Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@quinny My jsme si ji brali na konci května ve věku 12 týdnů jmenuje se Freya.
@Bobsh to je kóóóča
ale má srandovně na papkané bříšenko ![]()
@Mišička63 díky za odkaz, ale kvůli tomu našemu „ušopleskovi“ kříženému s klokanem musíme mít do stropu ukotvené, jinak se obávám, že by ho sejmul v záchvatu dostihového letu
Když si sečtu váhu všech tří, dělá to bratru nějakých +/- 12 kg živé váhy ![]()
@Bobsh píše:
@KačuliKačka to zrovna odpadla po jídle
Jsem si to myslela ![]()
Já mám ted mrchu opar na rtu, tak ani nemůžu ty svoje miláčky hubičkovat, včera jsem omylem prckovi vlepila hubana na čumák a hned jsem mu ho pucovala… jestli na něj skočil bacil, tak mě šlehne
![]()
@KačuliKačka no to nezávidím, já už od těhotenství naštěstí neměla, tak doufám, že se mi nezačne zítra klubat, protože jak o něčem mluvím že už jsem to dlouho neměla, tak se mi to hned udělá.
@Bobsh mně se vyhodí tak 1× za 2-3 roky, a je fakt, že mám za sebou dost náročné období, kdy měl chlap 7 týdnů nechodící sádru, tzn. fungovala jsem jako taxi, ošetřovatelka, sestra (píchal si injekce), kuchařka a uklízečka, do toho puboš v prváku, práce až nadhlavu v kanclu a ted ještě stresy s bytem… do toho věčně „dobré“ rady mé babičky… no namašli občas
![]()
Ještěže mám ty své chlupáče doma, to je relax neocenitelný ![]()
Jako vy nepracujete ani doma nebo co? Nebo jak si mám vysvětlit těch xy stranek na docitani
![]()
@dada1511 jj prava strana je naprosto umělecké dilo pak zkusím fotonů ten naš
![]()
@Ani123 to škrabadlo mi přijde ok co jsi vybrala. Jen počítejte s tím ze střídat budes muset dal. Ona si je na něm totiz neztratí jenom nabrousi ![]()
@quinny Jak to myslíš s tím pracováním???
Nedělám nic
mám nohy na stole, občas uvařím kafe a zajdu na cigárko
,akorád sem tam utírám, kde je co vylité, jak bo mladém synátorovi, tak po Chelsině, tak jak vidí sklinku, tak ji prostě musí převrátit, popř. vylít
.Si nepamatuju že by tohle náš vychovaný lord britský dělal ![]()
Hrozí mi za chvilku konec RD, tak se snažím konečně nedělat nic
a užívat si tu „dovolenou“,jelikož už jsem definitivně odrodila ![]()
Příspěvek upraven 27.06.13 v 14:39
Taky má oblíbenou činnost, žvýkat děckám brčka
Jen doufám, že ten plast nepozřela, jedno teda vypadalo náramě, po jejím náletu.
Příspěvek upraven 27.06.13 v 14:58
@KačuliKačka To znám, podaří se, můj byl tak v únoru na operaci kolene, když pominu fakt, že sepisoval závět s představou plné narkózy, kterou ale vyžadoval…
,bylo to náročné. Nejlíp bylo s kočkou na klíně nebo zakrkem. I když dneska fakt nechápu, jak jsme mohli mít jen jednu, teď je to teprve ono. ![]()
@Bobsh píše:
@quinny My jsme si ji brali na konci května ve věku 12 týdnů jmenuje se Freya.
je krásná dost podobná te naši potvore ![]()
Mmch je papírová nebo ne?
Koukám na ty fousky naše ma snad jeden
![]()
@KačuliKačka jo ten pupek jim vždycky srandovní vyleze i pohárem lehce poznám hladovou kočku od najedene
a ze to je občas potreba to poznat
![]()
My se stěhujem - už mi kape na maják… už aby to bylo za mnou.
V sobotu si jedu pro škrabadlo… je teda cenově hodně mimo ale jsou boží a na celý život, po 5 letech nejde ponat známka opotřebení www.drapaki.pl
Budou v Brně teď sobota a neděle na výstavě.