Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2769
17.5.12 22:58

Kači už je prý pohlavně dospělý tak snad už nebude růst :lol: asi na něj leze jaro 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
17.5.12 23:02

Sylvi týjo, to je super posez! A Damiánek je tedy chlapák! Už přerostl Arťase :-)

Kači tak se možná nudí :-)

Holky, Artík je fakt sameťáček, ale třeba bříško mu hladit nesmím, to se mu prostě nelíbí :nevim: ale jeho usínací rituál stále trvá, přijde, mňouká jak na lesy, musím se k němu otočit a hladit, pak si lehne a začne drápkovat naštěstí už ne mě, ale svůj šátek :-) a vrní, hladím a pak usne… , mazlík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.5.12 09:14

Teda ti briťáci mají kožuch 8o jéé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
18.5.12 09:27

Se k Vám nakvartýruju, můžu?? :D Jako úplatek k přijetí přikládám moje holky. :) Představení - já Elenka. :mrgreen: To šedo rezavé je Britská kočka Wicca 16.4.2011, nemá čistou barvu, páč má maminku bílou britskou a tátu červeného britského. :) Černobílá je útulničářka Coralínka, narození nevíme, ale dle veterinárního odhadu loni měla 3 měsíce, když jsme si ji brali, tak jsme jí udělali narozeniny 2.11.2010. A třetí dáma - ragdoll - Sally 20.6.2009. A protože už mám od přítele kočičí stop stav, tak jsme si letos místo kočičky pořídili miminko. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
18.5.12 11:13

Elat,

tak ty jsou nádherné :hug:
Vidím, že všechny kočenky mají prapodivné pozice při spánku :lol:

Náš prcek včera ležel na zádech pod stolem, omotaný kolem nohy od dřevěné lavice :lol: Já tak ležet, tak se už nepostavím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
18.5.12 11:44

@Elata vítej :kytka:

Tak kočičí babinec máš pěkný :mrgreen: zvlášť Sally je krasavice :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
18.5.12 12:05

@Elata Vítej též kočkomilko :mrgreen:
Holky jak teď doma marodim, tak Silča přišel na to, že se nemusí nechat obskakovat od Zrzy a může na noc a i přes den mi vlézt pod deku a spát semnou. Večer, když jsem šla spát a přikrývala se tak mi šupnul pod deku, ale zůstal tam až do rána. Jen mě budil, když šel v noci na záchod a pak ještě se napít :cert: . To vylez a pak do mě šťouchal ať ho tam zas pustím. Teď se odemne nehne už vydim až zas pudu do práce jak bude uražený. Jinak nám doma přibyla nová televize pro kocoury a to had v terárku už ho i očichali, ale maj respekt což je fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
18.5.12 12:27

Kačuli souhlas. Já nedělat od mala gymnastiku a později jogu, tak se zlomím už při pohledu na ně. No teď v těhu jsem ztracená s těma jejich polohama, dřív jsem se do nich zkoušela ze srandy dostat a to prostě nejde ani když pravidelně dělám jogu. :lol: A jinak na polohy je expert Wicca - britská. Na fotkách v 9ti týdnech, když jsme si ji dovezli. Spala asi 3 měsíce zásadně v té vyfocené poloze, na zádech, roztáhlé končetiny a všichni mi můžete.. :lol: Pak zjistila, že se tak nevyspí, protože když tak leží, tak na ni každý šišlá a hladí jí bříško, tak to vzdala, ale polohy má pořád luxusní. Akorát zadek jí nějak těžkne a nespolupracuje. :lol: Taky její tatínek váží cosi přes 10kg a to je to zdravý vitální kocour, jen jsem se trochu lekla, že na mě běží tygr, když jsme tam přijeli pro malou a on to mazlivý taťka kocour. :lol:

Sally je nádherná. Ta si nás taky vybrala nebo nám byla poslaná od těch nahoře, kdo ví.. měla jsem už domluvenou návštěvu jedné chovatelky s koťátkama, že si vybereme už a dáme zálohu. Mámu odvezli se žlučníkem do nemocnice a druhý den mi volala, že leží na pokoji s paní, která prodává 10ti měsíční ragdollu, protože se jí rozjela hodně silná alergie a do toho se jí objevila epilepsie a nemůže si kočičku nechat, že jí to způsobuje alergické záchvaty a tak (pořídila si kočku poprvé v životě jako celoživotní sen někdy v 50ti letech a ono tohle). Tak jsem došla do nemocnice, mrkla na fotky, zamilovala se a bylo jasno. Když ji pustili domů, tak jsme se na Sally šly s dcerou podívat a no jak já jsem humánní a trpělivá, tak to tam ve mně vřelo.. paní bydlela s pětiletou vnučkou a dcerou a už od dveří jsem viděla, jak ten malý smrad táhne Sallinku za ocas z domečku, pak v ložnici ji vytahovala zpod postele za ucho, za vousky.. být to dítě moje, tak je holka modrá od hlavy k patě a oni se tam všichni jen blbě hihňali. Zmlátit je všechny. Jsme si zrovna pronajali s přítelem byt a to jste měly vidět fofr, jakým jsem měla vymalováno, připravený obývák a ložnici.. za tři dny hotovo i s nábytkem a jelo se pro Sally. Měli ji od 12ti týdnů a tak jí s prominutím zkurvili psychiku, že jsem ji přes rok a půl dávala dohromady, aby přijala aspoň mně, Ondru a Sophii a s tou to bylo nejtěžší, protože Sally jak vidí dítě, tak se rozklepe a smrt v očích. :( Teď jsem s ní měla stresy kvůli zdraví (viz. kočka-divné zvratky), ale snad už bude dobře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
18.5.12 12:45

