Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím jak velký mám objednat záchod pro kocoura Ragdoll? Jak velký máte vy? Můžu poprosit o rozměry, nebo odkaz? Děkuji
@janikhlavik Já bych Vám doporučila tento: http://www.spokojenypes.cz/…design-modra?…
Mají ho u nás ve zverimexu a zdá se mi celkém velký ![]()
@Mišička63 A taky se mi zdá celkem levnej, na tu velikost. Asi ho koupíme taky, protože ta naše číča se do svého už skoro nevejde a to si já říkám, že na 1 rok vypadá pořád nějak malá ![]()
A co něco takového? Je to malé WC
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
@Ani123 no je o rozměrech 40×40×56 a ten z tvého odkazu je 56×38×48, takže ten z mého odkazu je o 8cm nižší, jinak je stejný ![]()
Ještě jsem vyčetla, že na vyčesávání je dobrý furminátor? Stačí ta střední velikost, nebo je lepší ten větší?
@janikhlavik Tak my máme obyčejný kartáč a stačí nám to. Jenže Ragdoll je polodlouhosrstá kočka. Já se moc ve furminátorech neorientuji, takže vám neporadím. Čím budete krmit kocourka? ![]()
@Ani123 kocourka budu krmit tím co mi doporučí chovatelka co od ní budem kocourka mít. Bude na ty granulky zvyklí, tak mu je pořídím. pro Yorkšírku kupujem Purinu pro Plan, tak pro kocourka pak asi taky. Máme kousek od sud výhradního distributora pro ČR a má často na granulky akce, tak kupujem přímo u nich ![]()
@quinny Ani moc ne, ona se drží poměrně blízko u chaty, hodně je zalezlá pod autem nebo šmejdí ve sklepě a v kůlně. Večer ji teda mám kolikrát problém nahnat dovnitř, ale zatím se vždycky podařilo. Akorát u našich jsem ji jednou pustila na dvůr, protože pořád chtěla ven a pak jsme ji honili až do tmy u sousedů za plotem. Nechtěla přijít ani za zlatý prase, totální ignorace. Nakonec zabralo maso. Ale což, nevrátí se jednu noc, vrátí se druhou. Však on ji hlad a zima přižene domů ![]()
@janikhlavik Tak to máte dobrý
Já bych taky chtěla, ale zdají se mi nějak moc drahý, nevíte nějaký obchod, kde ho koupím levně? ![]()
@Ani123 to nevím
granulky kupujem u Samohýla, tak do zverimexu moc nechodím
Dnes jsem koukala na škrabadla a toalety ve zverimexu a to jsou neskutečné ceny. Už jsem si našla na netu fotky kočičího stromu, tak si ho vyrobíme sami a záchod objednám asi na mall- mají slušné ceny ![]()
@janikhlavik My jsme škrabadlo taky vyráběli, máme dvojité, skoro ke stropu a materiál stál tak těch 7 nebo 8 stovek..