Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Agátko,
a kde jsi koupila ten bezva tuneL???? Já bych ho brala. V Ostravě jsem takový neviděla, jen drahé,.. a to se mi nechce tolik dávat. **
Sylvi, malý je super, a neboj, Charlie měl období, kdy jsme ho uspávali jako miminko na rukou a ted??? Po kastraci je divočejší, lítá tady jak tajfun a včera ten zápas s kobercem, to by jste se posmály, vidět ho
![]()
Ale dnes v noci mi spal na hrudníku, čumáček položený až na krku a chrupčil
V noci to jo, to se bude muckat, ducat hlavičkou… ale přes den??? Ani omylem
**
Lakynko,
vypadá to, že Elinka je velice silná osobnost
Ale určitě se uklidní a nechá se vychovat ![]()
Dano -na té fotce vypadá Kuba jako gratulant
…jinak je nádhernej kočičák…oba ![]()
Lakynka píše:
Agátko: taky musím zvážit, zdá se mi, že hodně Elí vyrostla...... Tak elí 1200g, to už je dobrýýýý:D. Skoro jednou tolik, co jsme si ji přinesli, za 4týdny to jde:DNo to víš, že tam nepůjde:D
Stejně je to úžasné jak rostou před očima, co? ![]()
KačuliKačka píše:
Agátko,
a kde jsi koupila ten bezva tuneL???? Já bych ho brala. V Ostravě jsem takový neviděla, jen drahé,.. a to se mi nechce tolik dávat. **
Sylvi, malý je super, a neboj, Charlie měl období, kdy jsme ho uspávali jako miminko na rukou a ted??? Po kastraci je divočejší, lítá tady jak tajfun a včera ten zápas s kobercem, to by jste se posmály, vidět ho![]()
Ale dnes v noci mi spal na hrudníku, čumáček položený až na krku a chrupčilV noci to jo, to se bude muckat, ducat hlavičkou… ale přes den??? Ani omylem
**
Lakynko,
vypadá to, že Elinka je velice silná osobnostAle určitě se uklidní a nechá se vychovat
Já jsem ten tunel koupila náhodou v jednom zverimexu, na nějakém slevovém portálu jsem koupila kapsičky levněji a jela jsem si pro ně a tam to měli za fakt 60 nebo 65Kč, tak jsem to vzala a dneska jsem to chtěla vzít kolegyni, má sice 11letého kocoura,ale taky by to užil, ale našla jsem, že to prodávají k 3kg Puriny ONE, ne samostatně
takže já pro to zajedu asi znovu tam.
dana59 píše:
Tak to je náš Kuba
Dani, Kuba vypadá jako velmi vážný a seriózní pan kocour
Mourek jako mazlíček ![]()
Sylvo, navštívila jsi už stránky „Modrý kocouř“?, tam je dost zajímavých rad ohledně našich chlupatých rošťáků. Jinak díky za pochvalu.
![]()
Dano -ne..ani nevím,že existují…dej odkaz ať se můžu vzdělávata nemusím trápit vás ![]()
http://www.modrykocour.cz/,
Sylvo,
nás v žádným případě neotravuješ, alespoň si můžeme s někým popovídat o těch našich miminech chlupatých. Tady je nejmladší Charlie
Damián má kočičí záchodek s dvířky…houpacími dvířky..teď jsou přilepené páč na ně kouká jako trubička…je možné,že se časem naučí chodit přes ně když budou dole?…abych to neprokoučovala ![]()
Sylvi,prostrc ho temi dvirky nekolikrat ty.Jasan,ze se to v poho nauci.Ja si minulou kocicku takhle ucila(teda ukazala jsem ji to 2×-3× a uz chodila..-ale tak prvni tyden u nas mela zachod otevreny,bez krytu,protoze tak byla zvykla z domova.
Fay uz bude zvykla na zachod s dvirky,takze uz nic ucit nemusim..
Any-tož jsem ho prostrčila,ale pak ve vnitř mňoukal a čekal až mu milostivě otevřu…aby si nemyslel,že mu budu dělat sluhu na otvírání hajzlíkových dvířek ![]()
Sylvi,no nez se nauci,tak proste ten sluha budes
.Ukaz mu vychod,pak zas strc dovnitr,nadzvedni min a pak zas…on to pochopi,hlavne trpelivost ![]()
a prosím prosím, mohla bys to vzít i mně??? A poslat třeba na dobírku nebo bych ti poslala penízky přes účet? Kočičáci by to dostali na Ježíška a aspon by měli novou hračku a já od nich klid ![]()
Bud písni do SZ nebo pak na meilíka ![]()