Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@AgatkaZ To ne, zas tak hlasitá není, ale prostě mňouká nebo tak divně vrčí, což jindy nedělá tak usilovně a furt. Konečně usnula, tak si odpočine:).
Já se nejprve lekla, jestli nemá něco s nohama, jak měla tuhle pozici:D
Holky sláva, tak máme výsledky krve Silea kvůli těm játrům a má je úplně ukázkové asi pomohlo držení všech vašich paciček. Na to jak je předtim měl šílené, doktorka kroutila hlavou. Přišli jsem jen na jeden důvod a to, že si asi vyhrabal z koše nějaké staré smradlavé, zkažené kostě nebo zeleninu. Tak maso vždy už frčí do kontejneru a sousedi divně čučej, že tam chodim pořád s malým pytlíkem. A zeleninu dávám do pytlíků a pak do koše ta tolik neláká, ale kdo by řekl, že budou kvůli tomu takové problémy? Za to teď je zhýčkanej na ty dietní granulky a pořád otravuje abych ho pustila do chodby kde je měl. Tamty moc nechce, tak jsem mu do nich přimýchala zbyteček těch dietní. Musí si zvykat tamty jsou docela drahé a navíc je už nepotřebuje ![]()
@Jája8 tak to je paráda!!!! Dieta a pacičky asi fakt pomohly ![]()
Já tedy koš mám ve skříňce pod dřezem, takže k němu nemůže,ale dávala jsme na to pozor i před Artíkem, moje neteř měla bišonka, vyhrabal jim kosti od kuřete z koše a umřel… takže ze strachu koš maskuju ![]()
@AgatkaZ No já ho chtěla taky dolinky, jenomže je malá a prostě se nevejde. No tak hold lítáme s pytlíkama do kontejneru, co bych pro ty naše zlatíčka neudělala ![]()
Náš Arthur má zcela jinou úchylku než jsou odpadkové koše…
NIČÍ SLUCHÁTKA K IPHONU
, a že nejsou zcela levné je jasné… dneska zničil 8. a to se dcera konečně naučila si je ihne dpo příchovu uklízet, ale dneska, stojí ráno u postele, NANDAVÁ SI JE a ten hajzlík po nich skočil… no samozřejmě je zničil
ani na zadek nedostal, protože si je moc dobře vědom, že to nesmí a byl okamžitě v trapu ![]()
Tchýňka má nerezový koš s tím nášlapným mechanismem, připadá mi celkem kočkovzdorný.
Ty kosti vadí hlavně proto, že tepelně upravené jsou křehké, štěpí se na ostré úlomky a můžou ucpat/protrhnout střevo.
Jájo, ahle hlavně že je prcek v pohodě, uf uf uf!
Hm tak to jsme s těmi sluchátky taky měli problém. Tom si je nikdy neuklízel a klukům se líbyli a já vždy měla co dělat abych Toma zklidnila, že si je má uklízet. Protože, když začne na prďolu Zrzana křiček, tak se chudák celý rozklepe a 2× už se i počůral. Asi má špatné zkušenosti od bývalých páníčků. Za to já naněj můžu řvát jak chci a jen se otočí a kouká co to vlastně chci ![]()
@Pipet No mě se strašně ulevilo, jen mi teď dělá problém aby jed zas tu hilsku, nechci aby zas zhubl, sice trochu přibral na tamtěch, ale má vyžlička ještě co přibrat. Tak jako odměnu si dal semnou včera trochu těstovinovýho salátu s troškou nivy a okurky. Trošku zobnula pak už něja do sebe nemohl dostat, ale seděl nad miskou a vždy zachvíli zas zobnul. Nechtěl to nechat klukům. Šmudla jeden.
@AgatkaZ píše:
Náš Arthur má zcela jinou úchylku než jsou odpadkové koše…NIČÍ SLUCHÁTKA K IPHONU, a že nejsou zcela levné je jasné… dneska zničil 8. a to se dcera konečně naučila si je ihne dpo příchovu uklízet, ale dneska, stojí ráno u postele, NANDAVÁ SI JE a ten hajzlík po nich skočil… no samozřejmě je zničil
![]()
ani na zadek nedostal, protože si je moc dobře vědom, že to nesmí a byl okamžitě v trapu
Aguš,
sorry, ale musím se fakt smát
Artík je teda číslo, to se musí nechat ![]()
@KačuliKačka a pěkně drahé číslo, jedny sluchátka přijdou na 1190Kč ![]()
Teď přišla Barča domů a kouká na něj a říká, „ty, ty mi vůbec nelez na oči, spolu jsme skončili a ke mě do pokoje už ani nepáchneš“
a chudák Artík jen mňoukal, jako by se omlouval,ale mňoukal během celého jejího proslovu ![]()
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka a pěkně drahé číslo, jedny sluchátka přijdou na 1190KčTeď přišla Barča domů a kouká na něj a říká, „ty, ty mi vůbec nelez na oči, spolu jsme skončili a ke mě do pokoje už ani nepáchneš“
a chudák Artík jen mňoukal, jako by se omlouval,ale mňoukal během celého jejího proslovu
se dceři nedivím, ani tobě, jako sežrat osmery sluchátka za 1200,– to je fakt mazec ![]()
Ale vidíš, že se chudáček omlouval… ![]()
@KačuliKačka no,ale teď mu jinak než „ty svině chlupatá“ neřekne ![]()
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka no,ale teď mu jinak než „ty svině chlupatá“ neřekne
No to ji chápu, já Charliemu taky pořád za něco nadávám ![]()