Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@nepřihlášená anonymka píše:
@siamka7 No vidíš, ty naše jsou líné utéct i před autem…Už byly prostě zvyklé, klidně si ležely pod autem, nebo si sedly do cesty, kudy jsme chtěli vyjíždět, a pokud je někdo nezahnal, vůbec to s nimi nehnulo
Přitom jiných aut se bojí, přes silnici si dávají pozor… Ale u nás na dvoře se prostě nebojí, nejspíš proto, že do včerejška žádnou negativní zkušenost neměly - vždycky jsme je včas zahnali nebo odnesli. Už i já se dívám po jiném koťátku, ať není Filípek sám, a ať mi to alespoň trochu vynahradí… Ale jsem z toho, co se stalo, úplně hotová
vůbe cse ti nedivím že jsi smutná, já bych se zbláznila
bohužel, už se stalo, musíš to překonat ![]()
@Liskynka píše:
nooo super je v pořádku!!!![]()
děkuji za optání
tak to jsem ráda ![]()
@blegmola píše:
Holki jak vám jí kočičky v tomhle horku? moje málo
málo taky ![]()
@siamka7 píše:
málo taky
ráno si dá trochu kapsičku smíchanou s granulkama a pak až trochu navečer, hodně pije tak jí měním často vodu
@blegmola píše:
ráno si dá trochu kapsičku smíchanou s granulkama a pak až trochu navečer, hodně pije tak jí měním často vodu
jo, to je normální, prostě nemají takový hlad ![]()
Jaké krmivo kupujete, nebo jste kupovaly pro koťátka. Chci nějaké kvalitní granule a kapsičky. Koukala jsem na Ontario a Brit care. Která značka je lepší. Co vašim koťátkům nejvíce chutná ![]()
Naše kotě teda nesežere jen to co mu nedám, horko nehorko. A kocour jí jak vždycky.
@blegmola píše:
Holki jak vám jí kočičky v tomhle horku? moje málo
taky málo, frfňají, vytahují maso z misek po kuchyni
večer ale dostali syrová jatýrka a to se vymetlo raz dva ![]()
Ale božátka moje, leží na dlažbě, ani hýbat se jim nechce. Dnes se ochladilo, tak doma děláme průvan, at je jim líp. Syn je doma, tak jim otevře okno se sítí, takže si myslím, že dnes budou vegetit tam ![]()
Anonymní,
to mě mrzí, ale chápu, že po ní teskníš, nám tak zemřel kocourek na ledviny ve stáří a stejně jsme týden brečeli jak malí… dnes již tři roky máme za něj dalšího lumpíka a ten je taky moje „miminko“
taky mám tři, ale teda čistě bytové ![]()
@janikhlavik Náš Mates když jsme si ho přivezli byl zvyklý na Wiskas. Začala jsem mu ale dávat Hills. Kapsičky ale střídáme.
@Mišička63 píše:
@KačuliKačka Jaký ty játra dáváš?
kuřecí… milují je ![]()
@KačuliKačka Dáváš jen tak nebo s rýží? Asi vytáhnu z mrazáku.
Jáje miluju na cibulce s kmínem a chlebem. Mám hubu plnou slin jakou mám na ně chut. ![]()
@Mišička63 píše:
@KačuliKačka Dáváš jen tak nebo s rýží? Asi vytáhnu z mrazáku.
Jáje miluju na cibulce s kmínem a chlebem. Mám hubu plnou slin jakou mám na ně chut.
Pro nás na cibulce s rýží, kocouři dostávají syrovou do misek
Obávám se, že rýží by pohrdli ![]()
@KačuliKačka Náš kocour pohrdl těmi játry
,mě tím naprosto odrovnal
jsem si mylela jak mu dopřeju, kotě jí rýži s dušenou rybou normálně, ale říkám, ta sežere všechno. Kocour ani tu rybu do tlamy nevezme ![]()