Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4854
26.4.12 23:17

@AgatkaZ jj,o tom UTZ jsem dnes premyslela,ale jsme v UK,moje anglictina temer nulova a sestra nema vubec cas,ted se porad uci :roll: .Ale zkusim se ji zeptat.
Kocka dnes porad koukala vsude do skvir,za tv,pod kreslo a porad mnoukala (vic,nez obvykle) :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
26.4.12 23:30

Tak ji otevri nejakou skrinku, nebo nejakou bednu, dej ji tam nejake deky,hadry, proste ona potrebue pelisek a jestli uz hleda, tak uz to mozna bude brzy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
27.4.12 08:37

@AgatkaZ dneska ji pripravim krabici a prenosku,tak jsem zvedava co si vybere.Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.4.12 21:52

nazdárek,

našemu kocourovi asi šibe v hlavě, začal okusovat topení,blboun jeden :mrgreen: jsem na něj hleděla, co dělá..... 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
27.4.12 22:07

@KačuliKačka chce ho sežrat za to že už nehřeje :zed:

Já si poprvé v životě, dobrovolně dala na balkon truhlík, úhledně jsem si tam dala mátu, petržel,pažitku a bazalku… dala jsem ho na parapet,aby mi tam nehrabal, TAK MI TEN HAJZLÍK ŠEDIVEJ TRUHLÍK DNESKA SHODIL CELÝ :cert: takže, jestli ještě něco vyraší, asi to bude mix bylinek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.4.12 22:08

Třeba mu chybí nějaký vitamín… T? :mrgreen:
@Jaruna Jak to vypadá?

Macík už úplně OK, slezlo už trochu to zelené, tak to tam má nějaké poštopované :lol: … Já myslím, že ten vet to šije hlavně proto, aby bylo „jisté“, že pak při vytahování toho stehu kocoura ještě jednou uvidí a zkontroluje si to.
Bobík Macík, už v přepravce v autě vždycky brečí a když ho v ordinaci vytáhnu, klepe se jak osika :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
27.4.12 22:13

Elinka chodí okusovat dětské židličky :nevim: :lol: :lol:

A tady foto dnešní pohodičky:D. Furt čučí z okna a dneska premiéra, já šok… Naštěstí síť je tam pevně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
27.4.12 22:15

@Pipet no zatim porad stejne :D ,byla v baraku,dala jsem ji tu krabici a sla do ni teda hned,chvili v ni spala a pak zase chtela ven,courat se.Porad ji pozoruju,saham na bricho,jako hladim ji a citim boulicku,ale jen jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
27.4.12 22:15

@Lakynka jezisi,to je celej nas kocour :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.4.12 08:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
28.4.12 09:04

Ahoj kočky ;) . Dlouho jsem tu nebyla ale občas se chodím dívat na fotky jak vám rostou ti chluatí miláčci. my bohužel museli dát kocoura i králíka pryč. U dětí byla zjištěná silná alergie. Zůstali nám jen ryby :( . Hrozně se mi po Mikešovi stýská. I když jsem mu věčně nadávala za sezení na stole,stejně bych ho brala zpátky. Dali jsme ho známému,ale teď je z něj venkovní kocour. Chci se na něj někdy jet podívat, i když si myslím, že se stejně bude někde toulat. Ráda bych viděla,jak vypadá. Je hrozná představa, že už si nikdy nemůžu pořídit kočku :roll: . Nebo aspoň pokud děti nedospějou a nepůjdou z domu. Ach joooo. Ať vám chlupáči dělají samou radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
28.4.12 09:05

Koukám, že mám v podpisu ještě metřík s Mikešem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
28.4.12 10:28

ajinav: To mi je líto:(. Jak se to u nich projevovalo? Já tedy mám taky alergii na kočky, ale Elinku snáším o dost líp, jak Miouška, ale i u něj se to dost zlepšilo právě tím, že jsem vydržela. Reakce pak nastala jen tehdy, když mne škrábnul. Jenže já mám alergii na vše možné včetně jídla, takže na to prdím. U těch dětí nevím, pokud je to vážné, nedá se nic dělat momentálně:(.

Přidávám foto z dneška.. Jo, papírový kapesník, nejlepší hračka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
28.4.12 10:59

@ajinav A nešlo by si pořídit aspoň sphynxku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
28.4.12 11:04

@Lakynka Tak to ten náš si pro ty papírový kapesníky chodí sám pod polštář. Hezky k němu přijde rozhlédne se jestli nekoukám, pak prudce natáhe přední nohy a zaboří je pod polštář a tápe než něco nevytáhne. A pokud je to celý balíček kapesníků, tak si ho samozřejmě otevře a já můžu chodit po celým bytě a hledat malinký kousky kapesníků. Kolikrát je nacházim ještě dva dny :mrgreen:
Jinak se naučil velkou neřest, když piju s lahve nebo si nalejvam do skleničky a někam odložim víčko v tu ránu ho má v puse a výtězoslavně s ním zdrhá pod postel :lol: A já ho honim, abych ji mohla zavřít. Si asi budu muset nadělat náhradní výčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný