Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky jak to děláte na vánoce a co stromek? Už vidím jak Mates po něm poleze. ![]()
@Mišička63 Tak moje kočka na stromek neleze. Jen pod ním spí a někdy si zaškrábe ![]()
@Ani123 božííí fotky, koukám, že jsi podobně „postižená“ a máš mraky fotek miláčka ve všech možných pózách ![]()
@Mišička63 taky jsem měla hrůzu, u nás Lota s Charliem dlabou na stromek, nejstarší Samík obírá baňky (mám pro sichr plastové) a lítá s nimi po bytě, i v létě se sem tam stane, že odkudsi se na mě vykutálí bańka, v zimě třeba plastové velikonoční vajíčko schované na horší časy asi či co
![]()
Holki a jak to děláte v zimě když se nemůže tolik větrat s kočiččím wc, dáváte třeba pachové filtry? aby nebyl tolik cítit ![]()
@blegmola Já tam filtrmám a mě nepomáhal.
Já ted normálně vyzkoušela stelivo z auflandu za 25kč 5kilo a vůbec to nesmrdí.
Mají vaši kočičáci zahrabaný hovínka? Mates je má na hoře na písku. ![]()
@Mišička63 píše:
@blegmola Já tam filtrmám a mě nepomáhal.
Já ted normálně vyzkoušela stelivo z auflandu za 25kč 5kilo a vůbec to nesmrdí.
Mají vaši kočičáci zahrabaný hovínka? Mates je má na hoře na písku.
ta moje si vyhrabe díru až na dno a tam se vykadí a pak to zahrabe, takže lopatičkou to musím celý prohrabat. začíná být pěkně cítit tak mám strach v zimě aby to tu nesmrdělo. já to hned hovínka vyhazuju a jednou týdně záchudek vymeju a dám čisté stelivo
@blegmola u nás větráme i v zimě na ventilačky, ale teda nepřijde mi, že by to víc smrdělo
Je fakt, že teď mám jeden nový „kakáč“ i s filtrem, a ten starý bude v brzké době taky nahrazen novým, at jsou oba stejné a hezké i s dvířkama
Babi měla stelivo z kaufu a smrdělo jí půl bytu
my máme už léta Zverlit a neměnila bych. Občas tam chodí čůrat i králík, když lítá.
Ale je fakt, že mám v chodbě, kde jsou záchůdky, takovou tu časově nastavitelnou „voňku“ aby to i přes mou péči a čištění bylo i provoněné.
A u nás nezahrabává bobky jen nejstarší Sam, ten udělá bobek a hrabe úúúplně jinde ![]()
Taky vaše kočičky žebrají o vaše jídlo? Máme kocourka už týden doma, je to hrozný mazel a miláček
, ale co mě hrozně vadí, že žebrá jídlo
Když dám dětem něco dobrého do misky a labužírují si u pohádky na sedačce, tak kocourek vleze k nim a jí jim to z misky
. Dělá to pořád. Vezmu ho, sundám ho a řeknu, že to nesmí, ale jen se otočím a zase žebrá a ujídá
Jak ho to mám odnaučit
Dělá to od samého začátku, zřejmě se to naučil u chovatelky, protože, ta ho řádně vymazlila, za což jsem jí vděčná, protože je strašně hodný, ale to žebrání mě štve
. Dostává dostatek jídla a dobrůtek, ale lidské jídlo mu asi voní víc
@KačuliKačka píše:
@blegmola u nás větráme i v zimě na ventilačky, ale teda nepřijde mi, že by to víc smrděloJe fakt, že teď mám jeden nový „kakáč“ i s filtrem, a ten starý bude v brzké době taky nahrazen novým, at jsou oba stejné a hezké i s dvířkama
Babi měla stelivo z kaufu a smrdělo jí půl bytu
my máme už léta Zverlit a neměnila bych. Občas tam chodí čůrat i králík, když lítá.
Ale je fakt, že mám v chodbě, kde jsou záchůdky, takovou tu časově nastavitelnou „voňku“ aby to i přes mou péči a čištění bylo i provoněné.A u nás nezahrabává bobky jen nejstarší Sam, ten udělá bobek a hrabe úúúplně jinde
Koukala jsem na to stelivo zverlit a je jich více druhů. Jakou barvu zverlitu používáte? Teď máme stelivo Brit care, nemáte porovnání s tímto a tím zverlitem? Brit care je hodně jemný a kocourek ho vynáší ven ze záchůdku. Mám tam sice danou předložku a ta něco zachytí, ale stejně musím často kolem zametat ![]()
@KačuliKačka
Ano, Zverlit je nenahraditelný
Kupujeme vždy 10 litrů a vydrží nám to dlouho. Pak to už samozřejmě začíná smrdět, ale to asi každé stelivo. Navíc děla skvělé hrudky. Používáme zelený, s tím jsem spokojená. A žádné voňavky do WC nekupujeme, moje kočka je nesnáší
Za Zverlit - palec nahoru ![]()