Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@blegmola rozvažované 70Kč/kg. Ale připadá mi, že změnili recepturu nebo co, granulky jsou tmavší a úplně jinak voní, spíš smrdí… asi už je kupovat nebudu.
Ani kočičáci už je tak nebaští, dřív se po nich mohli utlouct a teď nic moc.
@Pipet píše:
@blegmola rozvažované 70Kč/kg. Ale připadá mi, že změnili recepturu nebo co, granulky jsou tmavší a úplně jinak voní, spíš smrdí… asi už je kupovat nebudu.
Ani kočičáci už je tak nebaští, dřív se po nich mohli utlouct a teď nic moc.
já tý mojí čičině už nevím co dát za tip aby ty granule žrala, už mám 3 druhy a stále je nechce, ale když byla ještě u majitělů tak prej žrala jaký zrovna měli. já jí je aspon míchám s kapsičkou na maso tak to sežere, ale samotný ne. kamarádka mi ted dala pár granulý Anka at je vyzkouším jestli jí budou chutnat tak uvidím, ale ta cena je hrozná ![]()
KamarádkA MI PORADILA AT SI DOJDU DO ZVĚRIMEXU VEZMU SI OD KAŽDÝ ZNAČKY JEN PÁR GRANULÝ A PODLE TOHO POZNÁM JAKÝ JÍ BUDOU CHUTNAT, JAK PÍČU MUŽ MÁM 3 DRUHY A NEŽERE TO
TAK NEVÍM CO S TÍM BUDU DĚLAT, TAK ZÍTRA VYRAZÍM A VEZMU PÁR JINÝCH GRANULÝ A SNAD KONEČNĚ USPĚJU ![]()
@blegmola píše:
KamarádkA MI PORADILA AT SI DOJDU DO ZVĚRIMEXU VEZMU SI OD KAŽDÝ ZNAČKY JEN PÁR GRANULÝ A PODLE TOHO POZNÁM JAKÝ JÍ BUDOU CHUTNAT, JAK PÍČU MUŽ MÁM 3 DRUHY A NEŽERE TOTAK NEVÍM CO S TÍM BUDU DĚLAT, TAK ZÍTRA VYRAZÍM A VEZMU PÁR JINÝCH GRANULÝ A SNAD KONEČNĚ USPĚJU
HOLIKI NAPSALA JSEM TAM SPROSTÉ SLOVO
OMLOUVÁM SE ![]()
@Mišička63 píše:
@blegmola![]()
![]()
To nevadí
![]()
Sem koukala panečku.
to já taky
nák jsem se přemáčkla, stane se ![]()
@Mišička63 píše:
@blegmola To se jako dává ve zveru jen pár granulí?
kamarádka mi říkala že jí paní ve zvěru dala od každýho druhu jen pár granulý aby je vyzkoušela jaký budou šmakovat její kočce, aby nemusela kupovat větší balení kdyby to nežrala a jedině granule Anka jí chutnaj. nasypala jsem je svojí koččce tak snad jí budou chutnat, ted už jíst nebude, ale uvidím zítra
@blegmola Klidně bch ti pár taky poslala.Do sáčku ado obálk. ![]()
@Mišička63 píše:
@blegmola Klidně bch ti pár taky poslala.Do sáčku ado obálk.
děkuju si hodná
počkám jestli je bude žrát a pak vyrazím pro jiný druh, taky zkusím toho více po malých dávkách, do města to mám autem 10 minut cesty.co bych pro ní neudělala ![]()
@Mišička63 píše:
@blegmola Jednu britskou
já mám mourovatou, fotku už jsem sem dávala a myslím žes to byla Ty co mi psala at jí sem dám. už je u nás měsíc a zvykla si pěkně a je hodná, čistotná. za 3 týdny jí pojedu pro kamarádku taky kotě 3 měsíční-kočka btirksá a kocour asi pouliční směs či co
ale kotata nádherný, tak snad nebude problém a zvyknou si na sebe když jsou takhle malý ![]()