Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ajinav -mám obavy,že to bude osobnost
..a za parťáka si vybral naši malou…dva raubíří no potěš ![]()
tak to je super, že první noc jste zdárně zvládli ![]()
u nás jsou granulky neustále rozházené
Samík si nosí maso z kachliček až na kobereček, za toho bych ho taky přetrhla…
CokeLady,
já už 8 let používám Zverlit, poslední asi 4 roky extra jemný, růžový na obale nebo fialkový. Je úplně jemný jako písek na pískovišti, jen teda ted nemám koberec pod záchůdkama, a ty potvory hrabou v posledních dnech jak vzteklí, takže pořád zametám a zametám… ![]()
Když jsme měli hrubší strukturu, tak to smrdělo, stejně se to vynášelo a špatně se mi to čistilo. Jinak komplet čištění cca jednou za 2 měsíce, podle toho, jeslti čůrají „první ligu“ a nebo jak dochází stelivo, sesypu do pytle, vymyju hajzlíky a znovu dosypu čistý ![]()
CokeLady -ty jsou nádherné…škoda,že nemáš barevné fotečky…ta druhá nevypadá jako vesnická rasa ![]()
Děvčátka ráno se mě povedla tahle fotečka…kde je mu vidět takřka všude ![]()
Kači -malá si myslela,že to jsou hovínka..hned k tomu čmuchala ![]()
Sylvi,krásné kotě,nádherné
,to je fain,že v noci nesmutnil,to je vidět,že se u vás nebojí a cítí se tam dobře a v bezpečí,kdo ví co v noci dělal,to bude ďáblík ![]()
Sylvajs píše:
CokeLady -ty jsou nádherné…škoda,že nemáš barevné fotečky…ta druhá nevypadá jako vesnická rasa![]()
Děvčátka ráno se mě povedla tahle fotečka…kde je mu vidět takřka všude
Kači -malá si myslela,že to jsou hovínka..hned k tomu čmuchala
Sylvi,
máš prostě nadherného kocourka
Bude asi větší, ale i na fotce je vidět, že má krásný kožíšek ![]()
To náš Samík příšerně líná… ted, kdy by měl nabírat zimní srst…
Pořád ho vyčesávám, vytahávám chuchvalečky, a sotva ho pohladím, už lítají chlupy
Jindy v tuto dobu bývá krásně chlupatý s husnou zimní srstí.
Sylvajs: jéééé
konečně jsi se dočkala!!! A vůbec nemyslím, že si tu někdo mohl myslet, že píšeš a nic.. Najít kočičí lásku, to je jako najít partnera pro život
. Je krásnýý, kocourek.. A neplakal v noci, to je supr:). Elinka brečela docela dost. Byl to pro ni asi šok. Jednak byla venku, taky nebyla vůbec socializovaná. A pak taky ty paraziti jí nepřidávaly, byla vyčerpaná a nemocná. Teď tak krásně roste, mám z ní radost. Jen na to škrabadlo ne a ne se naučit:((.
Škrabadlo: Holky, zkušené chovatelky, myslíte, že odmítá to škrabadlo proto, že cítí z něj kocoura? Mio na něj taky nechtěl chodit. Mám ho od kamarádky po jejím kocourovi.
Elí a kousání: Pořád hrozně kouše, mě nejvíc, děti ale taky. Manžela jen občas, ale normálně, ONA HO POSLOUCHÁ
. On řekne" nekousej!" a ona přestane a jen tak drkotá spodní čelistí:D. Jako naštvaně asi, že má z něj respekt. Ale taky se nechodí k němu vůbec mazlit. A začala nám tak krásně vrnět, povídat. Zní to jako malý donosauřík, strašně vtipné:D.
Coke Lady: Ahooj, máš krásné kočičáky a krásná jména
.Já používám teď kočkolit z Globusu, na zkoušku, mě vyhovuje, nepráší- to je pro mě nejdůležitější a hrudkuje taky dobře.
Lakynka -co ho napatlat šantou kočičí?…taky mám strach,že až přijde to škrabadlo aby se na něj neprášilo a milostivej si brousil drápky jinde ![]()
sylvajs: zkusím to, nevím ale, kde sehnat?? Mám k dispozici akorát větší chovatelské potřeby Pet centrum a tam jsem neviděla, že by měli.
Lakynka píše:
sylvajs: zkusím to, nevím ale, kde sehnat?? Mám k dispozici akorát větší chovatelské potřeby Pet centrum a tam jsem neviděla, že by měli.
Zkus květinářství… nebo jestli máš někde Hornbach, Bau-něco a tak ![]()
CokeLady -jmenuje se Damián…mno to jsou krásně vybarvené kočičky… ![]()