Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mišička63 píše:
http://www.kamir.cz/…kocky-siesta
to je přesně ona
![]()
Já bych radši ten strom co má @janilhlavik
ale ta sít k tomu, jako že strom někde uříznout a sít koupit
@Mišička63 píše:
@blegmola Třeba když jí poprosíme tak nám ho udělá.![]()
[/c
@Mišička63 píše:
@blegmola Třeba když jí poprosíme tak nám ho udělá.![]()
můžem to zkusit
![]()
![]()
![]()
@blegmola píše:
já jsem si micku vzala když jí bylo 8 týdnů, kamarád je nabízel tak jsem si jí vzala. a taky to dělá, že je zalezlá pod postelí pak jdeš okolo takl skáče na nohy, ale nekouše. ale ze začátku jsme byli všichni poškrabaný, hlavně děti měli nohy, děti seděli na gauči a koukali na pohádku a jak hejbali z nohama tak je poškrábala, ale ted už to nedělá. ted zrovna chodí kolem misky co má na jídlo a má tam jen ty granule zatím si je nevzala tak snad jí hlad donutí
Teď jsem se právě ponaučila a brala jsem si Jonáška od chovatelky ve dvanácti týdnech. Ono taky záleží jakou má kočička povahu. Někdy to jsou mírná zlatíčka a je jedno kdy jdou od mámy a jindy to jsou poděsové a jdou od mámy tak jak mají. Je to i v povaze. S granulkama doporučuji vydržet a nedat nic jiného i když bude prosit a smutně koukat. Já jsem vydržela a žere ![]()
@janikhlavik píše:
Teď jsem se právě ponaučila a brala jsem si Jonáška od chovatelky ve dvanácti týdnech. Ono taky záleží jakou má kočička povahu. Někdy to jsou mírná zlatíčka a je jedno kdy jdou od mámy a jindy to jsou poděsové a jdou od mámy tak jak mají. Je to i v povaze. S granulkama doporučuji vydržet a nedat nic jiného i když bude prosit a smutně koukat. Já jsem vydržela a žere
jo nic nedostane, ted zase zalezla a chrápe, ale hlad bude hlad. a ted ještě ten strom
jak na to?
@Mišička63 píše:
@blegmola Takhle![]()
@janikhlavik Prosíím,prosííím
@Mišička63 píše:
Uplně stejně jak píšeš to dělá Mates a já nevím jak ho to odnaučit. Když ho plácnu novinama tak po nich skočí a roztrhá je.Nejhorší je že jde i po klukách.
Tu naší jsme to neodnaučili, prostě to nešlo a čím byla starší, tím to bylo horší…Byla to nerudná bába
Pak měla problémy s čůráním a na veterině doporučily kastraci a při ní našly že má rakovinu a nádory na vnitřnostech. Měla jsem jí doma asi pak ještě čtvrt roku, ale měla bolesti a byla zákeřná ještě víc, asi z toho jak jí to bolelo. Musela jsem jí nechat uspat a zařekla jsem se, že už žádnou kočku nechci, že to jsou prevíti
Pořídila jsem si Nelinku- yorkšírku a tu mám už deset let a pořád jsem po kočičkách koukala až jsem objevila Ragdoll a bylo to jasné
Po návštěvě chovatelky souhlasil i partner, který měl z té předchozí zkušenosti z koček strach a tak máme Jonáška doma. Doufám, že ho to prdloušování přejde a bude to mazel jako doteď ![]()
@janikhlavik píše:
Tu naší jsme to neodnaučili, prostě to nešlo a čím byla starší, tím to bylo horší…Byla to nerudná bábaPak měla problémy s čůráním a na veterině doporučily kastraci a při ní našly že má rakovinu a nádory na vnitřnostech. Měla jsem jí doma asi pak ještě čtvrt roku, ale měla bolesti a byla zákeřná ještě víc, asi z toho jak jí to bolelo. Musela jsem jí nechat uspat a zařekla jsem se, že už žádnou kočku nechci, že to jsou prevíti
Pořídila jsem si Nelinku- yorkšírku a tu mám už deset let a pořád jsem po kočičkách koukala až jsem objevila Ragdoll a bylo to jasné
Po návštěvě chovatelky souhlasil i partner, který měl z té předchozí zkušenosti z koček strach a tak máme Jonáška doma. Doufám, že ho to prdloušování přejde a bude to mazel jako doteď
Radgoll? to jsou dlouhosrsté kočky?
@janikhlavik Stačí když ho hladí někdo, tak chviličku drží a potom zaůtočí.