Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@janikhlavik Já kupuji zelený Zverlit, ten je asi nejlepší, dle mne. Pak jsou ještě různé barvy. Měli jsme i červený, ale ten byl voňavý, takže i více nám smrděl. Potom vím, že růžový je asi pro koťátka, ale prý se šílené vynáší ze záchodku… ![]()
@Ani123 píše:
@janikhlavik Já kupuji zelený Zverlit, ten je asi nejlepší, dle mne. Pak jsou ještě různé barvy. Měli jsme i červený, ale ten byl voňavý, takže i více nám smrděl. Potom vím, že růžový je asi pro koťátka, ale prý se šílené vynáší ze záchodku…
Děkuji, tak ho vyzkoušíme ![]()
Kupuju fialový - extra jemný s vůní - sice to vynáší, ale jen před záchůdek, což zametu a hotovo
Navíc se bobek i tekutina krásně obalí, ztuhne a dobře se to i čistí.
Jinak voňka je na druhé straně chodby, takže ne přímo v záchůdku
Ti by mi pak asi dali najevo velmi rychle, že to teda nééé ![]()
Ted jsem nedávno koupila z nouze BritCare a už nikdy ![]()
NEžebrají, dostali by za ušiska, tohle nesnáším, takže do talíře nelezou, nekradou z talířů a když, tak Samík sedí na zemi a prosí packou jako pejsek ![]()
@KačuliKačka Naše kočka kdysi o žrádlo žebrala, a pořád žebrá, ale nic ji nikdy nedávám
Já to přímo nesnáším, ty vykoulené kočičí očiska, jenže co s tím nadělám???
![]()
@Ani123 když žebrá, dostane do misky a hotovo
I když je fakt, že třeba jogurt jí se mnou ten nejstarší, Samík, jen jogurt, ale ten má takové malinkaté privilegium jak ohledně věku, tak i proto, že je nemocný a já si fakt užívám každý den s ním.
Ale třeba synovi Samík klidně šlohne šunku z nehlídaného rohlíku a mně nee ![]()
@Ani123 píše:
@janikhlavik Není zač
jo a ještě otázečka
ten zverlit se sežene normálně ve zverimexu, nebo někde objednáváte? Děkuji ![]()
Holki tak jsem si objednala další kotátko od britské modré kočky, na konci srpna si ji pojedu vyzvednout
už se těším, Micka bude mít kamarádku.
Taky máme Zverlit, buď zelený nebo červený, jaký zrovna mají. Když začne být cítit, je třeba vyměnit a vymýt celý záchodek.
Kupuju v jednom obchůdku s krmivy, mají i ve zverimexu u nás. Ale všude není.
@Pipet píše:
Taky máme Zverlit, buď zelený nebo červený, jaký zrovna mají. Když začne být cítit, je třeba vyměnit a vymýt celý záchodek.Kupuju v jednom obchůdku s krmivy, mají i ve zverimexu u nás. Ale všude není.
A čím vymýváte záchod? Používáte savo, nebo jsem někde četla ocet na odstranění zápachu. Co se vám osvědčilo ![]()
@janikhlavik píše:
A čím vymýváte záchod? Používáte savo, nebo jsem někde četla ocet na odstranění zápachu. Co se vám osvědčilo
já tam dám trochu domestosu ![]()
@janikhlavik píše:
děkuji
a četla jsem že ve zvěrimwxu pordávaj přímo dezinfekní roztok do záchodu pro kočky
@janikhlavik Já ho kupuji normálně ve zverimexu, ale jde koupit i na internetu
Cena za 10 litrů se pohybuje kolem těch 150-ti Kč. JÁ myju záchůdek obyčejnou horkopu vodou… A vážně lze octem záchůdek vymývat? Nebude to potom kočce smrdět? Kočky totiž ocet odpuzuje… ![]()
@blegmola tak přece bude druhé miminko??? ![]()
Kupuju ve zverimexech, mají většinou k dispozici celou nabídku Zverlitů, máme tady i jeden malý a tam mají taky nabídku
U nás jsou k dostání 6L balení, ten extra jemný +/- 85 Kč, s vůní +/- 100 Kč.
Záchůdky vymývám čas od času cilitem bang, vymyju, osuším a kočičáci už stojí frontu na ten čistý ![]()