Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
11.5.12 20:40
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka no právě… omatlaná okna, neustále šustí se žaluziema, skáče na zdi :mrgreen: :mrgreen: trošku schizoidní :mrgreen: :mrgreen:

Buď v klidu, tohle je nikdy nepřejde :lol: U nás je to v létě taky na denním pořádku. Žaluzky v kuchyni jsou vytažené až nahoru, prcek se snažil přes ně vlézt ze špajzky (zhora) na okno, to byl rachot! :cert:

Takže na lednici jsem dala pekárnu, přes kterou nevylezou na vedle stojící špajz a žaluzky jsem vytáhla nahoru, at mi je nezničí, prevíti :mrgreen:

No a dnes po návratu domů jsem v obýváku našla na zemi košík, ve kterém mám dva hvozdíky… samo,že obaly na květináče rozbité, hlína všude a hvozdík na vyhození, že…????? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.5.12 20:44
@PjckjsANEBjája píše:
@AgatkaZ obávám se, že by to nepomohlo. už teď je to závratných 60cm :D a mít an balkoně bedničku jen kvůli kočkám, no nevim…ale je fakt, že rekonstrukci fasády jsem dělali s ohledem na to, aby se nezazdil (jinak zbytečnej) výklenek, kterej používají při návratech na balkon :D

A co dát pod balkon mřížku a na ní břečťan??? At mají po čem kočenky šplhat ;-)

A jestli mě to ještě jednou vyhodí ze stránek, tak se fáááákt naštvu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
11.5.12 20:46

@KačuliKačka já vytáhnout žaluzie nemůžu,nemám záclony a ačkoli je nemám z estetických důvodů, vidím, že je to i praktický důvod :palec:

On je děsně roztomilý, když sedí na posteli a „štěká“ na ty mouchy :mrgreen:

V ložnici mám nové poličky a úmyslně na nich nic moc není, samozřejmě kvůli té naší šedivé lásce :mrgreen: a kytky? Mám doma celkem 7 kytek, 3 tak vysoko, že nejsou ohroženy, jedna na okně v ložnici, ještě žije :andel: , a 3 fialky, které mu tak trošku chutnají…ale já nejsem flórista… já s klidným srdcem okousanou kytku vyhodím a koupím novou :mrgreen: co bych pro něj neudělala, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
11.5.12 20:51

Agi -to je krásná fotečka :potlesk: :potlesk: :potlesk: ..pěkný macíček…

Kači -záclona sluší…jako nevěsta :lol:

Jinak Damián dneska byl u kadeřnice-dcerka mu utřihla vousky na jedné straně :cert: …ráno když ji tatínek vede do školky…mít je oba po ruce tak viděli :twisted:

tady vám posílám jednu zlomenou 8) ..oblíbená poloha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
11.5.12 20:52

Jo u nás jsou už okna taky pěkně zaneřáděná a to jsem před týdnem uklízela, ale dneska jsem měla fakt budíčka. Ten náš malej prevít zrzavej si vlez na skříň vedle postele a honil tam mouchu, to jsem postřehla podle těch prudkej pohybů, otočím se na druhý bok, že mi do budíku zbývá půl hodinky a co myslíte v zápalu akce mi skočil krásně na nohy z tý výšky a mám krásný modřiny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
11.5.12 20:53

@KačuliKačka v pohodě, výlkenek je zakomponován jako historizující prvek, jen zedníci se teda divili :D a po tom, co jim to bylo vysvětleno, se divili ještě víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
11.5.12 20:58

@Jája8 nohy jsou v pohodě, dovedeš si představit, že by ti skočil na hlavu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
11.5.12 20:59

@Sylvajs fousky dorostou, my je mám ještě pořád částečně od barvy :mrgreen: taky už hezky vyrostl, kolik váží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
11.5.12 21:00

Hm a docela živě, do mi udělal jako kotě, to ještě tolik nevážil, ale teď by asi bylo po mě :mrgreen: Jinak mi holky držte palce v neděli jdem se Silčem na odebrání krve a kontrolní testy na játra zda se to po speciální stravě zlepšilo, nebo jak se to bude řešit dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
11.5.12 21:07

@Jája8 budeme držet jak palečky, tak všechny pacičky co doma máme, a že jich dáme dohromady :* :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
11.5.12 21:10

Agi .nevím :think: …9 měsíců mu bude až v pondělí…snažím se vydržet a jsem móc zvědavá..

Jájo -držím :palec: …ať vše dopadne dle tvých představ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.5.12 21:13
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka já vytáhnout žaluzie nemůžu,nemám záclony a ačkoli je nemám z estetických důvodů, vidím, že je to i praktický důvod :palec:

On je děsně roztomilý, když sedí na posteli a „štěká“ na ty mouchy :mrgreen:

V ložnici mám nové poličky a úmyslně na nich nic moc není, samozřejmě kvůli té naší šedivé lásce :mrgreen: a kytky? Mám doma celkem 7 kytek, 3 tak vysoko, že nejsou ohroženy, jedna na okně v ložnici, ještě žije :andel: , a 3 fialky, které mu tak trošku chutnají…ale já nejsem flórista… já s klidným srdcem okousanou kytku vyhodím a koupím novou :mrgreen: co bych pro něj neudělala, že :mrgreen:

Tak záclony mám, ale ty je teda naštěstí vůůůbec nezajímají ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
11.5.12 21:14

My máme doma 52 paciček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
@PjckjsANEBjája píše:
@KačuliKačka v pohodě, výlkenek je zakomponován jako historizující prvek, jen zedníci se teda divili :D a po tom, co jim to bylo vysvětleno, se divili ještě víc ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: raději nevědět, co si v tu chvíli mysleli, co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270

@Sylvajs Máte nový druh bílého chleba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie