Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
12.11.11 21:34

Semnou spí oba,jen chudák muž spí v obýváku :lol: ,budu to muset do Vánoc zredukovat,čtyři se na letiště nevlezem :lol:a můj to už těžce nese,Matěje chápe,ale jak tam vidí i kocoura,tak to už ho vytáčí :-)

• Citovat
  • Upravit
1859
12.11.11 21:36

Dada tedy krásná fotka kočičáka se synkem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
12.11.11 21:39

Dneska tvrdím,že já se s nikým o postel dělit nebudu jak to bude ráno…čert ví :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.11.11 21:39

Sylvi,

určitě nezahltila, ale mně nejede net přes kabel, tak mám půjčený mobilní net, ale ne vždy jede na plno :nevim: takže mi to občas vypadává…

Dádo,
tak právě bývalý přítel kocoura naučil spát s námi v posteli. No, ale když od nás chlap odešel, tak Charlie spal noc co noc nalepený na mně, na krku … ted spí vesměsna dece nebo na opěradle gauče (spím v obýváku, máme ted 2+1). Ale občas spinká i na mně, přilepený jak nálepka :lol: A Lotynka spinká vedle mojí hlavy, na části gauče. CHybí už jen Samík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.11.11 21:40
Sylvajs píše:
Dneska tvrdím,že já se s nikým o postel dělit nebudu jak to bude ráno…čert ví :cert:

:lol: :lol: :lol: tak to jsem zvědavá, jak to u vás doma dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
12.11.11 21:46

Kačuli,no na krku už mi spát nesmí,předci jen už má váhu,to by mě zadusil,kdysi jsem se tak vzbudila,že se dusím,a kdo mě škrtí,a on si chrápal kocour :-) ,takže spím já,vedle batole,a kocoura mám omotaného za hlavou :-) Dobré je,že někdy nad ránem se mi tam nasáčkuje starší dcera,můj muž prostě nemá kam :-) ,ale do Vánoc to zredukuju,batole bude v postýlce,doufám :-) ,a dceři zakážu vstup.My dva a kocou,to už bude pohoda,to se v té posteli i ztratím :lol: ,kolik tam bude místa.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
12.11.11 21:47
KačuliKačka píše:
Sylvajs píše:
Dneska tvrdím,že já se s nikým o postel dělit nebudu jak to bude ráno…čert ví :cert:
:lol: :lol: :lol: tak to jsem zvědavá, jak to u vás doma dopadne :lol:

Já taky :lol:

• Citovat
  • Upravit
2769
12.11.11 21:47

Dáda -naplánovaný to máš hezky..ještě jak to bude v reálu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
12.11.11 21:50
Sylvajs píše:
Dáda -naplánovaný to máš hezky..ještě jak to bude v reálu :lol:

No,už před půl rokem jsem přestala kojit :lol: ,ale jen hubou :lol: ,ale tomuhle pevně věřím :-) /tak jako ukončení kojení :lol: /

• Citovat
  • Upravit
17162
12.11.11 21:52
dada1511 píše:
Kačuli,no na krku už mi spát nesmí,předci jen už má váhu,to by mě zadusil,kdysi jsem se tak vzbudila,že se dusím,a kdo mě škrtí,a on si chrápal kocour :-) ,takže spím já,vedle batole,a kocoura mám omotaného za hlavou :-) Dobré je,že někdy nad ránem se mi tam nasáčkuje starší dcera,můj muž prostě nemá kam :-) ,ale do Vánoc to zredukuju,batole bude v postýlce,doufám :-) ,a dceři zakážu vstup.My dva a kocou,to už bude pohoda,to se v té posteli i ztratím :lol: ,kolik tam bude místa.

NO hezky to máš doma :lol: Chudák manžel, to je fakt :-)

U Charlieho je ta výhoda, že díky té jeho nemoci přestal růst a váží „jen“ 2,7 kg … takže to není taková váha. Jeden vet.dr. říkal, že 100% přibere po kastraci, náš vet.dr. říkal, že by bylo dobré, aby nabral aspoň 20 dg, ale jak ho tak vidí, tak to asi není reálné :mrgreen: Takže uvidíme.

Baštit baští pořád s velkým apetitem, ale lítá jak tajfun doma. Dnes jsem čistila záchůdky a najednou semi před obličejem mihl zrzavý flek :lol: jak Charlie letěl z kuchyně směr obývák a přeskočil mě, dacan jeden. Zaparkoval to čumákem pod gauč, zadek mu čouhal ven a asi si myslel, že ho nevidím :lol:
Jindy zase zápasí s kobercem a snaží se pod něj dostat, no je to prostě prdlouš všemi směry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.11.11 21:58

No nic, kočkomilky… opět mě vytočilo dítě, na všechno musí mít poslední slovo :cert: KOnečně jsem ho vyhnala do vany, prý mu jen poroučím..... no, hlavně že dnes celý den proležel u notebooku s dvd, že… :zed:

Hajzlík jeden, tak až vypadne z vany, naložím se tam já a pak hezky chrupkat ;-)

Mějte se krásně a jsem zvědavá, kde bude spinkat malý Damiánek od Sylvy ;-)

(mavam(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
12.11.11 22:02

Dobrou děvčátka
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s5807.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s5807.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
12.11.11 22:34

Dobrou :-) :mavam: a pěkné sny.

• Citovat
  • Upravit
2769
13.11.11 09:02

""http://www.celysvet.cz/font/30-d.gif":http://www.celysvet.cz/font/30-d.gifhttp://www.celysvet.cz/font/30-o.gif

Tak noc byla klidná…ani jsen netušila,že jsme si včera přivezli koťátko :-) …akorát ráno když nás slyšel tak začal mňoukat…je to zlatíčko…bez problémů používá kočkolit…ráno byly po bytě roznošené granulky…tak nevím co se tu dělo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.11.11 09:23
Any píše:
ajinav píše:
KačuliKačka píše:
Sylvajs píše:
Kači -tak ty husí krky na stažení kabelů…asi bych byla taky naštvaná..
Ten kabel byl právě jen jeden, vedl kolem zásuvek, a ten hajzlík si ho beztak vyhlídl… zajímavé ale je, že než jsme se stěhovali, tak rok ho tyhle kabely vůbec nezajímaly, nevšimal si jich. NO a co jsme dva týdny v novém bytě, tak už padly dva káblíky :zed:
Náš králík si taky vždycky najde něco na hlodání,co nesmí i přesto,že se to před ním snažíme schovat :roll: .Je to hrozný pako :zed:
ja kdyz mela kraliky dva,tak jeden jako hlodal sem tam..ale kabel si hlodnul snad jednou..za to ten druhej pakos,ten jich prehlodal milion a vzdy stacila vterina a uz to bylo…to bylo fakt k vzteku…taky postel,knihy,vsechno..

no právě,co neschováš,to sežere :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný