Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
27.10.11 08:45
ajinav píše:
AgatkaZ píše:
Tak reagovat na všechno nestihnu, napsaly jste toho hodně :mrgreen:

Ale krmení… mě na veterině poradili Purina Pro Plan, Hill´s a ještě jedno , nevím… a kapsičky taky. Do roka by prý měli mít superprémiové krmiva, tedy ty nejdražší :think:

Jinak, já Arthura musela naučit ty kapsičky jíst, nejdřív je vůbec nechtěl, chtěl jen granulky.
Ale od Agátky (pes) mám letitou zkušenost, že granulky fakt pomáhají proti zubnímu kameni, Agátě je 8,5 roku a kámen má v náznaku na špičácích, ale jinak ne, nikdy jí ho nečistili a vet říkala, že je to fakt těma granulema a to jí občas samozřejmě kapsičku také dáme a i naše jídlo..ochutnává :mrgreen:

Arthurek nám za 3 týdny co ho máme přibral skoro 0,5kg!

http://photos-e.ak.fbcdn.net/…062549_a.jpg
Ten krásně drží na té váze :mrgreen:

No, právě že už ne, mrzí mě, že jsem si ho nevyfotila takhle prvně, protože to se vešel do té litrové nádobky celý, bylo by vidět jak moc vyrostl… :-? a vážit musím až když je ospalý, jinak je to malé torpédo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
27.10.11 08:49

Agatko,tak u nás to bylo jasné,wc máme na chodbě,a když tě do obýváku praští aroma,trak už je to síla,ze začátku jsme s mojim na sebe hleděli,komu že to ujelo :lol: ,jenže to byl fakt smrad,jak kdyby sežral něco živého :lol:

• Citovat
  • Upravit
17162
27.10.11 08:51

Agátko,

tak já loni očekávala, že Charlie coby kotě sejme stromeček hned… ale jeho stromek nezajímal ani za mák, za to Samík, tehdy 7,5 letý nám obral všechny baňky na které dosáhl :lol: a lítal s nimi po bytě - protože ho znám, tak jsem koupila v tescu obyč barevné plastové, takže mi to až tak nevadilo, ale nařehtali jsme se se synem parádně… šel jako by nic a prásk packou do baňky a už letěl s ní po bytě jak tajfun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
27.10.11 08:51
Pipet píše:
Jinak dneska Macík přišel za náma dovnitř, tak jsem ho zvážila, ať můžu přispět do statistiky, 5 a půl měsíce a 2,3kg. Docela slušné na obyčejného macíka mi přijde :think: :mrgreen:

Právě jsem vážila Mikeše a taky má 2,3kg. A to by podle veterináře mu měli být teprve tak 4 měsíce a je to obyčejnej kočičák 8-o . Buďto mu je víc nebo z něj vyroste lední medvěd 8-o . A to na pohled vypadá dost hubeně.

Holky dneska jsem na facebooku četla, že zase našli kotě vyhublé a promrzlé. Byla tam i fotka. Hned bych si pro něj jela. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
27.10.11 08:52
dada1511 píše:
Agatko,tak u nás to bylo jasné,wc máme na chodbě,a když tě do obýváku praští aroma,trak už je to síla,ze začátku jsme s mojim na sebe hleděli,komu že to ujelo :lol: ,jenže to byl fakt smrad,jak kdyby sežral něco živého :lol:

No, my záchůdek dali na záchod,ale naučit se přiklápět prkýnko a nezavírat dvěře… to nám ještě občas uteče i teď,ale bojím se, že by spadl do záchodu a utopil se…

Ale už se naučili spát moje děti chlupaté spolu :mrgreen:

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/…193268_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.10.11 08:53
AgatkaZ píše:
dada1511 píše:
Agatko,tak u nás to bylo jasné,wc máme na chodbě,a když tě do obýváku praští aroma,trak už je to síla,ze začátku jsme s mojim na sebe hleděli,komu že to ujelo :lol: ,jenže to byl fakt smrad,jak kdyby sežral něco živého :lol:

No, my záchůdek dali na záchod,ale naučit se přiklápět prkýnko a nezavírat dvěře… to nám ještě občas uteče i teď,ale bojím se, že by spadl do záchodu a utopil se…

Ale už se naučili spát moje děti chlupaté spolu :mrgreen:

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/…193268_n.jpg

Jééé, ti jsou fajnííííí..... Charlie stále přilepený na mém krku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
27.10.11 08:54
KačuliKačka píše:
tak já loni očekávala, že Charlie coby kotě sejme stromeček hned… ale jeho stromek nezajímal ani za mák, za to Samík, tehdy 7,5 letý nám obral všechny baňky na které dosáhl :lol: a lítal s nimi po bytě - protože ho znám, tak jsem koupila v tescu obyč barevné plastové, takže mi to až tak nevadilo, ale nařehtali jsme se se synem parádně… šel jako by nic a prásk packou do baňky a už letěl s ní po bytě jak tajfun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No právě…já NESNÁŠÍM ty plastové,ale už po nich koukám :mrgreen: a ještě jedna věc, já mám takový stojánek na stromek, kdy ten stromeček má i trošku vody, no, to asi taky budu muset přehodnotit :think:

Kolegyně má 11 letého Bertíka, říká že vypadá jako rozšlápnutý fotbalový míč (je takový pěkňoučký) a celých 11 let musí stromeček „kortvit“ ke stropu,aby ho strazil…šplhá po něm doteď… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511

Agátko,to jsou Miloušci :srdce:

• Citovat
  • Upravit
380
dada1511 píše:
ajinav píše:
dada1511 píše:
Purina Pro plan,to je,s lososem a rýží,ještě to nemám nastudované,ale prý je to teda opravdu kvalita,a zlepší se i srst cca do měsíce.
Tady mají celkem výhdoné to velké balení http://www.zoohit.cz/…kocky/121631
Koukala jsme na to,já za to dávala na té veterině 470 kč,takže to vyšlo pěkně,to 3 kg balení,tady se dívám že je poštovné 99kč,tak by to vyšlo dráž.Vědší balík kupovat nechci,i když je tam zipové uzavírání,myslím,že když je dlouho otervřené tak prchá to aroma.Ta 3 kg by mu měla stačit tak na měsíc a půl až dva,i když začal je žrát teď víc,než ty co jsme kupovali před tím,tak uvidíme.

Nad 999Kč mají poštovné zdarma. Zkus se třeba s někým domluvit,jestli by si něco neobjednal. Já objednávala minule škrabadlo, tak to bylo v pohodě. A mají tam docela zajímavý věrnostní program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
27.10.11 08:55
ajinav píše:
Pipet píše:
Jinak dneska Macík přišel za náma dovnitř, tak jsem ho zvážila, ať můžu přispět do statistiky, 5 a půl měsíce a 2,3kg. Docela slušné na obyčejného macíka mi přijde :think: :mrgreen:

Právě jsem vážila Mikeše a taky má 2,3kg. A to by podle veterináře mu měli být teprve tak 4 měsíce a je to obyčejnej kočičák 8-o . Buďto mu je víc nebo z něj vyroste lední medvěd 8-o . A to na pohled vypadá dost hubeně.

Holky dneska jsem na facebooku četla, že zase našli kotě vyhublé a promrzlé. Byla tam i fotka. Hned bych si pro něj jela. :srdce:

Tak třeba z něj vyroste pořádnýkocour, čím větší tím lepší, malý tygr :palec: :dance:

Já nemůžu číst ani koukat na žádné takovéle zprávy, brečela bych, ale pomoct všem člověk nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
27.10.11 08:56

Holky,máte pro ty kočky,co jsou v bytě poctivě trávu????Já se přiznám,že na to myslím tak 3 krát za rok :oops: ,ale on ty chlupy nmoc neblije,tak 1 za 2 měsíce :think:

Hned půjdu nasadit. :-)

• Citovat
  • Upravit
380
27.10.11 08:57
AgatkaZ píše:
dada1511 píše:
Tak druhý den mám kocora na těch super granulích a kuř. masu a nesmrdí,když záchoduje :think:Pipet,jo kapsy jsou hnus,ty běžně dostupné,kocour to ani moc nežral,vědšinou olízal jen ten rosol nebo šťávu ,a když se šel čtverečkovat,tak pak smrděl přes půl bytu :-?

Holky, tak já ještě tedy nevypozorovala jestli smrdí přes půl bytu, protože chodí zásadně „kakat“ s doprovodem, vždycky tak mňouká, že se jdeme podívat co chce,vykaká se a my to hned uklidíme…aleje ještě malý, takže kdo ví co bude dál :think:

Jinak přeji všem krásný den :kytka:

Jo…co budete kupovat chlupaťákům k vánocům? Já mám obavy, že našemu bude jako BIG dárek stačit vánoční stromeček :mrgreen:

Jojo,vánioční stromek. Už teď přemýšlím jak ho před kocourem ochránit. Loni jsme měli strach aby ho nesvrhli děti a teď zas přemýšlet,co s kocourem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
27.10.11 08:57

Já na takové zprávy taky nemůžu koukat :-? :-(

• Citovat
  • Upravit
24798
27.10.11 08:58
ajinav píše:
Pipet píše:

Holky dneska jsem na facebooku četla, že zase našli kotě vyhublé a promrzlé. Byla tam i fotka. Hned bych si pro něj jela. :srdce:

Chudáci ta koťátka, už proto budu určitě kastrovat.
Nám se kočky zakulatily vždycky až přes zimu… Kryštůfek s Robinem to dovedli k dokonalosti, kdy byli tak obtloustlí a přežraní, že na křeslo s námahou vysoukali jen přední packy, zbytek visel bezvládně dolů :lol: a žalostně mňoukali, ať jim někdo pomůže nahoru :lol:
Ale přes léto byli zas vyhublí, někde jsem četla, že přes léto říkají svým kočkám „skaláry“, to sedí :mrgreen:

Tak ať pěkně rostou všichni :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
27.10.11 09:00
dada1511 píše:
Holky,máte pro ty kočky,co jsou v bytě poctivě trávu????Já se přiznám,že na to myslím tak 3 krát za rok :oops: ,ale on ty chlupy nmoc neblije,tak 1 za 2 měsíce :think:Hned půjdu nasadit. :-)

Tak trávu já pořizovat nebudu moje mamka má 12ti letého Matýska, pokusů o to aby mu chutnala tráva udělala už nespočet,ale marně, jemu chutná každá kytička, jen ta tráva ne… :think: a kytku do vázy kupovat ani nemůžeme… on je takový kytkožout (mj. mamka měla i kavárium s rybičkma,ale kdžy asi po3. akvárium vylovil, vzdala to :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný