Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
10.5.12 10:55

@KačuliKačka tak to máš dobré plány :palec: já žila v baráku (asi 500m od Pražské ZOO) s ex 13 let… a teď jsem ráda v bytě, vážně :mrgreen:
Já mám jeden balkón na východ a druhý na západ…a ten je tedy využívanější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.5.12 11:08
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka tak to máš dobré plány :palec: já žila v baráku (asi 500m od Pražské ZOO) s ex 13 let… a teď jsem ráda v bytě, vážně :mrgreen:
Já mám jeden balkón na východ a druhý na západ…a ten je tedy využívanější :palec:

Plány jsou jedna věc, realizovat je, to je věc další :nevim: kdo ví co mí vítr přinese :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
10.5.12 11:31

@KačuliKačka ale ty plány jsou pro život nejdůležitější :palec: , člověk bez plánů jako by nežil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.5.12 11:49
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka ale ty plány jsou pro život nejdůležitější :palec: , člověk bez plánů jako by nežil :think:

přesně tak :palec:
NO a já mám za sebou rozhovor s otcem (sbírala jsem na něj odvahu), tak zítra si k němu jedu pro letní pneu, uff… aspon něco ;-)

A jdu se nacpat na obídek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
10.5.12 12:19

@KačuliKačka někdy je to i s rodiči složité, co :think:

Dobrou chuť..... já teprve vařím..... a připravuji všechny doklady, odpoledne jdeme s dcerou do autoškoly, aby v pondělí mohla začít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.5.12 13:02
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka někdy je to i s rodiči složité, co :think:Dobrou chuť..... já teprve vařím..... a připravuji všechny doklady, odpoledne jdeme s dcerou do autoškoly, aby v pondělí mohla začít :palec:

U nás je to totálně rozbité, ale z ato si otec může sám!

Tak dnešní nabídka jídel nic moc, takže jsem se musela spokojit jen polévkou kulajdou a ted to asi zakousnu májovou fidorkou :lol: At žije zdravá strava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.5.12 18:28

Mě z toho našeho prcka fakt švihne… po příchodu z práce jsem opět našla vytahané zbytky zeleniny z koše po kuchyni… kdyby jen slupky z okurky, ale vytahal i jádřinec z papriky,takže můžu z fleku vyluxovat :cert:
Ale jen co jsem začala nadávat, fičel do svého lehátka na topení a tvářil se jako nevinnost sama :mrgreen: Větší komediant fakt neexistuje :mrgreen:

Ted má po srandě, vypustila jsem z klece ušáka, tak tady spolu lítají a perou se :lol:

A já se cpu zrmzlinou a vůůůbec nic se mi nechce :lol: prdím na diety, to raději vyšlápnu na hory ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
10.5.12 18:33

@KačuliKačka jen si obal nervy sladkým :hug:

Navíc, dle fotek se klíďo na diety vyprdni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.5.12 18:43

@AgatkaZ Tak přeji dceři pevné nervy, já udělala zkoušky loni v prosinci, autoškola mi vzala tolik nervů, co snad ještě nic :poblion:
Ale už to mám za sebou, minulý týden jsem dokonce předjela traktor :mrgreen: …

Já jsem sice s chlapem a v domku :think: , ale dvougeneračním s jeho rodiči, takže zase aspoň jste u sebe doma samy paní domácnosti a máte klídek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.5.12 18:52
@Pipet píše:
@AgatkaZ Tak přeji dceři pevné nervy, já udělala zkoušky loni v prosinci, autoškola mi vzala tolik nervů, co snad ještě nic :poblion:
Ale už to mám za sebou, minulý týden jsem dokonce předjela traktor :mrgreen: …Já jsem sice s chlapem a v domku :think: , ale dvougeneračním s jeho rodiči, takže zase aspoň jste u sebe doma samy paní domácnosti a máte klídek :P

Pipet,
neboj, otrkáš se ;-) Pravda ale je, že dneska bych autoškolu dělat nechtěla. Díkobohu, že už řidičák dávno mám a považuju se za docela zdatného řidiče ;-) JEště jsem ani popelnici „neolízla“ :lol:

Agátko,
no, potřebovala bych se zbavit 2kg co se na mě nějak přilepily, mršky, a ne a ne dolů. Víš co stojí obnova šatníku??????? :P To bych pak potřebovala jedině bohatého chlapa, co by mě romazloval, no a takoví jsou už dávno zadaní, že.....

A co se bydlení s rodiči týká, tak já byla 4 roky na domku s přítelem, ale dole bydleli jeho rodiče, a to teda nebyl postupem času žádný med, spíš peklo :zed:

Ted jsem sice v bytě, sama svou paní, ale máme tak debilní sousedku, že je to o nervy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
10.5.12 18:58

@Pipet já jsem v klidu, kluk si udělal papíry a jezdit začal hned, po roce dostal od bráchy auto (staré,ale dobré) a předpokládám, že Barča je také do rodiny, my jezdíme všichni, rádi a řekla bych, že relativně dobře (řidič,který o sobě řekne, že je dobrý stojí za prd :mrgreen: )
Co se týká teorie, toho se nebojím vůbec a praxe… věřím že to dá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
10.5.12 19:01

@KačuliKačka my s ex bydleli v patře domku pod rodiči..... a vsadím se, že kdybychom bydleli sami, možná bychom se nerozvedli, opravdu.
A teď v bytě, jsme nejšťastnější, dneska už jsme tu s Barčou samy a to je veget… chlapa na trvalo domů už asi nechci :oops: leda toho v zavinovačce, jestli se ještě někdy povede…

Dvě kilíčka… já bych potřebovala 20,ale pořád se na něco vymlouvám, proč to nejde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.5.12 19:02

Mno, včera jsem nacouvala do hromady štěrku :think:
Taky si to chlap naskládá na betonový plac, co je na parkování, že :roll: Naštěstí žádné škody, chichi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.5.12 19:08
@Pipet píše:
Mno, včera jsem nacouvala do hromady štěrku :think:
Taky si to chlap naskládá na betonový plac, co je na parkování, že :roll: Naštěstí žádné škody, chichi :P

No vidíš, je to přece jeho vina, no ne???? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.5.12 19:09
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka my s ex bydleli v patře domku pod rodiči..... a vsadím se, že kdybychom bydleli sami, možná bychom se nerozvedli, opravdu.
A teď v bytě, jsme nejšťastnější, dneska už jsme tu s Barčou samy a to je veget… chlapa na trvalo domů už asi nechci :oops: leda toho v zavinovačce, jestli se ještě někdy povede…Dvě kilíčka… já bych potřebovala 20,ale pořád se na něco vymlouvám, proč to nejde :oops:

Taky si myslí, že nebydlet s jeho rodiči, nemuselo to tak dopadnout :nevim:

Jinak teda jeden kamarád mi složil fakt poklonu, když mi řekl, že parkuju jak chlap… ani nevíte, jak jsem se nafoukla pýchou :lol:
Ale je fakt, že když člověk jezdí denně, tak si rychle zvykne na blbé křižovatky, na parkování do míst, kde se zaručeně nevejde (a vejde se) a tak dále :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný