Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
380
13.11.11 09:31

Sylvi to máš super koťátko,že v noci ani neplakalo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
13.11.11 09:54

ajinav -mám obavy,že to bude osobnost :lol: ..a za parťáka si vybral naši malou…dva raubíří no potěš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.11.11 10:35

Sylvi tak pevné nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.11.11 12:27

Sylvi,

tak to je super, že první noc jste zdárně zvládli :palec:

u nás jsou granulky neustále rozházené :cert: Samík si nosí maso z kachliček až na kobereček, za toho bych ho taky přetrhla…

CokeLady,
já už 8 let používám Zverlit, poslední asi 4 roky extra jemný, růžový na obale nebo fialkový. Je úplně jemný jako písek na pískovišti, jen teda ted nemám koberec pod záchůdkama, a ty potvory hrabou v posledních dnech jak vzteklí, takže pořád zametám a zametám… :zed:
Když jsme měli hrubší strukturu, tak to smrdělo, stejně se to vynášelo a špatně se mi to čistilo. Jinak komplet čištění cca jednou za 2 měsíce, podle toho, jeslti čůrají „první ligu“ a nebo jak dochází stelivo, sesypu do pytle, vymyju hajzlíky a znovu dosypu čistý ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.11.11 12:28

CokeLady

A Vanilka se Skořičko jsou krááásnéé :palec: ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
13.11.11 12:47

CokeLady -ty jsou nádherné…škoda,že nemáš barevné fotečky…ta druhá nevypadá jako vesnická rasa :lol:

Děvčátka ráno se mě povedla tahle fotečka…kde je mu vidět takřka všude :wink:

Kači -malá si myslela,že to jsou hovínka..hned k tomu čmuchala :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
13.11.11 12:53

Sylvi,krásné kotě,nádherné :huban: ,to je fain,že v noci nesmutnil,to je vidět,že se u vás nebojí a cítí se tam dobře a v bezpečí,kdo ví co v noci dělal,to bude ďáblík :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17162
13.11.11 12:57
Sylvajs píše:
CokeLady -ty jsou nádherné…škoda,že nemáš barevné fotečky…ta druhá nevypadá jako vesnická rasa :lol:

Děvčátka ráno se mě povedla tahle fotečka…kde je mu vidět takřka všude :wink:

Kači -malá si myslela,že to jsou hovínka..hned k tomu čmuchala :-P

Sylvi,
máš prostě nadherného kocourka :palec: Bude asi větší, ale i na fotce je vidět, že má krásný kožíšek ;-)

To náš Samík příšerně líná… ted, kdy by měl nabírat zimní srst… :zed: Pořád ho vyčesávám, vytahávám chuchvalečky, a sotva ho pohladím, už lítají chlupy :zed: Jindy v tuto dobu bývá krásně chlupatý s husnou zimní srstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
13.11.11 13:07

KAČI -A NEMÁ POD TÍM HOLÉ MÍSTEČKO NEBO NOVOU SRST?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
13.11.11 15:38

Sylvajs: jéééé :palec: :dance: konečně jsi se dočkala!!! A vůbec nemyslím, že si tu někdo mohl myslet, že píšeš a nic.. Najít kočičí lásku, to je jako najít partnera pro život :wink: . Je krásnýý, kocourek.. A neplakal v noci, to je supr:). Elinka brečela docela dost. Byl to pro ni asi šok. Jednak byla venku, taky nebyla vůbec socializovaná. A pak taky ty paraziti jí nepřidávaly, byla vyčerpaná a nemocná. Teď tak krásně roste, mám z ní radost. Jen na to škrabadlo ne a ne se naučit:((.

Škrabadlo: Holky, zkušené chovatelky, myslíte, že odmítá to škrabadlo proto, že cítí z něj kocoura? Mio na něj taky nechtěl chodit. Mám ho od kamarádky po jejím kocourovi.

Elí a kousání: Pořád hrozně kouše, mě nejvíc, děti ale taky. Manžela jen občas, ale normálně, ONA HO POSLOUCHÁ 8-o . On řekne" nekousej!" a ona přestane a jen tak drkotá spodní čelistí:D. Jako naštvaně asi, že má z něj respekt. Ale taky se nechodí k němu vůbec mazlit. A začala nám tak krásně vrnět, povídat. Zní to jako malý donosauřík, strašně vtipné:D.

Coke Lady: Ahooj, máš krásné kočičáky a krásná jména :palec: .Já používám teď kočkolit z Globusu, na zkoušku, mě vyhovuje, nepráší- to je pro mě nejdůležitější a hrudkuje taky dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
13.11.11 15:44

Lakynka -co ho napatlat šantou kočičí?…taky mám strach,že až přijde to škrabadlo aby se na něj neprášilo a milostivej si brousil drápky jinde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
13.11.11 15:50

sylvajs: zkusím to, nevím ale, kde sehnat?? Mám k dispozici akorát větší chovatelské potřeby Pet centrum a tam jsem neviděla, že by měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.11.11 15:51
Lakynka píše:
sylvajs: zkusím to, nevím ale, kde sehnat?? Mám k dispozici akorát větší chovatelské potřeby Pet centrum a tam jsem neviděla, že by měli.

Zkus květinářství… nebo jestli máš někde Hornbach, Bau-něco a tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
13.11.11 17:00

Coke: mají úžasné pohledy, božíííí :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
13.11.11 17:32