Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17026
9.11.11 20:51

Sylvajs a ti co jsem ti davala se ti nelibili?ja myslim,ze kotatek je fakt moc.Nebo mas nejake konkretnejsi pozadavky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
9.11.11 22:05

kačenka1 -vítej mezi námi..já jsem stále čekatelka na briťáčka :wink:

Any -chci kocourka s krásnou hlavičkou…což na těch fotečkách nemají :think: …ta poslední fotka jak jsem dala tak ten ji má…akorát ten majitel mě štve…jen jsem projevila zájem tak přidal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.11.11 22:08

Ahojky,

ten podnos je dobrý, babi ho má pro kočku, ale ona má takovou vybíravou a nekamarádící se potvoru :lol: tak ta jí s miskama necestuje.

Zato my máme 3 misky na granule a 3 na vodu, věčně mají naházené granulky ve vodě (proto jsem zrušila fontánku na vodu) :cert: Mám teda misky na vodu nerez, na granule dvě nerez a jednu velkou keramickou.

A stelivo jedeme pořád extra jemný Zverlit ;-) Jen teda budu muset dát pod záchůdky zase koberec, protože na té hladké podlaze se to víc rozfrcá… Lota hrabe jak divá, většinou polovinu písku vyhrabe ven, králík to samé… :-( Když byl pod tím koberec, tak to bylo fakt jen pár cm od wécka ;-)

No a králík minulý týden počůral sedačku i koberec (prý si značkuje nové prostředí), tak jsem mu vyhrožovala. V neděli jsem ho chválila, jak byl šikovný, že dvě hodinky lítal a nic… a v úterý jsme s malým přišli na to, že sice nečůral, ale přehryzal káblík od bedýnek k počítači :cert: Hajzlík jeden, vyhrožovala jsem mu už pekáčem… :lol:

Kačenko,
vítej mezi námi :-) … už se těším na fotečky mých vysněných ragodllek :palec: Snad jednou, časem, si taky takového krasavečka s modrýma očkama pořídím ;-)

Frčím chrnět, zítra mě děvčata čeká první den v nové práci, tak to bude mazééééc :lol:

:mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.11.11 22:26
Any píše: ..i kdyz…ja palim svicky i bez vanoc :think: :lol: ,bude si muset kocicacek zvyknout.. :lol:

Já jsem právě taky celoroční palič, ale zatím ho nelákají… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.11.11 22:29
Any píše:
Sylvajs píše:
Zdravíčko děvčátkaMám vyhlídnutého fešáka vpravo…nemohla jsem si vzpomenout kdepa jsem ho našla tak jsem majitele požádala o info kolik stojí a kdy bude medvídek k mání…napsal,že 3.000 korun…já jsem pak našla inzerát od něj,kde tu samou nabízí za 2.800 korun…co si myslíte o jeho jednání…
Sylvajs-no to je krasnej cumacek :huban: ..o jednani si bohuzel myslim neverovost.. :-? predpokladam,ze je to modry britacek bez pp..A vis co?rovnou bych se zeptala,ze jsi videla ten inzerat :wink: .Jinak modrych britacku je hafo,ta cena bez PP to bude asi odpovidat,jen pocitej,ze budes dale investovat/ptej se,kolik ockovani../

Sylvajs je nádherný a co se té dvojí ceny týká, třeba má strach, aby je prodal, tak to zkusil i takto.

Jinak to další…jako odčervení, očkování, krmení…já tedy dala na radu veterinářky a má krom vztekliny vše a krmení jen superprémiovky, dneska je mu 13 týdnů a už má 1,8kg a já chci aby byl fakt velký, takže já do něj prostě teď hodně investuju :huban: a rozhodně to není v řádech desetikorun..... ale zase ne tisíců,ale je to všechno dražší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
9.11.11 22:38

AgatkaZ -asi to spolknu a pojedu si pro něj…chci aby to byl medvídek,pucoušek…asi jsem blázen co :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
9.11.11 22:50

Holky,jestli řešíte tu cenu,no já mám bezpapíráka,ale fakt s dobrám rodokmenem,dávali jsme za něj 3tis. Tří až 3.500 je podle mě adekvátní cena,za naočkované,odčervené kotě,které umí chodit na záchod,a je dobře živené a má svůj očkovací průkaz.Kdyby mi někdo nabízel levněji,tak bych přemýšlela v jakých podmínkách je,a co chudák žere.Určitě bych chtěla vidět prostředí,ze kterého ho beru,což správný chovatel udělá,pozve vás,aby jste viděli podmínky,ve kterých je,takže jde skontrolovat čistota a tak. :think:

• Citovat
  • Upravit
12801
9.11.11 22:54

Nejsi blazen!!!! Ja Atrhurka od tohodle kluka mela nahodou a byla to laska na prvni pohled :huban: ale kdybych sla po inzeratech, coz bylo v planu, taky by se mi musel hned libit, bude to clen rodiny na dalsich doufam vic jak 15 let! Ja ho mam misto mimca a musim rict, ze si to mladej pekne uziva :mrgreen:

Asi bude rozmazlenej :nevim: ale nejmilovanejsi, takze nejsi blazen, kdyz si jedes pro kotatko, ktere si vyberes, neco jineho jsou nasle,dosle nebo jinym zpusobem ziskane :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.11.11 22:58

Dada, ja se na nej jela podivat dokonce 2× jak jsem se tesila :mrgreen: a brala jsem si ho neockovaneho jen proto, ze uz jsem nechtela cekat dalsi den,dva nez bude mit cas s nima zajet k vet :mrgreen: vlastne jsem ho umluvila a od nej jela rovnou na veterinu, ale videla jsem jak a kde se narodil a zil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.11.11 23:00

A ted mi lezi na krku jako sala, zuzla mi lem kosile a vrni( a drapky zatina do ramene) :mrgreen: laska.

Dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
9.11.11 23:11

Agatko,beru to podle své zkušenosti,jako malá jsem domů tahala taky kdejaké kotě,ale toho briťáka teda,ten si našel nás,byl jediný kocourek z 6 koťat,a paní se teda o ne starala luxusně,bylo tam čisto,každý měl svoje místečko,dávala jim kvalitní krmivo.Ti co prodávají dráž,jsou buď zloději,co chtějí vydělat,nebo fakt dobří chovatelé.Ale jako víc jak 4 bych za bezpapíráka taky nedala.

• Citovat
  • Upravit
4222
10.11.11 07:12

Ahojky,

díky za milý přivítání :huban:

kačko,já si ragdolly pořídila na začátku září,byl to můj sen a rovnou jsme si pořídili dva :mrgreen:

Sylvo,přeji štastnou ruku při výběru,jsou to nádherní kočičáci,jen teda tvrdohlaví :mrgreen:

Připojuju foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
10.11.11 07:37

kačenka1 -bože to jsou krasavci…jaká mají jména?…moc jsem o této rase neslyšela,než jsem si začala hledat chlupáčka…takže študuji kde jakou rasu a hledám jako ďas :cert: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
10.11.11 08:11
kačenka1 píše:
Ahojky,

díky za milý přivítání :huban:

kačko,já si ragdolly pořídila na začátku září,byl to můj sen a rovnou jsme si pořídili dva :mrgreen:

Sylvo,přeji štastnou ruku při výběru,jsou to nádherní kočičáci,jen teda tvrdohlaví :mrgreen:

Připojuju foto

Ahoj Kači, nevím jestli jsou tvrdohlaví (a která kočka není :?: ) ale jsou jak do kalendáře :huban: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
10.11.11 08:14

Sylvajs,já bych počkala :think: ,a třeba my si jeli pro kocoura 160 km,jsme ještě vědší blázni :lol:,ale vyplatilo se to,má 3 roky,a nebyl ještě nemocný,takže opravdu dobré geny asi.

Jinak taky jsme chtěli kocourka s pořádnou hlavou,měl i veliké tpapky,jinak byl maličký,tak vypadal fakt jak plišák :huban: ,škoda,že nemám žádnou fotku jak byl kotě :-?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný