Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@zakelka,s píše:
Chtěla jsem se vás tady zeptat, dneska jsme si přinesli domů koťátko, bylo zvyklé venku, ale my ho chceme mít zatím jen doma, pořídili jsme kočičí záchod, ale problém je, že malí syn(17 měsíců)pořád k tomu chodí a chce se v tom hrabat, nevím kam to dát, aby k tomu nemohl.Na jakých místech to máte? A za jakou dobu se to kočky naučili tam chodit? Díky za rady
já ho mám v rohu místnosti a micka byla naučená od kočky takže nebyl problém. máme jí 14 dní a jak jsem jí přinesla domů tak jsem jí ukázala kde má záchod a nebyl problém a hned tam začla chodit
@zakelka,Tak to je těžké, jinak nádherná
.Já mám kocoura Golfiho, ale stejně mu říkám číčuryn
,a Chelsei, a té říkám Kikino nebo Přadlena
, podle toho jestli zlobí, nebo vrní jak motorová pila
Do průkazu si něco flákni, a pak uvidíš co ti skočí na jazyk ![]()
@dada1511 píše: @zakelka,Tak to je těžké, jinak nádherná.Já mám kocoura Golfiho, ale stejně mu říkám číčuryn
,a Chelsei, a té říkám Kikino nebo Přadlena
, podle toho jestli zlobí, nebo vrní jak motorová pila
Do průkazu si něco flákni, a pak uvidíš co ti skočí na jazyk
tak dcera vymyslela „Maylí“,nebo Mayla, tak uvidíme jestli to tak zůstane ![]()
@zakelka,s Tak jí to dovol, Golfiho taky vymyslela dcera
,a stejně je to Golfi jen občas
jí to udělá ohromnou radost
To je podle pohádek na které koukají ![]()
@zakelka,s mám dva kryté záchůdky, takže děti se tam nedostanou (kamarádek děti, už mám velkého syna). Naše Lotka přišla z venku, ale je až úzkostně čistotná sama od sebe. Charlieho jsme si vzali ze zahrady a naučil se hned čůrat do písku ![]()
Jinak máme Samíka - vlastní jméno Samson - říkáme mu Mumánek, Mumu, nebo mu říkám „lásko moje chlupatá“ ![]()
Lotka - jménem Charlotte - je Lotynka, Otýsek nebo Babuška ![]()
A vlastním jménem Charlie - je pupík, fufík, miminko nebo „láska moje ušatá“ ![]()
Takže i když dáš kočičce jméno, stejně si najdete nějakou zdrobnělinku či náhradu jména, která bude přímo pasovat na kočičku v tu danou chvíli ![]()
Holky tak moc děkuji za rady ohledně nožky malýho.
Dali mu tam jakousi smradlavou mast a zavázali mu to a dneska už to má úplně v cajku. ![]()
Holky taky na vás vaše číííče útočí? Nám Mates skáče po nohách a zakousává se, to teda bolí jako prase. Když je vedle mě tak se mi zakousne do ruky a jakoby mi chtěl vytrhnout kus masa. ![]()
@Mišička63 nee… občas se pereme, a to pak koušel jen trošku, jakoby si mě přidrží a pak packama kope, ale bez drápků. Asi byh mu to zatrhla, zabavila ho hračkou a pokud nezabere, potrestala ho.
A je fajn, že je malý už ok ![]()
@KačuliKačka Mates teda u toho i drápe mám ruku celou dokousanou a doškrabanou. Jak ho mám potrestat?
Asi ho postavím do kouta. ![]()
@Mišička63 CHarlie ode mně dostává rukou na zadek a vytřepat za kůži za krkem, když je už moc agresivní na Lotu, občas na ni útočí a to pak následuje výprask. On už ví a jeho ataků ubývá.
@KačuliKačka Ted mi zyatl dráp do prstu a hopl na malýho na nohy a zakousl se.
![]()
@Mišička63 píše:
@KačuliKačka Ted mi zyatl dráp do prstu a hopl na malýho na nohy a zakousl se.![]()
Tak za to by mel vyprask jak vino ![]()
@Mišička63 píše:
@KačuliKačka Ted mi zyatl dráp do prstu a hopl na malýho na nohy a zakousl se.![]()
Tak za to by mel vyprask jak vino ![]()
Nasla som vasu diskusiu a ja mam 3 macky…no bitka v ziadnom pripade! macka nie je pes, ona nevie co robi zle! tym u vas strati doveru a bude sa vas bat
… nehovoriac o tom ze jej mozete sposobit ujmu…ak je taka „neskrotna“,ked spravi nieco nespravne, skrinut po nej a treba sa s nou castejsie hrat a venovat sa jej ![]()