Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Sylvajs a ti co jsem ti davala se ti nelibili?ja myslim,ze kotatek je fakt moc.Nebo mas nejake konkretnejsi pozadavky?
kačenka1 -vítej mezi námi..já jsem stále čekatelka na briťáčka ![]()
Any -chci kocourka s krásnou hlavičkou…což na těch fotečkách nemají
…ta poslední fotka jak jsem dala tak ten ji má…akorát ten majitel mě štve…jen jsem projevila zájem tak přidal…
ten podnos je dobrý, babi ho má pro kočku, ale ona má takovou vybíravou a nekamarádící se potvoru
tak ta jí s miskama necestuje.
Zato my máme 3 misky na granule a 3 na vodu, věčně mají naházené granulky ve vodě (proto jsem zrušila fontánku na vodu)
Mám teda misky na vodu nerez, na granule dvě nerez a jednu velkou keramickou.
A stelivo jedeme pořád extra jemný Zverlit
Jen teda budu muset dát pod záchůdky zase koberec, protože na té hladké podlaze se to víc rozfrcá… Lota hrabe jak divá, většinou polovinu písku vyhrabe ven, králík to samé…
Když byl pod tím koberec, tak to bylo fakt jen pár cm od wécka ![]()
No a králík minulý týden počůral sedačku i koberec (prý si značkuje nové prostředí), tak jsem mu vyhrožovala. V neděli jsem ho chválila, jak byl šikovný, že dvě hodinky lítal a nic… a v úterý jsme s malým přišli na to, že sice nečůral, ale přehryzal káblík od bedýnek k počítači
Hajzlík jeden, vyhrožovala jsem mu už pekáčem… ![]()
Kačenko,
vítej mezi námi
… už se těším na fotečky mých vysněných ragodllek
Snad jednou, časem, si taky takového krasavečka s modrýma očkama pořídím ![]()
Frčím chrnět, zítra mě děvčata čeká první den v nové práci, tak to bude mazééééc ![]()
Any píše: ..i kdyz…ja palim svicky i bez vanoc![]()
,bude si muset kocicacek zvyknout..
Já jsem právě taky celoroční palič, ale zatím ho nelákají… ![]()
Any píše:Sylvajs píše:Sylvajs-no to je krasnej cumacek
Zdravíčko děvčátkaMám vyhlídnutého fešáka vpravo…nemohla jsem si vzpomenout kdepa jsem ho našla tak jsem majitele požádala o info kolik stojí a kdy bude medvídek k mání…napsal,že 3.000 korun…já jsem pak našla inzerát od něj,kde tu samou nabízí za 2.800 korun…co si myslíte o jeho jednání…..o jednani si bohuzel myslim neverovost..
predpokladam,ze je to modry britacek bez pp..A vis co?rovnou bych se zeptala,ze jsi videla ten inzerat
.Jinak modrych britacku je hafo,ta cena bez PP to bude asi odpovidat,jen pocitej,ze budes dale investovat/ptej se,kolik ockovani../
Sylvajs je nádherný a co se té dvojí ceny týká, třeba má strach, aby je prodal, tak to zkusil i takto.
Jinak to další…jako odčervení, očkování, krmení…já tedy dala na radu veterinářky a má krom vztekliny vše a krmení jen superprémiovky, dneska je mu 13 týdnů a už má 1,8kg a já chci aby byl fakt velký, takže já do něj prostě teď hodně investuju
a rozhodně to není v řádech desetikorun..... ale zase ne tisíců,ale je to všechno dražší ![]()
AgatkaZ -asi to spolknu a pojedu si pro něj…chci aby to byl medvídek,pucoušek…asi jsem blázen co ![]()
Holky,jestli řešíte tu cenu,no já mám bezpapíráka,ale fakt s dobrám rodokmenem,dávali jsme za něj 3tis. Tří až 3.500 je podle mě adekvátní cena,za naočkované,odčervené kotě,které umí chodit na záchod,a je dobře živené a má svůj očkovací průkaz.Kdyby mi někdo nabízel levněji,tak bych přemýšlela v jakých podmínkách je,a co chudák žere.Určitě bych chtěla vidět prostředí,ze kterého ho beru,což správný chovatel udělá,pozve vás,aby jste viděli podmínky,ve kterých je,takže jde skontrolovat čistota a tak. ![]()
Nejsi blazen!!!! Ja Atrhurka od tohodle kluka mela nahodou a byla to laska na prvni pohled
ale kdybych sla po inzeratech, coz bylo v planu, taky by se mi musel hned libit, bude to clen rodiny na dalsich doufam vic jak 15 let! Ja ho mam misto mimca a musim rict, ze si to mladej pekne uziva ![]()
Asi bude rozmazlenej
ale nejmilovanejsi, takze nejsi blazen, kdyz si jedes pro kotatko, ktere si vyberes, neco jineho jsou nasle,dosle nebo jinym zpusobem ziskane ![]()
Dada, ja se na nej jela podivat dokonce 2× jak jsem se tesila
a brala jsem si ho neockovaneho jen proto, ze uz jsem nechtela cekat dalsi den,dva nez bude mit cas s nima zajet k vet
vlastne jsem ho umluvila a od nej jela rovnou na veterinu, ale videla jsem jak a kde se narodil a zil ![]()
A ted mi lezi na krku jako sala, zuzla mi lem kosile a vrni( a drapky zatina do ramene)
laska.
Dobrou noc ![]()
Agatko,beru to podle své zkušenosti,jako malá jsem domů tahala taky kdejaké kotě,ale toho briťáka teda,ten si našel nás,byl jediný kocourek z 6 koťat,a paní se teda o ne starala luxusně,bylo tam čisto,každý měl svoje místečko,dávala jim kvalitní krmivo.Ti co prodávají dráž,jsou buď zloději,co chtějí vydělat,nebo fakt dobří chovatelé.Ale jako víc jak 4 bych za bezpapíráka taky nedala.
Ahojky,
díky za milý přivítání ![]()
kačko,já si ragdolly pořídila na začátku září,byl to můj sen a rovnou jsme si pořídili dva ![]()
Sylvo,přeji štastnou ruku při výběru,jsou to nádherní kočičáci,jen teda tvrdohlaví ![]()
Připojuju foto
kačenka1 -bože to jsou krasavci…jaká mají jména?…moc jsem o této rase neslyšela,než jsem si začala hledat chlupáčka…takže študuji kde jakou rasu a hledám jako ďas
…
kačenka1 píše:
Ahojky,díky za milý přivítání
kačko,já si ragdolly pořídila na začátku září,byl to můj sen a rovnou jsme si pořídili dva
Sylvo,přeji štastnou ruku při výběru,jsou to nádherní kočičáci,jen teda tvrdohlaví
Připojuju foto
Ahoj Kači, nevím jestli jsou tvrdohlaví (a která kočka není
) ale jsou jak do kalendáře
![]()
Sylvajs,já bych počkala
,a třeba my si jeli pro kocoura 160 km,jsme ještě vědší blázni
,ale vyplatilo se to,má 3 roky,a nebyl ještě nemocný,takže opravdu dobré geny asi.
Jinak taky jsme chtěli kocourka s pořádnou hlavou,měl i veliké tpapky,jinak byl maličký,tak vypadal fakt jak plišák
,škoda,že nemám žádnou fotku jak byl kotě ![]()