:
děkuji děvčátka jste zlatíčka…pokud to nebude tento kocourek jiný určitě ano!…teď to záleží čistě na mě…Zase…
Tak pokud by to opravdu záleželo na tobě, tak tu napíšeš, že si pro něj 12.12. jedeš
![]()
Sylvajs píše:
děkuji děvčátka jste zlatíčka…pokud to nebude tento kocourek jiný určitě ano!…teď to záleží čistě na mě…Zase…
ROzhoduj se nejen rozumem, občas stojí zato trošku riskovat
![]()
zoubky -my jsem tak trochu ve finanční tísni…tedy budeme a mít doma kočičáka za 6 litrů je maso
…já jsem taková spontání…rychle mluvím a píši než myslím
…to příjde později a je problém
ale tohle je investice do budoucna, do vynikajícího antistresu, miláčka, společné duše a kamaráda ![]()
Náš Charlie má nové místečko na spaní… ho hledám a blbec se ani neozve ![]()
KačuliKačka píše:
ale tohle je investice do budoucna, do vynikajícího antistresu, miláčka, společné duše a kamarádaNáš Charlie má nové místečko na spaní… ho hledám a blbec se ani neozve
U nás klasika, volá, hledám a ona mezi knihami
![]()
Jednou jsem jí i omylem zavřela do skříně. A až za hodinu jsem si všimla, že jí nevidím po bytě ![]()
zoubky píše:KačuliKačka píše:U nás klasika, volá, hledám a ona mezi knihami
ale tohle je investice do budoucna, do vynikajícího antistresu, miláčka, společné duše a kamarádaNáš Charlie má nové místečko na spaní… ho hledám a blbec se ani neozve
![]()
Jednou jsem jí i omylem zavřela do skříně. A až za hodinu jsem si všimla, že jí nevidím po bytě
To na toto je expert Samuel… ted se tady rozvaluje na zádech a vrní jak střelený ![]()
Už byl zavřený na starém bytě v komoře, protože jsem si vůbec nevšimla, že tam vlítl… pak ve skříni, pod postelí… takže tohle taky znám ![]()
No a na baráku jsme ho hledali a frajer si po stropních schodech vyběhl na půdu a schoval se pod nedodělanou podlahou…
jsem ho pak vylákala na dobrůtky a vypadal jako koule prachu, bince a skelné vaty
takže šupajdil rovnou do vany. Ale co otevřu schody, tak už mi stepuje za zadkem, Lota už taky a Charlie jak by smet… takže když jsem sama doma, musím je zavřít do pokojíku, at mi tam nezdrhnou… ![]()
Sylvajs: jééé, takhle o penězích nepřemýšlej. Můžeš mít třeba číču zadarmo, ale do roka do ní vrazíš třeba i 10tisíc, jako já
. Sice Miouš stál 1500, ale pak dloooouhá léčba a spousta nepříjemností
.
Koukla jsem Elí do těch uší a řekla bych, že ten svrab fakt má
![]()