Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
22.7.13 18:34
@blegmola píše:

To je kouzelná kočička, hned bych jí pomuchlala :hug:, už se nemůžu dočkat, až budeme mít doma toho našeho andílka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
22.7.13 19:37

Ahojky ženský, jdu na vás zase s dotazem. Dneska jsem nechala naši číču vykastrovat. Myslela jsem si já bláhová, že za pár dní bude v cajku. Div mi neupadla čelist na zem, když mi dr. řekla, že límec bude nosit do vytáhnutí stehů, což bude za 12-14 dní. Jenže já potřebuju ve čtvrtek na 48 hodin odjet z domu a není kdo by tu byl s ní :( Myslím, že pohyblivá už bude normálně a bojím se, aby se s tím límcem někde nešprajcla, i když zatím to vypadá, že se s ním dostane všude, je to takový ten ohebný plast. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.7.13 19:45

@PetiteFillette Naše kočka neměla ani límec ani košilku nic. Uvidíš, sundej jí ho a jestli si nebude stehů všímat, tak proč ji trápit.

@Liskynka Vyčistila bych to a vydesinfikovala (zřejmě kocoura pacifikovat zabalením do ručníku nebo tak a kdyby se to nezlepšilo, tak na veterinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
22.7.13 20:06

@Pipet A nechala bys ji takhle 2 dny doma? Já se právě bojím, že jí to třeba sundám, ona si toho ani nevšimne a pak odjedu a když se vrátím, tak ji tu najdu vykrvácenou se stehama po celém obýváku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.7.13 20:17

@PetiteFillette hm :think: To nevím, no. Ta naše číča byla venkovní, takže dva dny byla doma a pak zas běhala celý den venku… :nevim:
Nemůže ti ji někdo zajít zkontrolovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
22.7.13 21:03

Zkontrolovat mi ji může švagrová. Že by se tu stavila vždycky odpoledne na chvilku, jestli někde nevisí.. Říkám si, že jí ten límec nechám do středy, to jdeme na přepíchnutí ATB a pak bych jí to sundala na 1 den, než pojedu pryč a uvidím, co dělá, jestli to ignoruje nebo si to škube..
Ještě mi vrtá hlavou, my máme v obýváku škrabadlo, aby na něj nevyšplhala a třeba pak při skoku dolů se jí to nepotrhalo.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.7.13 21:18
@Liskynka píše:
@siamka7 ahoj mám zase dotaz :( myslíš, že se může kocourkovi na ocásku udělat nežid jako lidem??? já mu dnes totiž pohladila na ocásku a ucítila jsme takovou bouličku jako lískoví oříšek..odstranila jsme chlupy a hned z toho stříkal hnis s krví. :( děkuji za radu a pomoc :( Petra

ahoj zlatíčko, je to možné, že se mu tam udělal hnisavý vřed :roll: mělo by se to u dr. vyčistit :think: a nebo ho něco někdo kouslo, to není možné??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.7.13 21:23

@PetiteFillette Tak snad není moc blbá :oops: :mrgreen: a nebude se nikam šplhat, pokud by ji to ještě bolelo.
Myslím, že to bude dobré… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
22.7.13 21:35

@Pipet Tím si právě nejsem tak úplně jistá :mrgreen: Dneska si hned po příchodu domů například lehla do záchoda a teď tam má nalepené šutry z kočkolitu a nechce si to nechat sundat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
22.7.13 22:09

@PetiteFillette Do čtvrtku dost času, ona to pochopí, že nemá blbnout. Límec bych nesundávala. Ta kontrola švagrové bude stačit, neboj.

• Citovat
  • Upravit
7726
23.7.13 06:45

@siamka7 jedine bych ho mohl pri hrani kousnoud Cid… jeho braska…jinak nikdo dnes uz to nemel tak veliky na dotek zkusila jsem ho opatrne pohladit. kouknu na to az prijedu z hotelu domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
23.7.13 08:47
@Liskynka píše:
@siamka7 jedine bych ho mohl pri hrani kousnoud Cid… jeho braska…jinak nikdo dnes uz to nemel tak veliky na dotek zkusila jsem ho opatrne pohladit. kouknu na to az prijedu z hotelu domu

aha :think: to je taky možný, každopádně s toho bude chvíli vytékat hnis. mělo by se mu to čistit, a pak se uvidí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
23.7.13 08:55

@siamka7 mohla bych mu to vycistit Joxem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
23.7.13 12:35

Holky chi se zeptat jestli dělají kočky humbuk při páření. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
23.7.13 13:36
@Mišička63 píše: