Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
3.7.13 10:49

Dneska jsme byli na veterině, no starej má chudák 5.3kg, jsem tyran, už týden mu odepírám, bo se mi zdálo, že hrozně přibral, a on chudák ještě 300g zhubl :mrgreen:

A Chelsina má 1.3kg, teda na to, že žere už 4 krát za den teda nic moc. Přibrala je 300g :think:

• Citovat
  • Upravit
2901
3.7.13 11:25

@dada1511 ONA ZASE URČITĚ JAK LÍTÁ A SKÁČE TAK TAK RYCHLE NENABÍRÁ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
3.7.13 19:26

@dada1511 Jsou krásní protože mají kulatou hlavičku :D někteří jí mají víc špičatější a to už není ono. Potom už jsou víc podobní ruskejm kočkám. Koukala jsem zpět do galerie a ten Tvůj briťák má přesně takovej vak pod břichem jako ten náš :P Náš Samík váží 6.5 kila, tak je ho pěknej kousek, ale tlustej není. Bastina má 5,5 kila a je o kus větší než Samík a je kost a kůže. Přitom toho sežere víc jak kocour.
Já krmím jen granulema, občas jim dám napůl kapsičku Felixe. Kočka mi maso nežere a Samík má rád jenom hovězí, ale polkne tak tři kostičky víc ne.
Na fotce je Samík za mlada, hlavičku má pořád tak pěknou, ale tady je vidět i pěkně barva očí, telefon mi to nikdy takhle nevyfotí :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
3.7.13 19:27

A tady jedna spací, ale blbá kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
3.7.13 23:13

@Burak jj, mají ty ksichtíky protáhlé, a to už pak vypadá úplně jinak.

Ta spací je boží :*,jak se úplně usmívá - chrochtá blahem, nádherná fotka.

Já je mám teda rozežrané, v příštím životě se chci narodit jako moje kočka :D, fakt jim maso dávám pravidelně, jakékoliv, převážně kuřecí nebo rybu, hovězí sem tam.Taky na to oba dva ráno čekají, rozlepím oko, a jdu dusit rybu mladé a vytahuju balíček z mrazáku pro kocoura. Dokonce to zašlo tak daleko, že tyto činnosti dělám dřív, než postavím vodu na kafe :lol: a to je co říct :)

• Citovat
  • Upravit
2901
4.7.13 08:23

@dada1511 Až ti skončí mateřská tak aby jsi do práce vstávala o hodinu dřív. :mrgreen:
Já taky napřed kočce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
4.7.13 13:45

Poradíte mi jakou mám koupit konzervu? V neděli se jedu znovu podívat na naše kočičí miminko a tak chci vzít kočičí mamince nějakou dobrotu na dobré mlíčko a nevím jaká je nej? Díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
4.7.13 22:58

@janikhlavik Tak neurazíš Gourmet Gold, nebo je chuťově výborné /dle žravosti koček - já nezkoušela :mrgreen: /
Miamor Cat.

• Citovat
  • Upravit
2901
7.7.13 22:24

@janikhlavik Tak jaká byla návštěva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.7.13 13:11

@Mišička63 děkuji za optání :kytka: návštěva byla super :palec: Syn si s Jonáškem strašně moc rozuměl, pořád si s ním hrál a kocourek za ním chodil jak pejsek. Dokonce nás šel doprovodit až ke dvěřím. Ke mě tentokrát moc nechtěl, ale s Kubíkem budou velcí kamarádi :dance:. Koupila jsem kapsičku Royal Canin a kočičí maminka si moc šmakovala, vlezli jí tam i koťátka a jedli společně :dance: Už se těším až bude doma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
8.7.13 22:13

@janikhlavik Kdypak si ho už vezmete? To je moc dobře že budou kamarádi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.7.13 22:42

@Mišička63 pojedem si pro něj na začátku srpna :dance:, už vyrábíme i kočičí strom, ale je to tedy fuška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.7.13 05:58
@janikhlavik píše:
@Mišička63 pojedem si pro něj na začátku srpna :dance:, už vyrábíme i kočičí strom, ale je to tedy fuška :lol:

To mi povídej :lol: sice mám předběžně vybrané škrabadlo až do stropu, ale jsem taky nahlodána počkat na sprnovou výstavu koček a obhlídnout ještě ty polská škrabadla, co tam mívají… :think: sice jsou dražší, ale ty polštáře se dají prát a jsou neskutečně hebounké ;-) No uvidíme, kolik penízků po stěhování zbyde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.7.13 05:59

Jinak teda ten náš 10 letý dědek se včera pokusil prchnout na chodbu, dacan, takže do nového bytu musí přijít rozhodně síta do oken, nehodlám lítat pak po městě a nahánět kocoura :zed: Jako kdyby mu u nás bylo špatně :cert: :mrgreen: přítom se má jak čuník v žitě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
9.7.13 07:10

@KačuliKačka No,jo, chytla ho druhá můza :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat