Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2901
23.7.13 13:38

@blegmola děkuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
23.7.13 13:46
@Mišička63 píše:
@blegmola děkuji :mrgreen:
není zač :) já se bojím toho až na ní příjde první mrouskání tak aby tu taky neřvala, zatím je ještě malá, jsou jí 2 měsíce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
23.7.13 14:01

@blegmola To jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.7.13 14:03

Ta naše potvora při mrouskání tak řvala, že budila i děcka v patře za 2 dveřma :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
23.7.13 14:20

@PetiteFillette Máme kocoura tak snad bude v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
23.7.13 15:41

@Mišička63 tak s tím klidem fakt nepočítej :roll: ten můj vyváděl jako tygr bengálský než jsem ho nechala vykastrovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.7.13 18:39

Ahoj kočkomilky,

Tak už zdravíme z nového domova, śice stále jsme tu jako ve skladišti a pořád něco hledám (třeba své prádlo jsem ještě nenašla, takže jsem vlítla do obchodu a musela si pořídit nové kalhotky, že..???), ale kočičáci jsou spokojení, věčně čumákují z oken, lítají dostihy, na dlažbě jim ujíždí packy… no jedem by se z nich posáčkoval smíchy :lol: Charlie se mnou věší prádlo v kuchyni na sušáku na okně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
23.7.13 19:19
@Liskynka píše:
@siamka7 mohla bych mu to vycistit Joxem???

jo ale děsně to pálí :poblion: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
24.7.13 06:40
@KačuliKačka píše:
Tak už zdravíme z nového domova, śice stále jsme tu jako ve skladišti a pořád něco hledám (třeba své prádlo jsem ještě nenašla, takže jsem vlítla do obchodu a musela si pořídit nové kalhotky, že..???), ale kočičáci jsou spokojení, věčně čumákují z oken, lítají dostihy, na dlažbě jim ujíždí packy… no jedem by se z nich posáčkoval smíchy :lol: Charlie se mnou věší prádlo v kuchyni na sušáku na okně ;-)

A jak si kočky zvykli na nový domov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
24.7.13 06:59

@KačuliKačka …tak to znam kluci se zase klouzou po polovoucce dam odpo foto jejich prostoru :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.7.13 07:42

@blegmola nejstarší naprosto v klidu, Lotynka byla po přestěhování ten den taková připlácnutá k zemi, opatrná na zvuky. Zato prcek, který jsem si myslela, že to zvládne, ten to nedával… v sobotu byl pořád zalezlý, v neděli se doslova chvěl a ani na okno nechtěl. Ale v pondělí už se mnou všichni tři věšeli prádlo na okně v kuchyni, šmejdili všude ;-) Myslím, že se to zlepšilo a uklidnilo, když jsme začali vybalovat naše věci, oblečení, a vše, co znali z bývalého bytu.
Dnes v noci už řádili jak černé ruce, hlavně zatážka z obýváku do chodby, kde je přechod plovoučky na dlažbu :cert:

@Liskynka ještěže pod obývákem je kolárna, včera prcel vyskočil na volně stojící a zatím kymácející se knihovnu a sejmul z ní věci na zem, že??? :cert: A dnes nad ránem opět honička a bitka… rachot jak blázen :mrgreen: Chlap prohlásil, že do ložnice pak budou mít zákaz vstupu (hahahaha) a synovi do pokojíčku uděláme do dveří takové ty kočičí lítačky, a bychom nemuseli chodit a otvírat Samovi dveře v noci (škrábe na dveře urputně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.7.13 09:40

@Liskynka jak to vypadá s tou ránou na ocásku? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
24.7.13 10:07

Náš Mates dneská skákal ve vaně po kohoutku.Tak sem mu jí zašpuntovala a napustila trošku vody. Skákal jak tajrdlík. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
24.7.13 10:12

Holky máte otevřený ventilačky? Já jo ale žádné sítě tam nemám. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
24.7.13 10:33
@Mišička63 píše:
Holky máte otevřený ventilačky? Já jo ale žádné sítě tam nemám. :think:

já mám taky otevřený ventilačky a sítě v nich nemám, kočka chodí po parapetě, když vidí mouchu tak na okno skáče, ale pak jde hned dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný