Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
11.5.12 21:15

@KačuliKačka kamarádka má dvě kočky, už dospělé, takže, když jsem viděla co jí provedly se záclonami, kdybych je měla, sundám je,ale já je nemám už dlouho, nelíbí se mi a mám pocit, že když jsou pěkná okna, nejsou potřeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
@Jája8 píše:
@Sylvajs Máte nový druh bílého chleba :mrgreen:

Vzala jsi mi to z jazyka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sylvi, ale je to fakt kusanec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275

pacičky? jejda, jdu si pro kalkulačku :D 4*(9+3+2) = 56 + my dva a jeden v bříšku + něco přes deset ploutviček…to by bylo,a by to nepomohlo, když se to všechno podrží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
11.5.12 21:16
@KačuliKačka píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: raději nevědět, co si v tu chvíli mysleli, co???

no něco o tom, že peníze lezou lidem na mozek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
11.5.12 21:17

@PjckjsANEBjája tak my 40 prstíků lidských a 40 zvířátkovic, držíme i na nohou, ne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.5.12 21:17
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka kamarádka má dvě kočky, už dospělé, takže, když jsem viděla co jí provedly se záclonami, kdybych je měla, sundám je,ale já je nemám už dlouho, nelíbí se mi a mám pocit, že když jsou pěkná okna, nejsou potřeba…

Hmm.. tak my bydlíme v rohu domu, takže by mi do obýváku přímo čučeli sousedi, do kuchyně zase z chodby, takže prdlačku a mám záclony. Ale koupila jsem si dle představ, a že nestály málo… ale žaluzky dřevěné mám jen v kuchyni, na ostatní nejsou nějak prašule a ted tady ani nebudu investovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
11.5.12 21:18
@AgatkaZ píše:

Hm tak to mi máme naproti přes silnici další panelák, tekže je tu máme, ale nijak strašný to nejsou, máme takové bílé průhlednější a sem tam je malá dirka dole, ale vidět to není než při podrobném zkoumání a to návštěvy nedělaj :mrgreen: a závěsy jsou těžké a tam nic nejde vytahat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.5.12 21:19
@PjckjsANEBjája píše:
no něco o tom, že peníze lezou lidem na mozek :D

jen at si myslí co chtěji ;-) hlavní je, že jste spokojení vy i kočičáci :palec:

Jájo, my taky držíme… 12 paciček kočičích, 4 králičí a 8 končetin lidských :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
11.5.12 21:23

Tak u nás drží 3 kocouři i se Silčem, 6osmáků, 3 činčily, želva a na mě přítele jsem nějak zapomněla. Silča byl se mnou na kšírech na procházce na zahradu, aby si nemyslel, že je nosí jen k doktorce a užíval si cestu autem. Tak doufám, že ho v neděli zas přelstím. Už nesnáší odběre krve, ví co to je a má už toho po několikátý plné zuby. Pořád má chudák oholenou packu a nestíhá mu to zarůst. Nemáte někdo zkušenosti s klinikou LIFE, možná tam budem muset na speciální ultrazvuk a biopsii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
11.5.12 21:24

Kači -taky mu dalo práci se tam narvat :-D

Taky loví mouchy,,,ale jak u toho huláká :roll: …prý tichý obr…to je tak užvaněný kocour…minule v noci něco honil..když jsem si rozsvítila tak dusil berušku,pouze do té chvíle než začala smrdět :lol: ..pak seděl dva metry od ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
11.5.12 21:25

@Sylvajs my berušku milujeme chvilku, pak plácne, beruška je mrtvá a už ho nezajímá :mrgreen: říkám mu Lovec Pampalini :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.5.12 21:26
@Jája8 píše:
Tak u nás drží 3 kocouři i se Silčem, 6osmáků, 3 činčily, želva a na mě přítele jsem nějak zapomněla. Silča byl se mnou na kšírech na procházce na zahradu, aby si nemyslel, že je nosí jen k doktorce a užíval si cestu autem. Tak doufám, že ho v neděli zas přelstím. Už nesnáší odběre krve, ví co to je a má už toho po několikátý plné zuby. Pořád má chudák oholenou packu a nestíhá mu to zarůst. Nemáte někdo zkušenosti s klinikou LIFE, možná tam budem muset na speciální ultrazvuk a biopsii.

Se mu ani nedivím… Charlie na veterině zásadně odmítá vylézt z přepravky a když už ho vytáhneme, tak se mi hrabe za krk a děsně škrábe… Ale když ho beru k babi, tak to je v pohodě ;-)
Jak začne zase teplo, tak taky vyzkoušíme kšandičky na obou klucích ;-) a pojedeme někam na louku za město :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
11.5.12 21:30

Asi taky koupíme kšíry a zkusíme vodítko…paní učitelka ve školce by ho ráda viděla :think: …nevím jestli nebude vyvádět až dostane kšíry…nebo bude stači obojek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
11.5.12 21:30

U nás v pohodě, jen nesnáší, když někdo huláká, nebo projíždí auta, takže na odlehlá místa. Jinak před barákem musí hezky na zem a do druhého patra si vyšlápne sám a vý i kde bydlíme a jde ke správným dveřím šikula jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.5.12 21:31
@AgatkaZ píše:
@Sylvajs my berušku milujeme chvilku, pak plácne, beruška je mrtvá a už ho nezajímá :mrgreen: říkám mu Lovec Pampalini :kytka:

Tak ti naši svůj úlovek i sežerou :lol: vyždy jim vyhrožuju,že už nikd nedostanou pusu na čumáček a stejně jim ji zase dám :lol:

A Pampaliniho používáme taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný