Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ani123 píše:
AhojkyOčkujete své čičiny proti vzteklině? Kolik to tak stojí? Naše malá číča začala chodit po kastraci ven a mám strach, že to někde chytne…
Děkuji..
neeeee, neočkuj ![]()
Ivulka - můj kocour byl na Royal canin - po přečtení složení (Na co kupovat obilí za tolik peněz?) přešel na Applaws a dostává jen ty, mám v plánu ještě zkusit Taste of Wild.
Co jsem zpozorovala, bylo, že začal žrát méně konzervy a kapsičky. Dávám Applaws, Cosma. Vždycky mu tam musím přilít trošku vody, on to suché nerad.
Od chovatelky prý na syrové maso byl naučený, u nás čuchne a znechuceně odchází… jiná chovatelka tvrdí, že kdyby to někdy žral, tak to sežere i u mě. prý ta chuť se nezapomíná. Miluje sušené maso Cosma všechny druhy. Pak kupuju ještě sušené kachní a kuřecí, ale jakože jerky.
Já nějak nepochytila co máš za rasu?
Případně pokud Ragdolla taky, odkud ho máš?
Já pořád řeším zda dvě nebo jedna
druhý by měla být na konci srpna.
@Monique1 tak jaká byla návštěva koťátka
, byla to láska na první pohled a už jí máte v rezervaci? Taky pořád řeším, jestli si pořídit ještě jednoho Ragdolla
…no uvidíme, jak se zabydlí Jonáš ![]()
Jinak mě dnes psala chovatelka, že kocourek baští granule pouze smíchané s kapsičkou
. Myslíte, že se naučí jíst granule samotné
… Chci mu dávat i kapsičky a maso, ale zvlášť a né každý den ![]()
Monique: mám holku ragdollku, v březnu měla rok, mám ji odsud chovatelka je úžasná, tak jak popsala, že se bude naše holka chovat, tak taková opravdu je, je jako pejsek, chodí za mnou, naučila jsem ji na povel sedni sedne, aportuje myšky plyšové, byla naočkovaná, naučená na záchod a škrabadlo, jak jsme pro ni jeli, tak jsme dostali ještě spoustu základního vybavení,
Nestiham vas ani docitat
Jen k ocku se vzteklinou uz bych nikdy nedala. Nase kocka z toho mela osklivy nador
uz nikdy vic. Vet pak rikal ze je to pomerne caste ze to tahle vakcina dela
![]()
@quinny píše:
Nestiham vas ani docitatJen k ocku se vzteklinou uz bych nikdy nedala. Nase kocka z toho mela osklivy nadoruz nikdy vic. Vet pak rikal ze je to pomerne caste ze to tahle vakcina dela
![]()
@ivulka píše:
Monique: mám holku ragdollku, v březnu měla rok, mám ji odsud chovatelka je úžasná, tak jak popsala, že se bude naše holka chovat, tak taková opravdu je, je jako pejsek, chodí za mnou, naučila jsem ji na povel sedni sedne, aportuje myšky plyšové, byla naočkovaná, naučená na záchod a škrabadlo, jak jsme pro ni jeli, tak jsme dostali ještě spoustu základního vybavení,
Ta je super stanice, fakt kvalitní. POkud to není tajné, pisni mi prosím cenu do SZ
Já jen jeslti nejsem blázen že jsem zaplatila tolik za kotě ![]()
Já brala odsud jen teda se chová trochu jinak než popisovali
Prý krmili syrovým masem, ale on mi to nežere
a celkem trvalo než si na nás zvykl a mám ho měsíc, a teda pořád si nechce odemě nechat česat břicho…
tak nevím co mi jako dává najevo. Trochu to přisuzuji i tím, že jsme ho dostali v 5 měsících a né malé kotě 3 měsíční, které se adaptuje líp asi. Moc ho nezajímají hračky pro kočky, jen udice s pírkem nic víc. Buď je lenivý si hrát nebo to neumí nebo ho to nebaví nevím
Přijde mi jako hodně Pyšný kocour ![]()
Druhou kočičku budu mít odsud malou kočičku už mám rezervovanou, byla jsem tam na návštěvě, kočkám nevadí ani křik malých dětí. Paní radí - v jakoukoliv hodinu i noční… A malá je milá, hraje si a všechno. Odběr je první týden v září, už se těším.
Co vím, tak některé kočky žerou granule i s vodou, aby měli větší příjem tekutin, kočky s tím mají problém. Já třeba liji vodu do konzerv. On to přímo miluje. Jen teda žere jen ty nejkvalitnější Cosma, Applawas a ták ty podobné, co by s enebál sníst i člověk…
Monique1 : posílám SZ s cenou, chovatelka je vychovává v rodině, má hodně hodně velký dům a polovina domu je čistě jen pro kočky, mají tam průlezy do pater atd. Mají i venkonví výběh, ale ten je oplocen, aby jí nikdo ty kočky neukradl. jinak má ještě vlkodavy (ale ne na ten chov). Kotě v 5 měsících je dost pozdě, my jsme dostali ve 3měsících 2 dny byla vystrašenější a poté u v poho. My jsme spokojeni, je strašně fajn, mazlivá, hodná a miluje cukrovou vatu. Zbožňuju ji.
Mohla bych mít takovou drzou prosbu???
vy máte některá doma udělaný kočičí strom???
nemohla bych poprosit o nějaké inspirace z vašich foteček??? tedy pokut to majitelům(kočičákům
)nebude proti srsti
děkujiiiii. petra ![]()
@Liskynka Právě kočičí strom dokončujem
Ještě musím omotat kmen sisálem a bude hotovo
Jen jsem si ho koupila málo a musím ještě přikoupit. Doufám, že se bude kočičákovi líbit, protože to byla fuška ![]()
@janikhlavik
moc krásnej.. to fakt musela být fuška… jste šikulky ![]()
@janikhlavik Tak ten je bezvadnej.
![]()
Fakt se vám moc povedl. A zááávidííím.
Jinak to u nás doma vypadá jako po výbuchu, všude krabice, věci, binec
já na nervy, kočky i králík nervozní, kocouři šmejdí v krabicích a samozřejmě se motají tam, kde je člověk nejméně čeká…
![]()