Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
9.8.13 13:17
@Ani123 píše:
@janikhlavik Já ho kupuji normálně ve zverimexu, ale jde koupit i na internetu :) Cena za 10 litrů se pohybuje kolem těch 150-ti Kč. JÁ myju záchůdek obyčejnou horkopu vodou… A vážně lze octem záchůdek vymývat? Nebude to potom kočce smrdět? Kočky totiž ocet odpuzuje… :roll:

S tím octem jsem to někde četla, už nevím kde, ale raději to tedy zkoušet nebudu, když je to odpuzuje, tak aby mě tam potom vůbec chodil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.8.13 13:21
@KačuliKačka píše:
@blegmola tak přece bude druhé miminko??? :potlesk:Kupuju ve zverimexech, mají většinou k dispozici celou nabídku Zverlitů, máme tady i jeden malý a tam mají taky nabídku ;-) U nás jsou k dostání 6L balení, ten extra jemný +/- 85 Kč, s vůní +/- 100 Kč.
Záchůdky vymývám čas od času cilitem bang, vymyju, osuším a kočičáci už stojí frontu na ten čistý :lol:

Dnes jsem přemístila záchod z obyváku, kde ho měl kocourek zhruba týden, aby měl vše pohromadě než si u nás zvykne do komory a jak je to malá místnost bez oken, tak mě příjde, že když jdu kolem, tak cítím zápach :cert: Písek mu čistím tak třikrát denně a stejně je to cítit. Zkusím dnes koupit ten zverlit a uvidím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
9.8.13 14:00
@KačuliKačka píše:
@blegmola tak přece bude druhé miminko??? :potlesk:Kupuju ve zverimexech, mají většinou k dispozici celou nabídku Zverlitů, máme tady i jeden malý a tam mají taky nabídku ;-) U nás jsou k dostání 6L balení, ten extra jemný +/- 85 Kč, s vůní +/- 100 Kč.
Záchůdky vymývám čas od času cilitem bang, vymyju, osuším a kočičáci už stojí frontu na ten čistý :lol:

bude :mrgreen: na bazos.cz jsou krásný v nabídce za 300 kč to je cena za hubičku a jsou to malý tygříci krásný. vezmu si zas kočičku. domluvila jsem se s paní na konco srpna že si jí vezmu poněvadž za 14 dní jedem na dovču tak abych pak na ní měla čas. manžel o tom ještě neví, ale určitě nebude proti a Micka bude mít kamarádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.8.13 14:11

@blegmola
manžel o tom ještě neví, ale určitě nebude proti… to je dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
9.8.13 14:23
@KačuliKačka píše:
@blegmola
manžel o tom ještě neví, ale určitě nebude proti… to je dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

už jsme se nedávno dívali na inzeráty ale kotata byli moc drahý :nevim: ale dneska tam jsou v nabídce za 300 kč tak to je parádní cena.jen se chci zeptat bude holkám stačit jeden záchod? ta moje první je taky ještě kotě 3 měsíční a tahle druhá bude taky asi tak stará

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.8.13 14:40

@blegmola myslím, že jo, já měla pro 2 taky jeden záchůdek, až s třetím se kupovat další, at mají i soukromí a prostor a nemusí stát frontu :lol:

Já dnes svěřím kamarádce klíče a odjíždíme na týden na dovču, tak snad mě ty moje chlupaté příšerky pak nesežerou :)

Mějte krásný víkend a týden ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
9.8.13 14:41
@KačuliKačka píše:
@blegmola myslím, že jo, já měla pro 2 taky jeden záchůdek, až s třetím se kupovat další, at mají i soukromí a prostor a nemusí stát frontu :lol:

Já dnes svěřím kamarádce klíče a odjíždíme na týden na dovču, tak snad mě ty moje chlupaté příšerky pak nesežerou :)

přeji příjemnou dovolenou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.8.13 14:43
@KačuliKačka píše:

Užijte si krásnou dovolenou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.8.13 15:04

@blegmola @janikhlavik Díky, už jsem si vyčistila v práci stůl a tradááááá… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
9.8.13 15:35

Ahoj holky, mám dotaz. Máme doma na zahradě dvě cizí kočky a mají pravděpodobně svrab v uších. Musím s nimi na veterinu, ale nevíte někdo, kolik tak může vyjít jejich léčba???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.8.13 15:51

@Natyna Na svrab dostal kočičák nějaké kapky, už nepamatuju cenu, ale nebyly moc drahé… Nějaké stokoruny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
9.8.13 15:58
@Pipet píše:
@Natyna Na svrab dostal kočičák nějaké kapky, už nepamatuju cenu, ale nebyly moc drahé… Nějaké stokoruny…

Díky moc..já už to zjišťovala na veterině a vyjde to u dvou koček zhruba na 1200 kč :think: a hlavně jsem se dozvěděla, že je to přenosné na lidi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.8.13 16:18

Jaké dáváte koťatům vitamíny? Dáváte někdo B-komlpex? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
10.8.13 08:22

@Natyna Musíte určitě jít k veterináři, ale nevím na kolik vyjde léčba :think:
@janikhlavik Já jsem kotěti nedávala žádné vitaminy, to všechno musí spplňovat kvalitní krmivo, hlavně pro koťata… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
10.8.13 08:24

@Natyna Ještě existuje spot-on Stronghold, který léčí ušní svrab. Jde koupit jen u veta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný