Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@blegmola Takže budete mít dvě? Taky jsem ted zapřemýšlela nad druhou.Ted mi tu kouše ruku se asi poseru.
![]()
@Mišička63 píše:
@blegmola Takže budete mít dvě? Taky jsem ted zapřemýšlela nad druhou.Ted mi tu kouše ruku se asi poseru.![]()
![]()
![]()
mě dneska drápla do krve, pěkně to štípe
, jj dvě, kočky kotata. doufám že si na sebe zvyknou a bude to v pořádku. 1 manžel,2 děti,2 suchozemské želvy a 2 kotata ![]()
@Mišička63 píše:
@blegmola
a co dáváš kočce na přilepšenou? my jí koupili kočičí salámek, filátko, tak si mlaskala
@Mišička63 píše:
JEDINÝ CO SNÍ JSOU TAKOVÝ TYČINKY V kAUFU JE MAJÍ
tak micka má spoustu těch masových kapsiček, a ten salám, filátko občas jí dám i kuřecí masíčko, a ještě ty granule aby začla žrát a budu spokojená, denska jsem jí vážila a má 1,17 kg, je to málo nebo akorát na 3 měsíční kočičku? ![]()
@Mišička63 píše:
@blegmola NÁŠ mATES MĚL TAKY TAK NĚJAK. Má tak akorát.
tak to jsem ráda, právě jak jsem byla u tý mojí kamarádky tak ta má kotě kocoura narozený 7 června a koukala jsem jak blázen, že je jednou tak velkej jak moje micka a těžkej. ted už micka zalezla koukám že je tu náký klid a nic nešustí
manžel už leí v posteli tak mu zahřívá nohy určitě ![]()
@blegmola Joo Mates už je velký jak dospělá obyčejná kočka. Britský kočky sou velký.
![]()
@Mišička63 píše:
@blegmola Joo Mates už je velký jak dospělá obyčejná kočka. Britský kočky sou velký.![]()
britský jsou nádherný
ale kotátka jsou poměrně drahý
@Mišička63 píše:
@blegmola on je Mmates bez papírák.
to nevadí
mě se tyto kočky moc líbý, ale ta cena už ne
ale mamka má taky kotě od britský modrý a nákýho pouličního kocoura a jmenuje se mikeš, ale je taky nádhernej. a pěkně vyrostl, tec tu hledám tu váhu a zatím nic, musím hledat dál
@Mišička63 píše:
@blegmola Jakou váhu? Britky mají až 12 kilo.
myslím tu mojí
už jsem něco našla, má tak akorát jak si napsala
tak půjdu spát, ráno v půl šestý bude budíček jako každý den, to se micka hlásí o jídlo ![]()