@Elata tak to měla Sally drsné dětství :hug: ale o to vděčnější je jistě teď.

No polohy… až budeš mít chvilku, projdi si fotky k diskuzi.. ty stojí za to :palec:
Hele, Wicca nemá ráda hlazení na bříšku? Můj Artík taky ne… :think: že by to patřilo k britkám :nevim:
A taťka říkáš 10kg…no, takové kočičáka jsem chtěla, ale Artík ač ho vykrmuji, asi to nebude Garfield.. :mrgreen: ale třeba ještě po kastraci… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
18.5.12 12:56
@AgatkaZ píše:
@Elata tak to měla Sally drsné dětství :hug: ale o to vděčnější je jistě teď.No polohy… až budeš mít chvilku, projdi si fotky k diskuzi.. ty stojí za to :palec:
Hele, Wicca nemá ráda hlazení na bříšku? Můj Artík taky ne… :think: že by to patřilo k britkám :nevim:
A taťka říkáš 10kg…no, takové kočičáka jsem chtěla, ale Artík ač ho vykrmuji, asi to nebude Garfield.. :mrgreen: ale třeba ještě po kastraci… :andel:

No vděčná Sally je, ale jen mě. Ostatní členy domácnosti včetně zbytku zvířat přijala spíš jako nutné zlo, ona je taková celá moje holčička. Jak se říká, my se hledaly až jsme se našly. :srdce: A kolik váží Artík? Podle metříku skoro 10 měsíců.. ex tchýně pořídila briťáka asi měsíc po nás a ten měl v roce 7kg. 8o :lol: :lol: Naše Wicca ani nevím, musím koupit baterii do kuchyňské váhy, jinak mám jen mechanickou a tu by mi rozsedla. :lol: Ona jako hlazení na bříšku ráda má, ale to musí udělat „piškotovinu“ (rodinně ujatý výraz podle kocoura Piškota, který sebou umí dokonale prásknout zničehonic na záda, vytasit břicho a nahodí takový výraz, že nejde ho nedrbat). Takže ona vždycky přijde, opře si zadek o moji nohu, zařve na mě, práskne sebou o zem a to pak jo, to se nechá drbat dlouho a ještě se nastavuje, ale musí si přijít sama. Jak si ji vezmu když nechce, tak s velice zoufalým výrazem hledá sebemenší skulinku k úniku jako bych ji chudinu zrovna hrozně týrala. :lol:

Jinak Sally teď vážila na kontrole u dr. 2,7kg, já myslela, že se vyvrátím. :( To váží ragdoll kocourci tak v půl roce max. a ona bude mít tři roky. :roll: :( No půjde na sterilizaci a pak už jí bude dobře. :)

Diskuzi si projedu zpětně určitě, jen až večer. Teď sedím a pracuju, akorát sem tam odskočím sem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
18.5.12 12:58

@Elata já Artíka vážím vždycky 4. jako na výročí :mrgreen: takže teď měl 4,20kg no, nic moc…no, ikdyž vypadá tlusťoučký (včera jsem sem dávala videa)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
18.5.12 13:20

Dovolila bych se k Vám vrtnout. Za 14 dnů budeme majiteli kočičky ragdollky. Slečna bude mít 12 týdnů a pořizujeme jí nějaké věcičky. No a mimo jiné řešíme škrabadlo. Jelikož to bude velká kočka jako její maminka a tatínek, tak moc boudiček a válců na škrabadle dlouho nevyužije, takže hlavně plošiny a pelíšky. A chtěla bych poprosit o radu, kde a jaké pořídit? Máme zatím vybrané toto. Bude to stačit?
škrabadlo
Díky moc ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
18.5.12 13:29

@ivulka ahoj :mavam: to co jsi si vyhlédla je pěkné, teď už jen jukni, jestli ho někde nemají levnější…
A pak nám sem dej fotky, uvítáme každé kočičí miminko :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
18.5.12 13:41

díky, mě se jedná o to, jestli jí to v dospělosti udrží. Jinak toto je moje miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
18.5.12 13:43

@ivulka Určitě bude stačit, jestli chceš můžeš se podívat i sem pro větší inspiraci http://aukro.cz/…g.php/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný