Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
10.8.13 08:29

@Natyna Našla jsem ty kapky
http://www.vele-leciva.cz/…et-15ml.html
ale k dostání jen u veta, no… pomohly krásně. Ale je třeba to tam těm kočkám kapat, nevím, jestli se dají chytit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
10.8.13 12:29

Holky, pomůžete mi prosím s takovou maličkostí??? :think: :think:
Chci své číče objednat vzorek ZDARMA na www.jakkrmit.cz, ale vůbec nevím jestli se za to platí nějaké poštovné :nevim: před chvíli jsem jim psala mail, ale neobjednávali jste tam někdo taky vzorek, nebo co si o tom myslíte??? Děkuji… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
10.8.13 16:18
@Mišička63
@Mišička63 píše:
@blegmola Já tam filtrmám a mě nepomáhal.
Já ted normálně vyzkoušela stelivo z auflandu za 25kč 5kilo a vůbec to nesmrdí.
Mají vaši kočičáci zahrabaný hovínka? Mates je má na hoře na písku. :nevim:

ahoj kocouří bedýnku mám pod ventilačkou v chodbě, tak doufám, že zimu přežijeme :mrgreen: já zase kupuji písek v DMku nebo v Normě je bílej a super saje!!! Kája také nehrabe hovínka… :cert: hrabe všude okole jen né tam kde má!!! Za to Cid ten by se prohrabal až do Číny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
10.8.13 16:20

A nebo do bedýnky používám levandulové granulky jako pohlcovač pachů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
10.8.13 16:21
@KačuliKačka píše:
Kupuju fialový - extra jemný s vůní - sice to vynáší, ale jen před záchůdek, což zametu a hotovo ;-) Navíc se bobek i tekutina krásně obalí, ztuhne a dobře se to i čistí.
Jinak voňka je na druhé straně chodby, takže ne přímo v záchůdku ;-) Ti by mi pak asi dali najevo velmi rychle, že to teda nééé :lol:
Ted jsem nedávno koupila z nouze BritCare a už nikdy :think:NEžebrají, dostali by za ušiska, tohle nesnáším, takže do talíře nelezou, nekradou z talířů a když, tak Samík sedí na zemi a prosí packou jako pejsek :lol:
:pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
10.8.13 16:26
@KačuliKačka píše:
@blegmola tak přece bude druhé miminko??? :potlesk:Kupuju ve zverimexech, mají většinou k dispozici celou nabídku Zverlitů, máme tady i jeden malý a tam mají taky nabídku ;-) U nás jsou k dostání 6L balení, ten extra jemný +/- 85 Kč, s vůní +/- 100 Kč.
Záchůdky vymývám čas od času cilitem bang, vymyju, osuším a kočičáci už stojí frontu na ten čistý :lol:

tak tu frontu u wc jsem viděla i já včera doma :mrgreen: :mrgreen: dokonce se mi zdálo jak Kája přešlapuje nutností čurat a hecuje Cida at děláááá :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
10.8.13 17:59

@Ani123 A tam se dá obědnat vzorek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
10.8.13 18:29
@Liskynka píše:
A nebo do bedýnky používám levandulové granulky jako pohlcovač pachů…

a kde se daj ty levandulové granulky koupit? my jsem ted koupily nové stelivo s vůní pomeranče a levandule, takuvidíme jak bude vonět, dneska jsem i Micce koupily pelíšek v Globusu, zatím se jí tam nelíbý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
10.8.13 19:47

@blegmola Normálně to koupíš ve zvěráči. Já jsem to kdysi taky měla. Jmenuje se to myslím, že silikagelové stelivo, ale číča mi čůrala jinam, takže žádná sláva. Hlavně koťatům se to gelové stelivo nedoporučuje, dospělá kočka to už snese… A některé kočky tohle stelivo přímo milují, ale mou kočku tato radost zrovna nepotkala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
10.8.13 19:56

@Mišička63 Ano, jen tam musíš vyplnit takový formuláš (hmotnost kočky, věk, plemeno… atd. atd.), no a pak Ti tam vyskočí doporučení a pod tím máš „Objednat vzorek zdarma“ nebo já nevím jak to bylo. Teď jsem si všimla, že už vzorek nelze objednat. Pak mě zaujala ještě Purina One, ale to se asi taky platí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
10.8.13 21:13

Ani píšou tam že je zasílání vzorků dočasně pozastaveno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
11.8.13 07:04

@Pája 01 Já vím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.13 19:54

Ahojda holky.Mam otazecku co si myslite neni blbe poridit kotatko do domacnosti, kdyz mame dcerku 2 roky a druha dcerka se narodi za dva mesice? Bydlime ve Skotsku dva roky a mame tady par pratel, ale to je stejne malo.Tak jsem si myslela, ze by to bylo takove spestreni domava. Dekuji za jakoukoliv reakci. Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
11.8.13 20:00

@andulasarinka Já myslímže to vůbec nevadí. :nevim: :palec: Klidně si kotátko pořidte. :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
11.8.13 20:26

Holki kupujete někdo kočkám granule Anka? a za jakou cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný