Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@dada1511 tak to je pekna potvurka ale tak za zkoušku bych to asi zkusila s tim masem namichat…přece to nevyhodis…nebo prodat no ale to budes dost pod cenou ![]()
@Bobsh gratuluju ke sphynxikovi jak se jmenuje a foto
takže je jen na granulich? To mi nepřijde moc dobře a evidentne to ani problém neřeší. Chce to asi zmenu ale postupnou.
My jedeme rano syrové maso přes den granule (RC+Orijen) a večer kapsa nebo konzerva ale uz jsme trochu větší. Odkud ji mas? A nedostali jste ji nějak brzy? Koťata mají jít od chovatele až po 12 ti tydnech ![]()
@PetiteFillette drápy bych kratila urcite ![]()
@Mišička63 mléčný krok je takovéto preslapavani předními a někdy i zadními packama vetsinou u toho mzouraj a někdy i vzdychaji a slastne vzpomínají na dobu kdy byli u maminky
Kočičák uzasnej
![]()
Drápky - Máme stříhat, i když chodí o víkendech ven? Aby pak nepadala ze stromů ![]()
@PetiteFillette jasně nevadí jim to a na stromě si je zase vybrousi do ostra.
Má bílé drápky, to bych měla zvládnout i sama ne? Stříhávala jsem je papouškům a morčatům, kočce ještě ne
Kleštičky mám..
Minulý týden jsem na vás myslela, že vám musím napsat. Byla jsem u našich na vsi a při procházce jsme potkali výborně zbarvenou pouliční kočku. Byla celá komplet bílá bez jediného flíčku. Až na ocas. Ten měla celý komplet bez flíčku černý, od kořene až po špičku
Vypadalo to jako by si ho půjčila od kamošky
![]()
@PetiteFillette zvládneš urcite ![]()
A kočka stala za fotku
musela byt krasna
slechtitelsky sen ![]()
@quinny
Fotka mě napadla taky, bohužel jsem s sebou neměla ani telefon
![]()
@dada1511 vzteklinu nemám, jen tu trojkombinaci na kočičí nemoci
@PetiteFillette No,já nevím, mě veterinářka říkala, že kdyby chodil kocour ven, tak nestříhat, protože se právě na ten strom nevyšplhá a neuteče např. před psem ![]()
@quinny …sežrala
,konečně, já ji dám, mršce jedné. Má štěstí, už jsem zvažovala tu reklamaci
Majitelům jsem psala a ti nic
A tak oni říkali že učili na RC, né že to žrala, že ![]()
Náš kočičí gauč
,už ho mám teda jen na odkládání prádla. To tmavé dole, je jak to vypadalo před kočkama
Pravá strana je evidentně v kurzu, můj má pořád záchvaty, že ho vyhodíme, tak ho bráním tělem. Kocourovi drápky teda stříhám tak jednou za měsíc, ale kotěti ještě nechci.