Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10959
12.7.13 08:34
@Liskynka píše:
Noooo já mám kluky 7let…před měsícem měl průjem Kájuška, ale to jsem přičítala stresu ze stěhování a nového prostředí. Pár dní na to dcera Eliška a ted Cid…kupuji jim celá léta stejné papání, protože vím co jednomu chutná a druhému ne. A na ty střevní potíže jsem mu koupila ONE od puriny na střevní potíže. Kdyby něco tak ještě písnu o radu… :hug:
:mrgreen: super, miluju kocoury :* čas od času bych jim dopřála na jídlo i něco jiného než granule, např. šunku, tunáka ve vl. štávě, vepř. a hovězí maso :palec: :palec: :palec: můj kocour jí maso, ryby, a jako doplněk granule a sem tam kapsičky, nelíbí se mi když lidi krmí zvířata jen granulemi, to je jako by jsme museli jíst třeba celý život jeden druh potravin, třeba rýži…blééé/ted nemyslím tebe :hug: myslím všeobecně :kytka: jinak kdyby jsi někdy potřebovala radu, klidně písni. :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.7.13 08:51

@siamka7 ti moji by mi dali, kdyby měli jen granule :lol: každé ráno stepují a jsou nervní, než provedu ranní hygienu, nebot oni mají hlad a ostatní je nezajímá :lol: V kuchyni pak panáčkují jak hloupí, než jim nachystám misky.

Akorát naše madam, ta maso očichává jako by ji mělo otrávit a ani mlsky nechce, opica :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
12.7.13 09:15
@KačuliKačka píše:
@siamka7 ti moji by mi dali, kdyby měli jen granule :lol: každé ráno stepují a jsou nervní, než provedu ranní hygienu, nebot oni mají hlad a ostatní je nezajímá :lol: V kuchyni pak panáčkují jak hloupí, než jim nachystám misky.Akorát naše madam, ta maso očichává jako by ji mělo otrávit a ani mlsky nechce, opica :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: známe to :jazyk: ten můj se vždycky kolem mě točí ráno jak hodiny, ocas nahorů, mňágá, no, hotový :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
12.7.13 09:16

První jí kočky, pak dlouho nic a pak my :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
12.7.13 09:20
@siamka7 píše:
První jí kočky, pak dlouho nic a pak my :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak pod to se s dovolením podepíšu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.7.13 09:26

@siamka7 to mi povídej :lol:
U nás jak zazvoní budík, tak na mě naběhne doslova nejmladší, tlapká po mě, ducá hlavičkou a prudí, abych už vstala, protože on má přece hlad ne??? A když si nejprve jdu umýt ksicht a zuby, tak než si nastavím vodu, vlítne mi do umyvadla a zase prudí, do toho druhý se mi ometá kolem nohou a madam si sedne do vany a čeká až jí napustím trošku vody… at žije kočičí domácnost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
12.7.13 09:59

@siamka7 Já nedávám jen granule.Jen jsem se ptala jestli má někdo kočku jen na granulích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
12.7.13 10:16
@Mišička63 píše:
@siamka7 Já nedávám jen granule.Jen jsem se ptala jestli má někdo kočku jen na granulích.
:mrgreen: v klidu, na nikoho jsem tady nenarážela, myslela jsem všeobecně, a kdo to dělá a četl si to, at se poučí :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
12.7.13 11:14
@KačuliKačka píše:
@siamka7 ti moji by mi dali, kdyby měli jen granule :lol: každé ráno stepují a jsou nervní, než provedu ranní hygienu, nebot oni mají hlad a ostatní je nezajímá :lol: V kuchyni pak panáčkují jak hloupí, než jim nachystám misky.Akorát naše madam, ta maso očichává jako by ji mělo otrávit a ani mlsky nechce, opica :cert:

Prosím tě, jak je krmíš? Každý svou misku a v jiné místnosti? Nebo je jim to jedno? Mě se kocour začal po malé ohánět, jak dojedl dřív, i když většinou dojí dřív ona, tak jim dávám najednou, každý do své misky, ale kocour teda když už nemůže nechá, se nepřežírá, ale mladá, ta žere, doku má, a ještě to dojede po kocourovi, se divím, že jí kolikrát není blbě :think:

• Citovat
  • Upravit
17162
12.7.13 12:03

@dada1511 dostávají na zem všichni misky, kluci vedle sebe - navzájem sní trošku a vymění se u misek, Lota dostává kousek od nich, lehce se nechá vystrnadit, opica. Ale vesměs každý sní svoje ;-) většinou i nechají a odcházejí, si dojídají přes den, co nejsme doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
12.7.13 12:12

HOLKY MATES KDYŽ MU DÁM VODU TAK TAM PACKOU POŘÁD PLÁCÁ A SKÁČE U TO HO.CHCE SE KOUPAT NEBO co? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
12.7.13 13:27

@Mišička63 :lol: To mi dělá mladá taky :lol:,ale už mě s tím štve,3 krát za den utírám vodu ze země. Taky mi ničí mou skvostnou 8 letou palmu :zed: a žaluzie, to kocour nikdy tak nevyváděl, teda.

• Citovat
  • Upravit
2901
12.7.13 13:42

@dada1511 Joo tak kytky sem musela dát všechny pryč jen na okně v kuchyni sem nechala orchideje a včera si do nich lehnul. Ještě že neulomil květy. :roll:
O žaluziich ani nemluvím ty máme zničený všude. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.7.13 13:43

@Mišička63 @dada1511 Lota chodí pít do vany a Charlie taky + se rachtá packama v tekoucí vodě na umyvadle, strká tam hlavu, uši, čučí jak odtéká voda do odpadu, a le nedejbože jak se má koupat, to prchá kudy může :mrgreen: Řekla bych, že je to pro ně zábava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
12.7.13 13:44

@KačuliKačka Tak dám asi do plechu vodu a at si zařádí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie