Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12748
12.8.13 10:20
@Mišička63 píše:
@blegmola Tak jí nechej to co jí zachutná první :nevim:

určitě ano :) nasypala jsem jí tu anku a vedlě má Hills a co začne jíst první tak jí nechám. ted spí tak až se vzbudí tak bude mít hlad, paní ve zvěru mi řekla at vydržím jí nic jiného jí do večera nedát že bude mít hlad tak že je prej sní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
12.8.13 10:46

@blegmola Uvidíš že si vybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
12.8.13 10:51
@Mišička63 píše:
@blegmola Uvidíš že si vybere.

doufám že ano :) a máš doma pro Matesa kočičí strom? moc se mi to líbý a dá se to koupit a nebo je lepší si ho sama vyrobit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
12.8.13 10:58

@blegmola Koupit se to dá, má jen takové nízké škrabadlo. Něco mu taky chceme koupit, ale nevím jestli tam bude chodit.Na to škrabadlo se moc nehrne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
12.8.13 10:59
@Mišička63 píše:
@blegmola Koupit se to dá, má jen takové nízké škrabadlo. Něco mu taky chceme koupit, ale nevím jestli tam bude chodit.Na to škrabadlo se moc nehrne.

u nás taky moc ne, jen když si k tomu škrábadlu sednu a škrabu jí tam prstama tak škrabe taky, ale jinak ne.ale ty stromy jsou ůžasný, ale neuvádí u toho cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
12.8.13 11:47

Holky mě se dneska tak nic nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
12.8.13 11:48
@Mišička63 píše:
Holky mě se dneska tak nic nechce.

já nic nedělám, děti si tu hrajou, zakopávaj o hračky, to zas bude manžel nadávat až příjde z práce :roll: už ho slyším ještě ani pořádně neodevře dvěře a už bude hlásit Tady je ale bordel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
12.8.13 11:57

@blegmola Mates tu skáče po děckách a kouše je do noh. :think: Jak tomu mám zabránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
12.8.13 11:58
@Mišička63 píše:
@blegmola Mates tu skáče po děckách a kouše je do noh. :think: Jak tomu mám zabránit.

plácnout ho třeba novinama a pokaždý když to udělá, on si pak dá pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
12.8.13 11:59

A ještě mu říct že nesmí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
12.8.13 12:31

@blegmola Moje kočka sotva uvidí noviny a hned prchá se schovat. :lol: Ne, že bych ji nějak bila, ale ona nemá vůbec ráda ten zvuk těch novin. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
12.8.13 12:33

Holky, taky Vaše kočky naříkají, když někde nesmí nebo tak?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
12.8.13 12:44
@Ani123 píše:
Holky, taky Vaše kočky naříkají, když někde nesmí nebo tak?? :mrgreen:

ta moje je v klidu, má přístup po celém bytě. uatím žádný zákaz nedostala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
12.8.13 13:03

Holky dělají to Vaše koťátka taky? V klidu si leží, pak, jak když do něj střelí. vylítne jak blázen, mňaukne u toho, běží do jiné místnosti, pak zase zpátky, vyskočí na gauč a čučí, tak vyděšeně, pak zas běží někam jinam a uklidní se až za chvilku. Vypadá to, jak když něco honí, ale nic tam není. Dělá to většinou večer a vypadá u toho jak když mu prdne v kouli :roll: To se mu klidíme z cesty 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
12.8.13 13:05
@janikhlavik píše:
Holky dělají to Vaše koťátka taky? V klidu si leží, pak, jak když do něj střelí. vylítne jak blázen, mňaukne u toho, běží do jiné místnosti, pak zase zpátky, vyskočí na gauč a čučí, tak vyděšeně, pak zas běží někam jinam a uklidní se až za chvilku. Vypadá to, jak když něco honí, ale nic tam není. Dělá to většinou večer a vypadá u toho jak když mu prdne v kouli :roll: To se mu klidíme z cesty 8o
:mrgreen: jako naše Micka. lítá z místnosti do místnosti, pak si na chvilku sedne a zas letí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný