Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4316
27.6.13 11:16

@quinny My jsme si ji brali na konci května ve věku 12 týdnů jmenuje se Freya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.6.13 11:34

@Bobsh to je kóóóča :potlesk: ale má srandovně na papkané bříšenko :lol:

@Mišička63 díky za odkaz, ale kvůli tomu našemu „ušopleskovi“ kříženému s klokanem musíme mít do stropu ukotvené, jinak se obávám, že by ho sejmul v záchvatu dostihového letu :lol: Když si sečtu váhu všech tří, dělá to bratru nějakých +/- 12 kg živé váhy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
27.6.13 11:36

@KačuliKačka to zrovna odpadla po jídle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.6.13 11:53
@Bobsh píše:
@KačuliKačka to zrovna odpadla po jídle :mrgreen:

Jsem si to myslela :lol:
Já mám ted mrchu opar na rtu, tak ani nemůžu ty svoje miláčky hubičkovat, včera jsem omylem prckovi vlepila hubana na čumák a hned jsem mu ho pucovala… jestli na něj skočil bacil, tak mě šlehne :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
27.6.13 11:59

@KačuliKačka no to nezávidím, já už od těhotenství naštěstí neměla, tak doufám, že se mi nezačne zítra klubat, protože jak o něčem mluvím že už jsem to dlouho neměla, tak se mi to hned udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.6.13 12:26

@Bobsh mně se vyhodí tak 1× za 2-3 roky, a je fakt, že mám za sebou dost náročné období, kdy měl chlap 7 týdnů nechodící sádru, tzn. fungovala jsem jako taxi, ošetřovatelka, sestra (píchal si injekce), kuchařka a uklízečka, do toho puboš v prváku, práce až nadhlavu v kanclu a ted ještě stresy s bytem… do toho věčně „dobré“ rady mé babičky… no namašli občas :zed: :zed: :zed:

Ještěže mám ty své chlupáče doma, to je relax neocenitelný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
27.6.13 12:36

@KačuliKačka To jsou potom tyhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
27.6.13 12:38

@Bobsh Jeee ta je krááásna a jak odpočííváá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.6.13 14:20

Jako vy nepracujete ani doma nebo co? Nebo jak si mám vysvětlit těch xy stranek na docitani :cert: :mrgreen:

@dada1511 jj prava strana je naprosto umělecké dilo pak zkusím fotonů ten naš :zed: :mrgreen:

@Ani123 to škrabadlo mi přijde ok co jsi vybrala. Jen počítejte s tím ze střídat budes muset dal. Ona si je na něm totiz neztratí jenom nabrousi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
27.6.13 14:25

@quinny Jak to myslíš s tím pracováním??? :mrgreen: Nedělám nic :) mám nohy na stole, občas uvařím kafe a zajdu na cigárko :lol:,akorád sem tam utírám, kde je co vylité, jak bo mladém synátorovi, tak po Chelsině, tak jak vidí sklinku, tak ji prostě musí převrátit, popř. vylít :zed:.Si nepamatuju že by tohle náš vychovaný lord britský dělal :roll:

Hrozí mi za chvilku konec RD, tak se snažím konečně nedělat nic :mrgreen: a užívat si tu „dovolenou“,jelikož už jsem definitivně odrodila :D

Příspěvek upraven 27.06.13 v 14:39

• Citovat
  • Upravit
dada1511
27.6.13 14:34

Taky má oblíbenou činnost, žvýkat děckám brčka :zed: Jen doufám, že ten plast nepozřela, jedno teda vypadalo náramě, po jejím náletu.

Příspěvek upraven 27.06.13 v 14:58

• Citovat
  • Upravit
dada1511
27.6.13 14:37

@KačuliKačka To znám, podaří se, můj byl tak v únoru na operaci kolene, když pominu fakt, že sepisoval závět s představou plné narkózy, kterou ale vyžadoval… :zed: :lol: :mrgreen:,bylo to náročné. Nejlíp bylo s kočkou na klíně nebo zakrkem. I když dneska fakt nechápu, jak jsme mohli mít jen jednu, teď je to teprve ono. :)

• Citovat
  • Upravit
16365
27.6.13 14:43
@Bobsh píše:
@quinny My jsme si ji brali na konci května ve věku 12 týdnů jmenuje se Freya.

je krásná dost podobná te naši potvore :lol:
Mmch je papírová nebo ne?
Koukám na ty fousky naše ma snad jeden 8o 8)

@KačuliKačka jo ten pupek jim vždycky srandovní vyleze i pohárem lehce poznám hladovou kočku od najedene :lol: a ze to je občas potreba to poznat :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
27.6.13 14:45

My se stěhujem - už mi kape na maják… už aby to bylo za mnou.

V sobotu si jedu pro škrabadlo… je teda cenově hodně mimo ale jsou boží a na celý život, po 5 letech nejde ponat známka opotřebení www.drapaki.pl

Budou v Brně teď sobota a neděle na výstavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
27.6.13 14:51

@Monique1 Tý jo to je luxus. :) Vypadají fakt krásně. Stěhování zdar!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný