Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@dada1511 píše:
@quinny …sežrala,konečně, já ji dám, mršce jedné. Má štěstí, už jsem zvažovala tu reklamaci
Majitelům jsem psala a ti nic
A tak oni říkali že učili na RC, né že to žrala, že
ted jsem se tady rozřehtala nahlas… dobrý, hlavně že žere, kolik nám majitelům kočičích rošťáků stačí k radosti, co???
![]()
@Mišička63 jj, kuřecí přemražené na pok. teplotu, a granule namočené ve vodě, a míchala jsem, a míchala, až se to prohnětlo, aby nemohla granule prskat ![]()
@KačuliKačka No,jsem ráda, skoro jsem volala áááléééééééééé luja!!!granule potřebuje, jak roste. Fiflena jedna ![]()
@dada1511 takhle to budeš dělat každý den? Postupně ubírat masa až bude mít jenom granule?
@Mišička63 Já že jestli budu pokáždé řvát ale-luja
No, zkusím to
A i kdyby to jedla mamíchané, tak je to pořád lepší jak nic. Já myslím, že když už je ochutnala, tak se to zlomí.
@dada1511 píše:
@PetiteFillette No,já nevím, mě veterinářka říkala, že kdyby chodil kocour ven, tak nestříhat, protože se právě na ten strom nevyšplhá a neuteče např. před psem
ono na tom něco bude, ale nebrala bych to jako důvod k nestrihani spis bych to nedělala těsně pred ![]()
Mech Petite to nemáte strach ze Vám zdrhne? ![]()
@Ani123 píše:
Je tady řeč o kočičí vakcinaci?
Ano řešili jsme co kdo dává a nedava ![]()
@dada1511 hele zase. Něco útěchou chovatelů zrala bych se nebala ze tam potkala tolik čerstvého masa aby ji to stacilo
![]()
Gauč parádní, my máme odrbanej nás od tyhle mrchy, ale ja k nemu nějak nemám vztah a chtěla bych novej takže ji ani moc nepeskuju
vím ze bych mela ![]()
@dada1511 jinak ten gauč mi připomíná u našich dřevěné obložení to taky kočky miluji hold dřevo je dřevo a vůbec kdyz nechodí ven ze ![]()
Aleluja prej
tak schválně snad je ted vezme na milost ty granule ![]()
Doporučili byste mi prosím nějaké kvalitní a levné kočičí škrábadlo, tak do 109 - 110 cm? Cena, tak do 700,–Kč. Našla jsem moc krásné škrábadlo http://krmeni.cz/…/5500155.jpg, ale nevím jestli je to to pravé. Děkuji za jakékoliv doporučení. Číče neustále stříhám drápky a už mě to nebaví. ![]()
Ani123 no já teda nevím ale máme škrabadlo a drápky musím stejně stříhat.
@Ani123 http://www. zoohit. cz/shop/kocky/skrabadla_odpocivadla/strom_maly