Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
11.5.12 21:33

@Sylvajs no to já tedy nee… vůbec si to nedovedu představit, stačilo mi, co vyváděl, když jsem mu nasadila obojek s rolničkou v 8 týdnech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
@Sylvajs píše:
Asi taky koupíme kšíry a zkusíme vodítko…paní učitelka ve školce by ho ráda viděla :think: …nevím jestli nebude vyvádět až dostane kšíry…nebo bude stači obojek?

Raději postrojek, z toho se ti nevyvlíkne. Z obojku může utéct a pak by nastalo smutné hledání a pátrání po miláčkovi :nevim:

Se mnou byl Samík jednou ve škole, choval se slušně, šel z ruky do ruky, šmejdil si po škole a na zkoušce byl ticho jako pěna, tvářil se, jako by to byla rutina, jezdit se mnou do školy :lol: Fakt zlatíčko moej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270

A to je někdo ten Pampalini, nebo to vzniklo jen tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.5.12 21:34
@Jája8 píše:
A to je někdo ten Pampalini, nebo to vzniklo jen tak :D

Neznáš pohádku Lovec Pampalini??????
http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
11.5.12 21:35

Mi máme kšíry a ne nich ještě očkovací známku proti vzteklině, takže taky pěkně zvoněj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
11.5.12 21:35
@KačuliKačka píše:
Tak ti naši svůj úlovek i sežerou :lol: vyždy jim vyhrožuju,že už nikd nedostanou pusu na čumáček a stejně jim ji zase dám :lol:A Pampaliniho používáme taky :mrgreen:

to já vyhrožuju jen tím, že už večer nedostanou žrát :D a jednou se rojili na zahradě chroustíci a to jich merlin sežral tak dobře dvě hrsti…tak pak nechtěl zrát sám do sebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
11.5.12 21:36

@KačuliKačka Neznam ale doučuji se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
@PjckjsANEBjája píše:
to já vyhrožuju jen tím, že už večer nedostanou žrát :D a jednou se rojili na zahradě chroustíci a to jich merlin sežral tak dobře dvě hrsti…tak pak nechtěl zrát sám do sebe :D

:mrgreen: holt maso je maso :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
@Jája8 píše:
@KačuliKačka Neznam ale doučuji se :lol:

To jsou pohádky mého dětství… (asi je to už dávno co…) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
11.5.12 21:38

@Jája8 ty neznáš kreslený seriál Lovec Pamapilini? Sakra… :think: tak stará zase přeci nejsem :cert:

Vždycky něco lovil, nešlo mu to…takový blázínek, je to pro děti… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
11.5.12 21:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.5.12 21:41
@AgatkaZ píše:
@Jája8 ty neznáš kreslený seriál Lovec Pamapilini? Sakra… :think: tak stará zase přeci nejsem :cert:Vždycky něco lovil, nešlo mu to…takový blázínek, je to pro děti… :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.5.12 21:44

Já to zvíře jednou fakt roztrhnu jak hada :cert:
Ten smrad malý shodil vrch odpadkového koše a vytahal listy od tulipánů po celé kuchyni a chodbě, bestije malá chlupatá :cert: A ted se někde dobře schoval, protože ho nemůžeme nikde najít :cert: :cert: To bude výýýýýprask!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
11.5.12 21:45

Už jsem s koukla jeden díl a vážně neznám a to znám většinu pohádek snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.5.12 21:50
@Jája8 píše:
Už jsem s koukla jeden díl a vážně neznám a to znám většinu pohádek snad

Vidíš vidíš, máš mezeru v základní pohádkovém vzdělání :mrgreen: Ale je fakt, že Pampaliniho jsem taky od synova miminkovského věku neviděla v televizi :think: Lolka a Bolka jo, toho občas dávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný