Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
12.8.13 19:11
@blegmola píše:
jj, mám asi 5 druhů a dávám každý den jiný. ale ted nedám nic, dokud nesežere granule :)

tak, tak :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
12.8.13 19:15
@blegmola píše:
Holki tak micku hlad donutil a už se pustila do granulý :potlesk: tak ted už je snad žrát bude, kapsičku jí dám až ráno, at si pěkně spapá granulky

kapsičku dejte nejdříve v pátek, ať si nejdříve zvykne pořádně na ty granule, nebo jí pak bude zase trvat, než je bude chtít jíst. Jsou to mlsouni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
12.8.13 19:15
@janikhlavik píše:
tak, tak :pankac: :pankac:

ale vzala si těch granulý tak 6 ale aspon něco. ale furt chodí do kuchyně čmuchá. my máme škrabadlo taky u okna aby viděla a moc se jí líbý chytat mouchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
12.8.13 19:16
@janikhlavik píše:
kapsičku dejte nejdříve v pátek, ať si nejdříve zvykne pořádně na ty granule, nebo jí pak bude zase trvat, než je bude chtít jíst. Jsou to mlsouni :lol:

děkuju za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
12.8.13 19:18
@blegmola píše:
ale vzala si těch granulý tak 6 ale aspon něco. ale furt chodí do kuchyně čmuchá. my máme škrabadlo taky u okna aby viděla a moc se jí líbý chytat mouchy.

jj Jonáš taky chytá mouchy a v pátek chytnul vosáka a než jsem stihla zareagovat, tak dostal žihadlo. Měla jsem strach aby mu to nenapuchlo, tak jsem ho hlídala. Asi za hodinku se vyzvracel, pak usnul a odpoledne už byl zase fit a lovil mouchy dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
12.8.13 19:20
@janikhlavik píše:
jj Jonáš taky chytá mouchy a v pátek chytnul vosáka a než jsem stihla zareagovat, tak dostal žihadlo. Měla jsem strach aby mu to nenapuchlo, tak jsem ho hlídala. Asi za hodinku se vyzvracel, pak usnul a odpoledne už byl zase fit a lovil mouchy dál :mrgreen:

mamka mi volala že jí kocour přinesl domů živou myš a pustil jí v obýváku :mrgreen: takže byl odchyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
12.8.13 19:21

Holky já jsem si objednala, ten kočkolit zverlit. Snad budu spokojená, mám dvě kočky a kupovali jsme na chodbu z Lidlu, to už se nedalo vydržet. Strašně to smrdělo. Doma máme gelový, tak je to lepší. Nemáte s tím některá zkušenosti. Ještě máme problém s tím, že naše kočky všechno počůrají, kde co leží a někdy se vyčůrají pod záchod. Už si s tím fakt nevíme rady.

• Citovat
  • Upravit
487
12.8.13 19:22
@blegmola píše:
mamka mi volala že jí kocour přinesl domů živou myš a pustil jí v obýváku :mrgreen: takže byl odchyt

to musela mít maminka radost :mrgreen: za tak krásný dáreček :hug: Jsou to prostě zlatíčka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
12.8.13 19:27
@janikhlavik píše:
to musela mít maminka radost :mrgreen: za tak krásný dáreček :hug: Jsou to prostě zlatíčka :P

jo prej byla rodinná konverzace a na jednou přišel kocour a zaběhl ke skříni a něco začle pištět, a ona to myš. tak lovili myš po obýváku :mrgreen: jsem to mamce říkala že se jí mikeš přišel pochlubit z ůlovkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
12.8.13 19:48

@blegmola úplně se vidím, jak chytám myš v obyváku a lezu po čtyřech a čučím pod sedačku :mrgreen: Ještě, že tady má Jonáš ty myšky pouze plyšové a nikam nevlezou a ven na živou ho nepustím :mrgreen: by mě pak nemohl do postele :cert: a že tam spinká rád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
12.8.13 20:04
@janikhlavik píše:
@blegmola úplně se vidím, jak chytám myš v obyváku a lezu po čtyřech a čučím pod sedačku :mrgreen: Ještě, že tady má Jonáš ty myšky pouze plyšové a nikam nevlezou a ven na živou ho nepustím :mrgreen: by mě pak nemohl do postele :cert: a že tam spinká rád :mrgreen:

já to vidím živě u našich :mrgreen: a řvu smíchy. my máme taky plyšové myšky a ven Micka na ně nepůjde, bude pouze bytová a večer chodí spát taky s náma :P jak jeden zaleze tak jde taky a vrní nám tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
12.8.13 20:18

@Werna klikni na ten můj třeba a postupuj podle pokynů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
12.8.13 23:06

@smoulinka71 Je fakt, že poslední dobou se písek z Lídlu hodně zhoršil. Taky mám dvě kočky a i kyž vybírám denně, tak už to třetí den smrdí. Takže komplet výměna a umýt wc. Dřív to stačilo tak za osm dní komplet vyčistit. Holky tady zverlit hodně chválí, takže taky přemýšlím, že do něj půjdu. Teď jsem koupila kočkolit z Rossmanna, tak uvidíme jak dlouho to vydrží. Je hrubší a dělá pěkný hroudy. Kočky většinou čůrají mimo wc když mají nějaký problém, buď zdravotní nebo psychický, nemaj rády žádný změny. Takže dávají třeba najevo, že se jim něco nelíbí. A je to boj na dlouhou dobu. Mě to kocour dělá, když má trable z močákem, ale občas to udělá i jen tak. Zatím jsem nepřišla proč to dělá i když nemá zdravotní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
13.8.13 07:39

Mny máme krystalickou podestýlku s vůní pomeranče anic není cítit. jednou za týden celý záchudek vymeju a nasypu novou podestýlku a Micce se v tom moc líbý, hrabe jak blázen :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
13.8.13 12:39

Ahojky. Holky, znáte taky ten Box4pet? Kdyžtak odkaz www.box4pet.cz. Koukala jsem se na videa a vypadá to celkem lákavě a asi to čičině objednám na vánoce. Konkrétně se jedná o krabici pro kočky a psy, ve které naleznete různé hračky pro kočičky, krmivo pro kočičky a taky 2 časopisy pro lidi (samozřejmě o kočkách nebo psech). Cena je 299,–Kč, poštovné (dopravné) 49,–Kč po celé ČR… Nevím, nevím asi to kočce fakt objednám :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný