Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1270
7.5.12 17:14

@KačuliKačka A co dělá nožka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
7.5.12 17:57
@Jája8 píše:
@KačuliKačka To to se jim samozřejmě málo kdy naskytne tak se musí pořádně proskoumat ne :lol:

to jsme v noci měli také, Barča se vrátila včer z Brna z Animefestu tak nevybalila, jen otevřela kufr,a celou noc vyháněla Artíka s pokoje, potažmo z kufru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.5.12 18:41
@Jája8 píše:
@KačuliKačka A co dělá nožka :)

Díky za optání, funguje ;-) Dnes jsem vyrazila do práce na podpatcích, ale asi to jetšě není to pravé ořechové… takže opět nazuju placaté botky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.5.12 19:01

Ahoj kočky, já jdu nahlásit, že mám novou speciální odrůdu modro - rezavého kocourka. Macík se vydal prozkoumat kouřovod od uďáku :lol:
(Máme venku velký krb, který funguje i jako udírna ale topeniště má kus vedle a kouř se vede tlustou šamotovou rourou…)
Měla jsem s ním dneska jít vytáhnout ten steh, ale ležím s horečkou :roll: Tak snad ve středu už budu ready a bude to mít za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.5.12 19:05

Pipet,

uzdrav se co nejdříve ;-)
A teda kocour je odvážlivec :mrgreen: Chudák, čeká ho pak vana?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.5.12 19:30

No snad se zmátořím, angína se mi teď nehodí zrovna :roll:
Tak samozřejmě se tam netopilo zrovna :lol: , koupání ho asi mine, myslím, že z té špíny vylíná, pořád hrozně pouští chlupy.
A pár dní má útlum s gaučem, no :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.5.12 09:10

Ahojky,

my zase měli noc.....ve 3:30 rány na náměstíčku jako z děla, tak si říkám, že jde nějaká partička z tahu a hraje si na ohňostroj (občas to tu tak je)… jenže venku byli nějaké divné světo, tak vykouknu z okna a tam hoří popelnice a k tomu i vedle stojící auto!! Jak mu střílely pneumatiky horkem, tak odskočilo i do předním stojícího auta, už jeli hasiči, ale oheň to byl fakt děsivý

A to jsem včera přemýšlela, že tam nechám auto, když jsme jeli z velkého nákupu. Asi mě osvítilo nebo co… nechat tam auto, tak jsem bez něj :zed:

Ted už to tam obchází i s psovodem, tak kdo ví, jak to dopadne. Nicméně dvě rodiny mají oči pro pláč a z auta zčernalou zmačkanou hromadu plechů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
8.5.12 15:05

@KačuliKačka Tak to ty rodiny teda lituju, to musí být nějaký šílenec, mohl někoho i zranit. To tě asi vážně osvítilo, žes tam auto nenechala. Já si vůbec neumím představit co bych dělala. Chudáci ti majitelé aut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
8.5.12 17:33

holky, tak naše kočena vymakala omotání si psů kolem prstu k dokonalosti. dneska se vyhrnula cirimu po granulích a ten jen seděl a koukal, jak ona baští. a pak jsem ho teda přesvědčila, že i s viki v misce se může napapat :D jinak viki mu zbaštila svoje tři symbolický granulky na zoubky a šla pryč, abyste nemyslely, že mu to spořádá celý :D

kočičáci oproti tomu raplí, oba dva, asi sluníčko ;) tak si připadám jak nela boudová v líbáš jako bůh: na téhle rodině miluju tu rozmanitost - každej den mě nasere někdo jinej!! u nás je to stejně - máme tři kočky, aby vždycky aspoň jedna dělala bordel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
8.5.12 17:39

@PjckjsANEBjája Přece by ses nechtěla doma nudit ne? :lol: A oni ti od tý nudy rádi pomůžou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
8.5.12 18:04

@Jája8 mám doma nemocnýho chlapa, na mě to konečně asi taky leze, jsem těhule, zítra mám zkoušku, zatím jsem si jen přečetla půlku materiálů, hodiny jsem neabsolvovala, protože se mi kryly s jinýma…jo, ráda bych aspoň dneska klid, když už vím, ež se nudit nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
8.5.12 18:45

@PjckjsANEBjája Jo tak, když to zrovna potřebuješ tak ho asi mít bohužel nebudeš :D Zákon schválnosti. Jinak přeji pevné nervy ať zdárně vše splníš a přežiješ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.5.12 20:05
@PjckjsANEBjája píše:
holky, tak naše kočena vymakala omotání si psů kolem prstu k dokonalosti. dneska se vyhrnula cirimu po granulích a ten jen seděl a koukal, jak ona baští. a pak jsem ho teda přesvědčila, že i s viki v misce se může napapat :D jinak viki mu zbaštila svoje tři symbolický granulky na zoubky a šla pryč, abyste nemyslely, že mu to spořádá celý :Dkočičáci oproti tomu raplí, oba dva, asi sluníčko ;) tak si připadám jak nela boudová v líbáš jako bůh: na téhle rodině miluju tu rozmanitost - každej den mě nasere někdo jinej!! u nás je to stejně - máme tři kočky, aby vždycky aspoň jedna dělala bordel ;)

Ty fotky jsou boží… a co bys chtěla… klid jo??? Noooo, tak to asi těžko anežko :lol: Ale chápu, u nás je to taky tak, když se potřebuju vyspat, jsem unavená nebo nemocná, prcek spí nalepený přímo na mém krku, packy mi strká na obličej a nebo ráno řádí jak střelený a mám po ranním spánku :cert:

Jinak jsem viděla to ohořelé auto na „živo“, když jsem jela ke kámošce, holky, to je na odpis… já tam mít auto, tak jsem v řiti totálně, auto je otce, já s ním jen jezdím, s otcem nemám dobré vztahy, a už v pátek jsem dostala slušný po**b za to, že jsem blbě nahlásila, kdy chci jet na slovensko, takže musím povolení nechat udělat a ověřit znovu (je to jeho firemní auto) :cert: :cert: Jako i tak mám starostí až nad hlavu, syn se mi k tomu nedostal ani na jeden učňák, takže nevím kde mi hlava stojí (otec syna to neřeší, můj otec akorát dokáže na mého syna nadávat, že je blbec a kazí si budoucnost - což jaksi vím, ale tak co mám asi dělat, že)

Je mi líto obou rodin, fakt, kvůli idiotovi, co si zapálil popelnici mají lidi oči pro pláč… ze šesti popeláků lehly popelem čtyři!!! :cert: :cert: Fakt hnus :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
8.5.12 20:09

@KačuliKačka koukám, že jste měli fakt akční noc 8) ale těch majitelů je mi líto, nejhorší na tom je, že pokud to nemají pojištěné tak ani nic nedostanou, když ty hajzly chytí tak než se z nich něco dostane :zed:

@PjckjsANEBjája tak to je dobrá pohoda :palec: To by u nás neprošlo, njn, když mám raťafáka teriéra, co bych chtěla, že :mrgreen: to by mohl zkusit, vlézt Agátě do misky…vodu ano,ale jídlo to tedy nee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
8.5.12 20:11

@KačuliKačka já se snažím hlavně nerozčilovat…takže když vidím ty tvoje zástupy čertíků, radši to ani nečtu :D

ale zjistila jsem super věc - kočka neprojde skrz šprušle dětský postýlky :palec: to sice neznamená, že do ní nemůže skočit vrchem, ale přece jen je to nebaví. když vědí, že je to past ;) tak dobrý, snad nebudou za prckem moc lízt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný