Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky mizim jedu vyzvednout přítele z odpolední, za to pude se mnou do práce do 12, pak hurá do Vraňan pro špánky na jahody, k tátovy a babičce na jídlo a do Letňan do kina a hlavně KFC, už jsem tam nebyla přes půl roku, tak mam chutě a určitě si k svátku koupím ještě knížku to bude prýma den, jen s námi asi kocouři nebudou moc mluvit, že byli celý den doma sami, ale pamlsky nemůžou páč by to bylo Silčovi líto a ten je na striktní dietě.
Holky jako kdyby jste psali o našem kocourovi
taky když chytá mouchy tak šílené mňouká… jednou jsem měla doma šílené překvápko, shozená garnyž, kytek plno na zemi, musím říct že jsem blázen do kytek a kocour je neokusuje tak to jsem hrozně šťastná
teď jsme dali sítě do oken a to je zas kocour šťastný že může celý den sedět na okně a čučet ven ![]()
Kšíry jsme koupily ale zatím moc velký úspěch neslaví, kocour dělá šílené skoky a přemety když je má nasazené a když ho vemem ven, tak je skrčený a všeho se bojí a pomalu se plíží ke dveřím domů, jakmile je doma tak je už v pohodě ![]()
Pro dnešek se loučím, nějak mě přepadla únava, tak se jdu naložit do sprchy a pak do pelechu ![]()
Mějte krásnou a klidnou dobrou noc ![]()
Tak ta poslední je nejlepší
, co ten králík, neokusuje kabely?
@Jája8 píše:
Tak ta poslední je nejlepší, co ten králík, neokusuje kabely?
Jájo,
hryže… ale nabíječky, káblík k tiskárně a taky káblík k bedýnkám z pc, to jsou jeho úlovky ![]()
Ale prodlužky ani žehlička na zemi ho evidentně nezajímají, takže v tomhle dobrý ![]()
Jediný tam chyběl nejstarší kocour Samík ![]()
Holky pomoooc, co tý mý Elí je? Chodí a tak divně vrčí a chodí tak napůl jak kdyby číhala, zadek vystrčený a od včerejška hlavně mívá mokrej zadek od čůrání… Leží na zemi, ale zadní packy má jako že leží jen na polštářcích, jinak nohy zvednuté… To mrouská?
Dělá to od rána, nevim co s ní ![]()
Ano prosím, mrouská…
Kolik jí je? Vykastrovat… Ale až to mrouskání skončí, teď má hodně prokrvené ty orgány a při operaci by to zbytečně krvácelo.
Však se domluv s veterinářem a on ti poradí.
Nebo můžeš počkat, jak často a jak „výživné“ to mrouskání bude, ale obecně je pro ty miciny lepší kastrace - proč mrouskat, když koťata stejně mít nebude…
Děkuju, mě přijde, že hrozně trpí:(. Jsem se úplně lekla, že jí něco je, prdelce. Protože je taková jako že opatrná, obezřetná, dává furt pozor, nechá se vylekat hned, jen projdu. V srpnu jí bude rok.
Zašla bych na veterinu a domluvila tu kastraci…
Podle typu narkózy jí bude pár hodin blbě a má do konce života pokoj.
Ten zadek vystrkuje protože láká ženichy=)
No jasně, myslela jsem si to:). Ona už nějaký čas, když jsme ji hladili, tak zvedla ocas a vystrčila zadek, ale to bylo takové jako že: ááá, to je úžasné
.
Já už se tam orientačně ptala, takže už jen objednat. snad mají na výběr tu lepší narkozu.. A taky zajistit děti z dohledu
. aby měla klid. Na víkend to bude snad stačit?
Naše kočka po kastraci ten první den jí bylo fakt blbě - dospávala… A pak ty dva dny… Záleží, jak to bude snášet, jaká ta narkoza, léky od bolesti třeba.
Byla na víkend doma a pak mydlila už ven.
a dostala taky ATB? Já jsem se totiž ptala a mě tahle Vet řekla cenu a pak dodala, plus ATB. ![]()
Myslím, že jo… Ale jednu injekci nějakých dlouhopůsobících, i teď Macík dostal, dělal to stejný vet, tak kočka předtím taky, nepamatuju se.
Nic na podávání doma ne.
@Lakynka a řve u toho jako „kráva“ … pokud ano, tak je to opravdu mrouskání, to nám jednou kočka dělala, to byl mazec, navíc, neměla jen mokrý zadeček, přijde mi jak by občas i „ustříkla“ třeba ne zeď apod ![]()