Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Coky nádherné kočičky. ![]()
Sylvajs super, že si kocourek krásně zvykl a neplakal, a je zvědavý a jak leze ke králičkovi no pohádka, určitě se budo mít rádi jako u Kačuli ![]()
Děvčátka dost..já snad prasknu pýchou ![]()
Dneska se na něj byly podívat naši a moje mamka je z něj celá pryč…hned mu udělala hračku a pověsila na křeslo
…a milostivej,aby se předved tak šel do záchodku udělat bobek a ukázkově ho zahrabal…byla z toho hotová ![]()
Nečekala,že takový mrně bude chodit už na záchodek a nebude dělat vedle ![]()
Dobrý večer holky
, dočítat opět nestíhám,ale událost měsíce vidím na první pohled
![]()
Sylvajs moc moc moc gratuluji, je nádherný a Damián je hezké jméno, takové vznešené
tak ať vám dělá jenom radost ![]()
Koukám, že podle metříku je o 14 dní mladší než náš Arthurek
a my včera vážili 1.92Kg takže i ta váha bude na stejno, budeme mít velké kočičáky
![]()
Kačuli, když takhle králík kouše kabely, nebojíte se, že dostane ránu?
to bych se tedy bála a všechno vypínat také nejde… ![]()
AgatkaZ píše:
Kačuli, když takhle králík kouše kabely, nebojíte se, že dostane ránu?to bych se tedy bála a všechno vypínat také nejde…
Agátko,
rok na baráku nepřekousal nic, krom nabíječek, ke kterým se dostal… ale ted ikdyž jsem seděla u pc, nevím ani kdy to stihl překousnout
Takže nevím, co mu prdlo v hlavě, že tohle začal po roce dělat zničeho nic ![]()
Už jsem kabely zatarasila deskou a další v mezeře zase odpadkovým košem k pc. Zbytek jsem poschovávala pod koberec a uvidíme. No ale štve mě to, dřív si kabelů nevšiml a že jich po zemi bylo..... ![]()
A zrovna si dovoloval na Samíka a ten ho vytřískal packama, králík ho za trest obstříkl močí… no já z něj fakt padnu ![]()
KačuliKačka píše:AgatkaZ píše:
Kačuli, když takhle králík kouše kabely, nebojíte se, že dostane ránu?to bych se tedy bála a všechno vypínat také nejde…
Agátko,
rok na baráku nepřekousal nic, krom nabíječek, ke kterým se dostal… ale ted ikdyž jsem seděla u pc, nevím ani kdy to stihl překousnoutTakže nevím, co mu prdlo v hlavě, že tohle začal po roce dělat zničeho nic
Už jsem kabely zatarasila deskou a další v mezeře zase odpadkovým košem k pc. Zbytek jsem poschovávala pod koberec a uvidíme. No ale štve mě to, dřív si kabelů nevšiml a že jich po zemi bylo.....
A zrovna si dovoloval na Samíka a ten ho vytřískal packama, králík ho za trest obstříkl močí… no já z něj fakt padnu
Koukám, že máš doma dost veselo ![]()
Ten náš králičí kastrát naštěstí jenom bradičkuje
…nikdy neměl potřebu si něco značit..
Ten náš „smrad“ už neznačkuje 2 roky,od kastrace,a dneska se vych.........,mladé do pokoje
,nevím proč to na něho přišlo,ale ještě jednou a uvidí troubu zevnitř.
Né to né,ale naštval mě,teda.
Děvčátka takový dotaz…kolik mám dávat granulí tomu našemu méďovi…chovatelka říkala,že propaguje plnou misku granulí ať si vezme kolik chce…ale to předci nejde pořád…
Někde jsem četla,že 250g denně granulí pro dospělou a dvakrát za den…to samé pro kotě,ale 4 denně…jak to máte vy?
Sylvajs píše:
Děvčátka takový dotaz…kolik mám dávat granulí tomu našemu méďovi…chovatelka říkala,že propaguje plnou misku granulí ať si vezme kolik chce…ale to předci nejde pořád…Někde jsem četla,že 250g denně granulí pro dospělou a dvakrát za den…to samé pro kotě,ale 4 denně…jak to máte vy?
Sylvi,
my máme k dispozici neustále 3 misky granulí celých 24 hod. Kočky se naučily, že se nemusí přejídat, takže doplňuju ráno misky + měním vodu taky ve 3 miskách, a Lotynce ještě napouštím trošku vody do vany.
Bývalá tchýně dávala jen ráno odměřenou dávku a když k nám vlítla její některá kočka (má jich 7!!!!) tak první kam, do koupelny a do misek se dožrat.
Nechala bych Damiánkovi granulky celý den k dispozici
Naučí se nehltat, když je bude mít celý den k dispozici ![]()
Agátko,
no my se fakt nenudíme, nejmladší kocour ted zápasí s kobercem, tak jsem pustila foták a uvidíme, co jsme nahráli ![]()
Dobrýýýýýýý
Jak vám tady vložím video???? To se posmějete ![]()
Kači -na youtube…pak sem šoupni odkaz..že opravdu hodně pije a každou chvilku je u granulek…
Holky on je asi rozbitej
..pořád a pořád vrní…to je neuvěřitelný…i když spinká tak vrní…já četla,že kočka vrní když je spokojená…je možné,že by byl spokojený pořád? ![]()
Sylvajs - Perfik má taky granulky a vodu k dispozici neustále, a pokud se po kastraci nezačne přežrávat nic na to měnit nebudu.
Jinak super že se Damienkovi u vás líbí ![]()
Ahoj můžu se ještě přidat?
V srpnu jsme se přestěhovali do baráčku a děti si hned přinesli domu kotátka jeden je bílej ze zrzavími fleky jmenuje se Bzuk a druhý je bílí s černymi fleky a jmenuje se frígo ![]()
manca 1 -ahojky..jasnačka..tedy jsem tu nová,ale každý milovník koček je tu vítán
…co fotečky miláčků-kočiček i dětiček ![]()
My máme tři kocourky. Používáme Cat clin, to je silikátové stelivo. Jsou to takový krystalky, nesmrdí, ihned pohlcuje pach a vydrží dlouho. Jinak kocoury máme kastrované, jsou to mazlíci.