Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@dada1511 ONA ZASE URČITĚ JAK LÍTÁ A SKÁČE TAK TAK RYCHLE NENABÍRÁ.
@dada1511 Jsou krásní protože mají kulatou hlavičku
někteří jí mají víc špičatější a to už není ono. Potom už jsou víc podobní ruskejm kočkám. Koukala jsem zpět do galerie a ten Tvůj briťák má přesně takovej vak pod břichem jako ten náš
Náš Samík váží 6.5 kila, tak je ho pěknej kousek, ale tlustej není. Bastina má 5,5 kila a je o kus větší než Samík a je kost a kůže. Přitom toho sežere víc jak kocour.
Já krmím jen granulema, občas jim dám napůl kapsičku Felixe. Kočka mi maso nežere a Samík má rád jenom hovězí, ale polkne tak tři kostičky víc ne.
Na fotce je Samík za mlada, hlavičku má pořád tak pěknou, ale tady je vidět i pěkně barva očí, telefon mi to nikdy takhle nevyfotí ![]()
@Burak jj, mají ty ksichtíky protáhlé, a to už pak vypadá úplně jinak.
Ta spací je boží
,jak se úplně usmívá - chrochtá blahem, nádherná fotka.
Já je mám teda rozežrané, v příštím životě se chci narodit jako moje kočka
, fakt jim maso dávám pravidelně, jakékoliv, převážně kuřecí nebo rybu, hovězí sem tam.Taky na to oba dva ráno čekají, rozlepím oko, a jdu dusit rybu mladé a vytahuju balíček z mrazáku pro kocoura. Dokonce to zašlo tak daleko, že tyto činnosti dělám dřív, než postavím vodu na kafe
a to je co říct ![]()
@dada1511 Až ti skončí mateřská tak aby jsi do práce vstávala o hodinu dřív. ![]()
Já taky napřed kočce. ![]()
Poradíte mi jakou mám koupit konzervu? V neděli se jedu znovu podívat na naše kočičí miminko a tak chci vzít kočičí mamince nějakou dobrotu na dobré mlíčko a nevím jaká je nej? Díky za rady ![]()
@janikhlavik Tak neurazíš Gourmet Gold, nebo je chuťově výborné /dle žravosti koček - já nezkoušela
/
Miamor Cat.
@Mišička63 děkuji za optání
návštěva byla super
Syn si s Jonáškem strašně moc rozuměl, pořád si s ním hrál a kocourek za ním chodil jak pejsek. Dokonce nás šel doprovodit až ke dvěřím. Ke mě tentokrát moc nechtěl, ale s Kubíkem budou velcí kamarádi
. Koupila jsem kapsičku Royal Canin a kočičí maminka si moc šmakovala, vlezli jí tam i koťátka a jedli společně
Už se těším až bude doma ![]()
@janikhlavik Kdypak si ho už vezmete? To je moc dobře že budou kamarádi. ![]()
@Mišička63 pojedem si pro něj na začátku srpna
, už vyrábíme i kočičí strom, ale je to tedy fuška ![]()
@janikhlavik píše:
@Mišička63 pojedem si pro něj na začátku srpna, už vyrábíme i kočičí strom, ale je to tedy fuška
To mi povídej
sice mám předběžně vybrané škrabadlo až do stropu, ale jsem taky nahlodána počkat na sprnovou výstavu koček a obhlídnout ještě ty polská škrabadla, co tam mívají…
sice jsou dražší, ale ty polštáře se dají prát a jsou neskutečně hebounké
No uvidíme, kolik penízků po stěhování zbyde.
Jinak teda ten náš 10 letý dědek se včera pokusil prchnout na chodbu, dacan, takže do nového bytu musí přijít rozhodně síta do oken, nehodlám lítat pak po městě a nahánět kocoura
Jako kdyby mu u nás bylo špatně
přítom se má jak čuník v žitě!
Dneska jsme byli na veterině, no starej má chudák 5.3kg, jsem tyran, už týden mu odepírám, bo se mi zdálo, že hrozně přibral, a on chudák ještě 300g zhubl
A Chelsina má 1.3kg, teda na to, že žere už 4 krát za den teda nic moc. Přibrala je 300g