Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka tak to máš dobré plány
já žila v baráku (asi 500m od Pražské ZOO) s ex 13 let… a teď jsem ráda v bytě, vážně ![]()
Já mám jeden balkón na východ a druhý na západ…a ten je tedy využívanější ![]()
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka tak to máš dobré plányjá žila v baráku (asi 500m od Pražské ZOO) s ex 13 let… a teď jsem ráda v bytě, vážně
Já mám jeden balkón na východ a druhý na západ…a ten je tedy využívanější
Plány jsou jedna věc, realizovat je, to je věc další
kdo ví co mí vítr přinese ![]()
@KačuliKačka ale ty plány jsou pro život nejdůležitější
, člověk bez plánů jako by nežil ![]()
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka ale ty plány jsou pro život nejdůležitější, člověk bez plánů jako by nežil
přesně tak ![]()
NO a já mám za sebou rozhovor s otcem (sbírala jsem na něj odvahu), tak zítra si k němu jedu pro letní pneu, uff… aspon něco ![]()
A jdu se nacpat na obídek ![]()
@KačuliKačka někdy je to i s rodiči složité, co ![]()
Dobrou chuť..... já teprve vařím..... a připravuji všechny doklady, odpoledne jdeme s dcerou do autoškoly, aby v pondělí mohla začít ![]()
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka někdy je to i s rodiči složité, coDobrou chuť..... já teprve vařím..... a připravuji všechny doklady, odpoledne jdeme s dcerou do autoškoly, aby v pondělí mohla začít
U nás je to totálně rozbité, ale z ato si otec může sám!
Tak dnešní nabídka jídel nic moc, takže jsem se musela spokojit jen polévkou kulajdou a ted to asi zakousnu májovou fidorkou
At žije zdravá strava ![]()
Mě z toho našeho prcka fakt švihne… po příchodu z práce jsem opět našla vytahané zbytky zeleniny z koše po kuchyni… kdyby jen slupky z okurky, ale vytahal i jádřinec z papriky,takže můžu z fleku vyluxovat ![]()
Ale jen co jsem začala nadávat, fičel do svého lehátka na topení a tvářil se jako nevinnost sama
Větší komediant fakt neexistuje ![]()
Ted má po srandě, vypustila jsem z klece ušáka, tak tady spolu lítají a perou se ![]()
A já se cpu zrmzlinou a vůůůbec nic se mi nechce
prdím na diety, to raději vyšlápnu na hory ![]()
@KačuliKačka jen si obal nervy sladkým ![]()
Navíc, dle fotek se klíďo na diety vyprdni ![]()
@AgatkaZ Tak přeji dceři pevné nervy, já udělala zkoušky loni v prosinci, autoškola mi vzala tolik nervů, co snad ještě nic ![]()
Ale už to mám za sebou, minulý týden jsem dokonce předjela traktor
…
Já jsem sice s chlapem a v domku
, ale dvougeneračním s jeho rodiči, takže zase aspoň jste u sebe doma samy paní domácnosti a máte klídek ![]()
@Pipet píše:
@AgatkaZ Tak přeji dceři pevné nervy, já udělala zkoušky loni v prosinci, autoškola mi vzala tolik nervů, co snad ještě nic
Ale už to mám za sebou, minulý týden jsem dokonce předjela traktor…Já jsem sice s chlapem a v domku
, ale dvougeneračním s jeho rodiči, takže zase aspoň jste u sebe doma samy paní domácnosti a máte klídek
Pipet,
neboj, otrkáš se
Pravda ale je, že dneska bych autoškolu dělat nechtěla. Díkobohu, že už řidičák dávno mám a považuju se za docela zdatného řidiče
JEště jsem ani popelnici „neolízla“ ![]()
Agátko,
no, potřebovala bych se zbavit 2kg co se na mě nějak přilepily, mršky, a ne a ne dolů. Víš co stojí obnova šatníku???????
To bych pak potřebovala jedině bohatého chlapa, co by mě romazloval, no a takoví jsou už dávno zadaní, že.....
A co se bydlení s rodiči týká, tak já byla 4 roky na domku s přítelem, ale dole bydleli jeho rodiče, a to teda nebyl postupem času žádný med, spíš peklo ![]()
Ted jsem sice v bytě, sama svou paní, ale máme tak debilní sousedku, že je to o nervy ![]()
@Pipet já jsem v klidu, kluk si udělal papíry a jezdit začal hned, po roce dostal od bráchy auto (staré,ale dobré) a předpokládám, že Barča je také do rodiny, my jezdíme všichni, rádi a řekla bych, že relativně dobře (řidič,který o sobě řekne, že je dobrý stojí za prd
)
Co se týká teorie, toho se nebojím vůbec a praxe… věřím že to dá ![]()
@KačuliKačka my s ex bydleli v patře domku pod rodiči..... a vsadím se, že kdybychom bydleli sami, možná bychom se nerozvedli, opravdu.
A teď v bytě, jsme nejšťastnější, dneska už jsme tu s Barčou samy a to je veget… chlapa na trvalo domů už asi nechci
leda toho v zavinovačce, jestli se ještě někdy povede…
Dvě kilíčka… já bych potřebovala 20,ale pořád se na něco vymlouvám, proč to nejde ![]()
Mno, včera jsem nacouvala do hromady štěrku ![]()
Taky si to chlap naskládá na betonový plac, co je na parkování, že
Naštěstí žádné škody, chichi ![]()
@Pipet píše:
Mno, včera jsem nacouvala do hromady štěrku
Taky si to chlap naskládá na betonový plac, co je na parkování, žeNaštěstí žádné škody, chichi
No vidíš, je to přece jeho vina, no ne???? ![]()
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka my s ex bydleli v patře domku pod rodiči..... a vsadím se, že kdybychom bydleli sami, možná bychom se nerozvedli, opravdu.
A teď v bytě, jsme nejšťastnější, dneska už jsme tu s Barčou samy a to je veget… chlapa na trvalo domů už asi nechcileda toho v zavinovačce, jestli se ještě někdy povede…Dvě kilíčka… já bych potřebovala 20,ale pořád se na něco vymlouvám, proč to nejde
Taky si myslí, že nebydlet s jeho rodiči, nemuselo to tak dopadnout ![]()
Jinak teda jeden kamarád mi složil fakt poklonu, když mi řekl, že parkuju jak chlap… ani nevíte, jak jsem se nafoukla pýchou ![]()
Ale je fakt, že když člověk jezdí denně, tak si rychle zvykne na blbé křižovatky, na parkování do míst, kde se zaručeně nevejde (a vejde se) a tak dále ![]()