Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1270
11.5.12 21:51

Holky mizim jedu vyzvednout přítele z odpolední, za to pude se mnou do práce do 12, pak hurá do Vraňan pro špánky na jahody, k tátovy a babičce na jídlo a do Letňan do kina a hlavně KFC, už jsem tam nebyla přes půl roku, tak mam chutě a určitě si k svátku koupím ještě knížku to bude prýma den, jen s námi asi kocouři nebudou moc mluvit, že byli celý den doma sami, ale pamlsky nemůžou páč by to bylo Silčovi líto a ten je na striktní dietě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
11.5.12 21:51

Holky jako kdyby jste psali o našem kocourovi :-D taky když chytá mouchy tak šílené mňouká… jednou jsem měla doma šílené překvápko, shozená garnyž, kytek plno na zemi, musím říct že jsem blázen do kytek a kocour je neokusuje tak to jsem hrozně šťastná :-) teď jsme dali sítě do oken a to je zas kocour šťastný že může celý den sedět na okně a čučet ven :-)
Kšíry jsme koupily ale zatím moc velký úspěch neslaví, kocour dělá šílené skoky a přemety když je má nasazené a když ho vemem ven, tak je skrčený a všeho se bojí a pomalu se plíží ke dveřím domů, jakmile je doma tak je už v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.5.12 21:52

Pro dnešek se loučím, nějak mě přepadla únava, tak se jdu naložit do sprchy a pak do pelechu ;-)

Mějte krásnou a klidnou dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.5.12 19:55

pár čerstvých večerních :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
14.5.12 13:21

Tak ta poslední je nejlepší :lol: , co ten králík, neokusuje kabely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.5.12 13:33
@Jája8 píše:
Tak ta poslední je nejlepší :lol: , co ten králík, neokusuje kabely?

Jájo,
hryže… ale nabíječky, káblík k tiskárně a taky káblík k bedýnkám z pc, to jsou jeho úlovky :mrgreen:
Ale prodlužky ani žehlička na zemi ho evidentně nezajímají, takže v tomhle dobrý ;-)
Jediný tam chyběl nejstarší kocour Samík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.5.12 11:43

Holky pomoooc, co tý mý Elí je? Chodí a tak divně vrčí a chodí tak napůl jak kdyby číhala, zadek vystrčený a od včerejška hlavně mívá mokrej zadek od čůrání… Leží na zemi, ale zadní packy má jako že leží jen na polštářcích, jinak nohy zvednuté… To mrouská? :nevim: Dělá to od rána, nevim co s ní 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.5.12 11:47

Ano prosím, mrouská…
Kolik jí je? Vykastrovat… Ale až to mrouskání skončí, teď má hodně prokrvené ty orgány a při operaci by to zbytečně krvácelo.
Však se domluv s veterinářem a on ti poradí.
Nebo můžeš počkat, jak často a jak „výživné“ to mrouskání bude, ale obecně je pro ty miciny lepší kastrace - proč mrouskat, když koťata stejně mít nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.5.12 11:51

Děkuju, mě přijde, že hrozně trpí:(. Jsem se úplně lekla, že jí něco je, prdelce. Protože je taková jako že opatrná, obezřetná, dává furt pozor, nechá se vylekat hned, jen projdu. V srpnu jí bude rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.5.12 11:53

Zašla bych na veterinu a domluvila tu kastraci…
Podle typu narkózy jí bude pár hodin blbě a má do konce života pokoj.

Ten zadek vystrkuje protože láká ženichy=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.5.12 11:56

No jasně, myslela jsem si to:). Ona už nějaký čas, když jsme ji hladili, tak zvedla ocas a vystrčila zadek, ale to bylo takové jako že: ááá, to je úžasné :mrgreen: .

Já už se tam orientačně ptala, takže už jen objednat. snad mají na výběr tu lepší narkozu.. A taky zajistit děti z dohledu :think: . aby měla klid. Na víkend to bude snad stačit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.5.12 12:00

Naše kočka po kastraci ten první den jí bylo fakt blbě - dospávala… A pak ty dva dny… Záleží, jak to bude snášet, jaká ta narkoza, léky od bolesti třeba.
Byla na víkend doma a pak mydlila už ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.5.12 12:06

a dostala taky ATB? Já jsem se totiž ptala a mě tahle Vet řekla cenu a pak dodala, plus ATB. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.5.12 12:24

Myslím, že jo… Ale jednu injekci nějakých dlouhopůsobících, i teď Macík dostal, dělal to stejný vet, tak kočka předtím taky, nepamatuju se.
Nic na podávání doma ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
15.5.12 12:50

@Lakynka a řve u toho jako „kráva“ … pokud ano, tak je to opravdu mrouskání, to nám jednou kočka dělala, to byl mazec, navíc, neměla jen mokrý zadeček, přijde mi jak by občas i „ustříkla“ třeba ne zeď apod :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný