Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
10.11.11 13:06

My chtěli právě velkou kočku, kvůli velkému psovi :mrgreen:

My měli i velkého potkana, náš sir Myšák měl 2kg :mrgreen:

Ale vyrostla jsem s úúúplně obyčejným kocourkem bůhvíodkud a měli jsme ho 15 let a byl v pohodě. :palec: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.11.11 13:07

jinak jsem chtela napsat k chlupum.Jsem uz rok bez kocicky a jeste nyni se sem tam objevi jeji chlup 8-o :-o A jako samozrejme ze uklizim,v lete jsme malovali,tudis vse bylo vystehovane apod,presto sem tam neco nekdy objevi na uplne necekanem miste-treba jako na tv,kterou utiram kazdy den,ze…apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.11.11 13:08
AgatkaZ píše:
My chtěli právě velkou kočku, kvůli velkému psovi :mrgreen:

My měli i velkého potkana, náš sir Myšák měl 2kg :mrgreen:

Ale vyrostla jsem s úúúplně obyčejným kocourkem bůhvíodkud a měli jsme ho 15 let a byl v pohodě. :palec: :huban:

potkana bych taky brala :-D ,ac jsem nic takoveho podobneho nikdy nemela.Ale to uz by k nam nikdy nedosla tchyne ani ma mamka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
10.11.11 13:16

Já jenom hledám šampióna mého srdce…a je mě jedno jestli bude nez PP nebo s…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
10.11.11 13:18

My měli potkanky…jsou úžasní,ale moc se nedožívají…dva max.3 roky a šmitec…už jsem se zařekla,že ne…tak máme Chiguitu králíčka už 8 rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.11.11 13:23
Sylvajs píše:
Já jenom hledám šampióna mého srdce…a je mě jedno jestli bude nez PP nebo s…

no to je prece jasny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
10.11.11 13:31
Sylvajs píše:
My měli potkanky…jsou úžasní,ale moc se nedožívají…dva max.3 roky a šmitec…už jsem se zařekla,že ne…tak máme Chiguitu králíčka už 8 rok…

Právě, nám umřel vloni 5,5, a v červenci by mu byly 3 roky a už nechci, aby mi takhle odešlo zvéřátko :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
10.11.11 15:58

Ajinav,chlupy zatím nejsou tuk tuk,ale vím,že to přijde až budou přelínávat na „dospěláckou“ srst…

Zatím jsou to opravdu zlatíčka,i když Sunny je mstivec mstivej :twisted: tuhle jsem ho hubovala a on se přede mnou a vedle mě klidně vyčůral :twisted: :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
10.11.11 21:13

Holky, tady jsou koťátka za 3500tis, bez PP, ale otec papíry má. Tak kdo by měl zájem, předám kontakt. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
10.11.11 21:37
Lakynka píše:
Holky, tady jsou koťátka za 3500tis, bez PP, ale otec papíry má. Tak kdo by měl zájem, předám kontakt.

Laky ti jsou krásní :huban: já bohužel už žádného dalšího kočičáka nemůžu (pořád chci ještě to lidské miminko :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.11.11 22:15
Lakynka píše:

Áááááách joooooo :lol: jsou nádherná!!!! Ale u nás je už taky plno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
11.11.11 08:37

To jsou ragdollky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
11.11.11 08:39

to jsou fakt moc nadherna kotatka,takova na umuchlovani :srdce: ..my bohuzel cekame na prinzeznu a druhou by manzel do bytu nesnesl-ZATIM :mrgreen: (A snad jednou na baraku jich budu mit vic…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.11.11 09:57
Lakynka píše:

to jsou zlatíčka :srdce: . Ale já jsem ráda,že mi mužskej povolil aspoň jednu kočku… Dvě už by na něj bylo trochu moc. Snad časem…

Náš kocour nevděčnej denně žere trávu. Tak jsme mu koupili tu kočičí trávu,kterou během 14 dnů totálně odrovnal. Pochybuju,že se kytka ještě vzpamatuje :cert:
Dala jsem mu teda na kus vlhké vaty oves a on to vždycky vyndá z misky a plácne to na zem. Co já tomu nevděčníkovi dám. Kdyby jí aspoň nežral denně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
11.11.11 10:16

AJI,bud rada.Mas sachor?-takova kytka pro kocky v kvetinaci,vypada i moc hezky.Taky vim,ze se muze venku vyrypnout kus drnu(coz ted uz asi padla)Mne cica nezrala zadnou travu.Musela jsem kupovat pastu…
Ted uvidime..

nasla jsem ti obrazek šachoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný