Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
835
9.8.13 10:58

@janikhlavik Já kupuji zelený Zverlit, ten je asi nejlepší, dle mne. Pak jsou ještě různé barvy. Měli jsme i červený, ale ten byl voňavý, takže i více nám smrděl. Potom vím, že růžový je asi pro koťátka, ale prý se šílené vynáší ze záchodku… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.8.13 11:01
@Ani123 píše:
@janikhlavik Já kupuji zelený Zverlit, ten je asi nejlepší, dle mne. Pak jsou ještě různé barvy. Měli jsme i červený, ale ten byl voňavý, takže i více nám smrděl. Potom vím, že růžový je asi pro koťátka, ale prý se šílené vynáší ze záchodku… 8o

Děkuji, tak ho vyzkoušíme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
9.8.13 11:14

@janikhlavik Není zač :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.8.13 11:15

Kupuju fialový - extra jemný s vůní - sice to vynáší, ale jen před záchůdek, což zametu a hotovo ;-) Navíc se bobek i tekutina krásně obalí, ztuhne a dobře se to i čistí.
Jinak voňka je na druhé straně chodby, takže ne přímo v záchůdku ;-) Ti by mi pak asi dali najevo velmi rychle, že to teda nééé :lol:
Ted jsem nedávno koupila z nouze BritCare a už nikdy :think:

NEžebrají, dostali by za ušiska, tohle nesnáším, takže do talíře nelezou, nekradou z talířů a když, tak Samík sedí na zemi a prosí packou jako pejsek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
9.8.13 11:23

@KačuliKačka Naše kočka kdysi o žrádlo žebrala, a pořád žebrá, ale nic ji nikdy nedávám 8) Já to přímo nesnáším, ty vykoulené kočičí očiska, jenže co s tím nadělám??? :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.8.13 11:47

@Ani123 když žebrá, dostane do misky a hotovo ;-) I když je fakt, že třeba jogurt jí se mnou ten nejstarší, Samík, jen jogurt, ale ten má takové malinkaté privilegium jak ohledně věku, tak i proto, že je nemocný a já si fakt užívám každý den s ním.
Ale třeba synovi Samík klidně šlohne šunku z nehlídaného rohlíku a mně nee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.8.13 12:05
@Ani123 píše:
@janikhlavik Není zač :kytka:

jo a ještě otázečka :oops: ten zverlit se sežene normálně ve zverimexu, nebo někde objednáváte? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
9.8.13 12:06

Holki tak jsem si objednala další kotátko od britské modré kočky, na konci srpna si ji pojedu vyzvednout :potlesk: už se těším, Micka bude mít kamarádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.8.13 12:07

Taky máme Zverlit, buď zelený nebo červený, jaký zrovna mají. Když začne být cítit, je třeba vyměnit a vymýt celý záchodek.

Kupuju v jednom obchůdku s krmivy, mají i ve zverimexu u nás. Ale všude není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.8.13 12:13
@Pipet píše:
Taky máme Zverlit, buď zelený nebo červený, jaký zrovna mají. Když začne být cítit, je třeba vyměnit a vymýt celý záchodek.Kupuju v jednom obchůdku s krmivy, mají i ve zverimexu u nás. Ale všude není.

A čím vymýváte záchod? Používáte savo, nebo jsem někde četla ocet na odstranění zápachu. Co se vám osvědčilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
9.8.13 12:15
@janikhlavik píše:
A čím vymýváte záchod? Používáte savo, nebo jsem někde četla ocet na odstranění zápachu. Co se vám osvědčilo :think:

já tam dám trochu domestosu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.8.13 12:18
@blegmola píše:
já tam dám trochu domestosu ;)

děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
9.8.13 12:19
@janikhlavik píše:
děkuji :kytka:

a četla jsem že ve zvěrimwxu pordávaj přímo dezinfekní roztok do záchodu pro kočky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
9.8.13 12:25

@janikhlavik Já ho kupuji normálně ve zverimexu, ale jde koupit i na internetu :) Cena za 10 litrů se pohybuje kolem těch 150-ti Kč. JÁ myju záchůdek obyčejnou horkopu vodou… A vážně lze octem záchůdek vymývat? Nebude to potom kočce smrdět? Kočky totiž ocet odpuzuje… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.8.13 13:07

@blegmola tak přece bude druhé miminko??? :potlesk:

Kupuju ve zverimexech, mají většinou k dispozici celou nabídku Zverlitů, máme tady i jeden malý a tam mají taky nabídku ;-) U nás jsou k dostání 6L balení, ten extra jemný +/- 85 Kč, s vůní +/- 100 Kč.
Záchůdky vymývám čas od času cilitem bang, vymyju, osuším a kočičáci už stojí frontu na ten čistý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný